Dodaj do ulubionych

Do wszystkich forumowiczów

13.03.07, 14:58
Kochani!!! Dzisiaj mija 4 lata ,od kiedy dowieddziałam się ,że mam czerniaka
IV Clark.Po dwóch operacjach i rocznym leczeniu JESTEM ZDROWA. I tego życzę WAM WSZYSTKIM -TYM NA POCZĄTKU I W DRODZE W WALCE Z CHOROBĄ. Nie wierzcie w statystyki i sceptycyzm lekarzy (niektórych). Nigdy się nie poddawajcie, bo tylko silna wiara w to,że wyzdrowiejemy daje szansę na zwycięstwo. POWODZENIA! DACIE RADĘ!!! mania
Obserwuj wątek
    • b_a_l_b_i_n_k_a Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:00
      Maniu :-)) Wiele cudownych lat jeszcze przed Tobą :-))
    • tomslu1 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:08
      Mania , gratulacje i dzięki , że jesteś tutaj z nami . U mnie jutro mija 13
      miesięcy i akurat jutro mam badania , najdziwniejsze jest to , że jakos w
      szczegolny sposob mam obawy , jest wiosna , troszke kaszelku , troszke chrypki
      i pewnie domyślasz sie gdzie biegna moje myśli :) No lae mam nadzieje że jutro
      o tej porze juz bede wyluzowany . Mogłabys opisac tak w skrocie przebieg
      leczenia i gdzie się ono odbywalo ?? Pozdrawiam serdecznie
    • monika073 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:13
      Maniu
      Bardzo się ciesze
      wiesz że moja mama też ma czerniaka (IV Clark) i jak czytam twoje posty to
      sobie mysle ze z nami tez bedzie dobrze i wygramy tak jak Ty
      wszystkiego najlepszego
      i przesyłam pozdrowionka od mojej mamci bo jej oczywiscie wszystko opowiadam:)
      całuski
      monika
    • monique_1 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:34
      Cudowna wiadomość. Życzę wszystkiego naj.
      • goniatara Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:43
        Maniu!
        U nnie minely 4 lata w listopadzie i tez jest wszystko ok. i wiem, co czujesz:)
        Statystyki rzeczywiscie pozostawmy dla statystykow, a my robmy swoje, czyli
        optymizm, pozytywne nastawienie do leczenia i wiara w przyszlosc i duze
        zainteresowanie otaczajacym swiatem, a nie myslami o chorobie. Utrzymuj swoj
        optymizm i dobry duch, ktore zawsze sie czuje z Twoich postow na tym samym
        poziomie..:)
        Pozdrawiam serdecznie
        Malgorzata
    • azra19 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:40
      kurcze, 4 lata to jest coś:) Gratuluję! I tak trzymaj:) Niech mela w malignie
      idzie precz:)
      • attenna11 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 15:53
        Tylko tego można zyczyc....gratuluje i oby tak było u wszystkich !!!!!
        Pozdrawiam mania60
        Aneta
    • morelka29 Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 16:00
      Witaj!!!!!

Gratuluje i zycze dalszej wiary, optymizmu a przede wszytstkim ZDROWIA!!!!!

Pozdrawiam MOrelka.
      • mania60 ! 13.03.07, 17:18
        Moi drodzy. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CIEPŁE SŁOWA.

MONIKA : trzymam kciuki cały czas za TwojĄ mamusię, najważniejsze ,że ma taką wspaniałął córkę i to na pewno daje jej wiele siły do walki.

TOMSILU : co do mojego leczenia ( W-WA-Szaserów ) standartowo , najpierw wycięcie paskudy , następnie poszerzenie , dosyć duże i głębokie, mam "dziurę" 12 na 7 cm z przeszczepem skóry. I immunoterapia -intron A , pierwszy miesiąc 5 razy w tygodniu po 30 mln , potem przez 11 miesięcy 3 razy w tygodniu 20 mln.
        Wiesz , wygrana jest chyba efektem mojego nastawienia do tej choroby, ja poprostu wiedziałam ,że wyzdrowieję i już.Najważniejsze to pozbyć się lęku , nie jest to proste ale trzeba o to walczyc każdego dnia i tak jak napisała MAŁGORZATA (goniatara) "duże zainteresowanie otaczajacym światem" to lekarstwo na nasze lęki. Każdy z nas czasami myśli o "najgorszym" ,ale ta myśl nie może zabierać nam radości z tego co mamy. Będzie dobrze Tomsilu, Trzymam kciuki za jutro!!mania
        • koofel Re: ! 13.03.07, 19:45
          Witaj.Super wiadomość.Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego a zwłaszcza
          zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia.Pozdrawiam.
    • gontcha Re: Do wszystkich forumowiczów 13.03.07, 22:11
      MANIA,

SUPER, SUPER, SUPER...:)

I tak trzymać - optymizmu, spokoju i tylko wspomnienia, że choroba kiedyś tam
      była... Już nie wróci - czego Tobie i wszystkim życze,
      Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka