Dodaj do ulubionych

Czap ? Winner2006 ?

11.01.07, 14:15
Co u Was słychać?
Skrobnijcie cosik, jak ze zdrówkiem Waszym...
Obserwuj wątek
    • winner2006 Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:10
      Oj, wieki mnie tu nie było :-)
      Dzieki, ze pamiętasz ......... :)

Żyję i mam się dobrze :-)
      Cycka mi "podpompowują" regularnie i wyznaczono operację wymiany ekspandera na
      proteze silikonową na 13 marca.
      Lewa strona (operowana) właściwie juz sprawna - reką wymachują jak dawniej,
      jedynei oszczędzam ją przy dzwiganiu. CHodzę na jogę - to rozciagam i rekę i
      pachę i bok. Ciagle mam uczucie obcości, blachy po lewej stronei tułowia, ale
      da sie z tym życ :-)
      PObolewają rece obie w zgieciach i kręgosłup, ale inne amazonki mówią, że to
      normalne, wiec nei ma co paniki siać.

POza tym czuję się dobrze - jak zwykle :-)

Włoski odrastaja, ale strasznie wolno, wiec perukę jeszcze noszę. Może za
      miesiac będę już mogła bez ...... zobaczymy. Bardzo bym chciała.

No i chodzę na spotkania w Akademii Walki z Rakiem wg programu Simontona.

A w ogóle to życzę wszystkim (bo chyba jeszcze nie miałam okazji) ZDROWIA JAK
      KOŃ w Nowym Roku. Oby odwiedzający to forum mogli dzielić sie tylko pozytywnymi
      wieściami.
      • isabella1974 Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:40
        Cieszę się, że u Ciebie wszysto dobrze. Ja bardzo martwię się o Marzenkę, tak
        dawno już nie pisała. Cały czas próbuję odgonić od siebie czarne myśli...Czy
        może wiecie co u niej słychać?
      • gontcha Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:59
        Ano wieki....
        Cieszę się, że u Ciebie Asiu jest oki :)
        No i fajnie że ręka wraca do dobrej formy, a drobne dokuczliwości z czasem miną.
        Pozdrawiam cieplutko,
        Anka
        • siamlady Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 02:00
          Asiu Tobie i Aniu Tobie serdeczne usciski!
          niestety wchodze rzadko na komputer bo okupuje go moja coreczka jak jestesmy w
          sarasocie. Nie dostaję od was zadnych wiesci, ale bardzo serdecznie Was
          pozdrawiam i sciskam,
          Kaja
          • winner2006 Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 14:29
            Kaju, wyslalam do Ciebie e-mail w grudniu z zyczeniami - moze nie dotarł .....
            Jesteś na obczyźnie? :-)

Jak tam Twoja piers? Powiedz mi, czy nadal nosisz gorset? Ja nosze, ale już
            mnei wkurza, bo wcale nie podtrzymuje zdrowej piersi i ta zdrowa mi naturalnei
            zwisa, a nowa pierś sterczy jędrnie - no i widać dysproporcję. Jak wymienią na
            protezę silikonowa, to nowy cycek też ponoc trochę obwiśnie.

Daj znać co poza tym u Ciebie.
            • siamlady Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 18:51
              Hej Asiu - odpisze ci zaraz na email. Ale ogolnie mówiąc o piersi - jest
              dobrze. Owszem, ta nowa jest jedrniejsza i samodzielniejsza, natomiast nie da
              sie podnieśc - wieć siłąrzeczy starsza wygląda pulchniej. Jest mala
              sysproporcja, ale do załatwienia dobrym stanikiem czy kostiumem kąpielowym Moge
              Ci przesłać zdjęcie.
              jak zdrowie Asiu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka