gontcha 11.01.07, 14:15 Co u Was słychać? Skrobnijcie cosik, jak ze zdrówkiem Waszym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winner2006 Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:10 Oj, wieki mnie tu nie było :-) Dzieki, ze pamiętasz ......... :) Żyję i mam się dobrze :-) Cycka mi "podpompowują" regularnie i wyznaczono operację wymiany ekspandera na proteze silikonową na 13 marca. Lewa strona (operowana) właściwie juz sprawna - reką wymachują jak dawniej, jedynei oszczędzam ją przy dzwiganiu. CHodzę na jogę - to rozciagam i rekę i pachę i bok. Ciagle mam uczucie obcości, blachy po lewej stronei tułowia, ale da sie z tym życ :-) PObolewają rece obie w zgieciach i kręgosłup, ale inne amazonki mówią, że to normalne, wiec nei ma co paniki siać. POza tym czuję się dobrze - jak zwykle :-) Włoski odrastaja, ale strasznie wolno, wiec perukę jeszcze noszę. Może za miesiac będę już mogła bez ...... zobaczymy. Bardzo bym chciała. No i chodzę na spotkania w Akademii Walki z Rakiem wg programu Simontona. A w ogóle to życzę wszystkim (bo chyba jeszcze nie miałam okazji) ZDROWIA JAK KOŃ w Nowym Roku. Oby odwiedzający to forum mogli dzielić sie tylko pozytywnymi wieściami. Odpowiedz Link
isabella1974 Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:40 Cieszę się, że u Ciebie wszysto dobrze. Ja bardzo martwię się o Marzenkę, tak dawno już nie pisała. Cały czas próbuję odgonić od siebie czarne myśli...Czy może wiecie co u niej słychać? Odpowiedz Link
gontcha Re: Czap ? Winner2006 ? 12.01.07, 20:59 Ano wieki.... Cieszę się, że u Ciebie Asiu jest oki :) No i fajnie że ręka wraca do dobrej formy, a drobne dokuczliwości z czasem miną. Pozdrawiam cieplutko, Anka Odpowiedz Link
siamlady Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 02:00 Asiu Tobie i Aniu Tobie serdeczne usciski! niestety wchodze rzadko na komputer bo okupuje go moja coreczka jak jestesmy w sarasocie. Nie dostaję od was zadnych wiesci, ale bardzo serdecznie Was pozdrawiam i sciskam, Kaja Odpowiedz Link
winner2006 Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 14:29 Kaju, wyslalam do Ciebie e-mail w grudniu z zyczeniami - moze nie dotarł ..... Jesteś na obczyźnie? :-) Jak tam Twoja piers? Powiedz mi, czy nadal nosisz gorset? Ja nosze, ale już mnei wkurza, bo wcale nie podtrzymuje zdrowej piersi i ta zdrowa mi naturalnei zwisa, a nowa pierś sterczy jędrnie - no i widać dysproporcję. Jak wymienią na protezę silikonowa, to nowy cycek też ponoc trochę obwiśnie. Daj znać co poza tym u Ciebie. Odpowiedz Link
siamlady Re: Czap ? Winner2006 ? 20.01.07, 18:51 Hej Asiu - odpisze ci zaraz na email. Ale ogolnie mówiąc o piersi - jest dobrze. Owszem, ta nowa jest jedrniejsza i samodzielniejsza, natomiast nie da sie podnieśc - wieć siłąrzeczy starsza wygląda pulchniej. Jest mala sysproporcja, ale do załatwienia dobrym stanikiem czy kostiumem kąpielowym Moge Ci przesłać zdjęcie. jak zdrowie Asiu? Odpowiedz Link