agnes3171 17.04.07, 07:22 Aniu dorzucilam Ci sie ile moglam :)pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imarc Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 12:41 Lina,czy Ty się "z choinki urwałaś"? Odpowiedz Link
liina Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 14:58 Nie, nie urwałam się z choinki. Wiem raczej o co chodzi, ale zanim coś napiszę, to chciałam się upwenić.Z resztą , nie mam zamiaru swoją uwagą wywoływac podziału zdań czy nieporuzmień, więc jej nie napiszę i na tym temat się skończy. Prosze zapomnieć o moim pytaniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 15:54 Liina, jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz. Jakieś niedopowiedzenia są najgorsze. Odpowiedz Link
agnes3171 Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 17:01 chcialm powiedziec lina ze ja ma tez problem z czernaikiem i pierwszy raz jetsem na forum od dzis,znAm Anie barzdo dobrze ,I nie zadawaj mi prosdze takich porzykrych pytan,bo ja bym dziewczynie serce oddala tak cierpi...a ze sie pomylilam i nie w tejk rubryce napisalam Aniu dla Ciebie wszystko to sprawa tego ze pierwszy raz na forum jestem i nie znalam zasad Odpowiedz Link
goniatara Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 17:37 Agnieszka! Nie zrobilas niczego zlego, ani nie popelnilas zadnego bledu, wiec tlumaczyc sie nie musisz. Zalozylas wlasny watek i masz do tego pelne prawo. Piekny jest dodatkowo Twoj gest i wklad w leczenie Ani i tylko to sie liczy. Dziwne pytania, jak i dziwne komentarze sie tutaj zdarzaja, bo i bywaja tu dziwne osoby, ktorych tok myslenia, postepowania, jak i pisania bywa niezrozumialy i czesto wlasnie bezsensownie przykry. Ignoruj takie posty, to chyba jedyne wyjscie. Ciesze sie, ze tu trafilas Pozdrawiam Malgorzata P.S. W tej chwili musze wyjsc, ale jeszcze dzis napisze do Ciebie na Twoj prywatny adres. Odpowiedz Link
gontcha Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 20:33 Aga, Dzięki - właśnie wróciłam z podania leku. I witamy na forum :))) Anka Odpowiedz Link
agnes3171 Re: Aniu dla Ciebie wszystko 17.04.07, 20:51 witam witam:)jak sie czujesz ,jak sopbie dajesz rade Ania Odpowiedz Link
goniatara Re: Aniu dla Ciebie wszystko 18.04.07, 05:45 liina napisala: "Z resztą , nie mam zamiaru swoją uwagą wywoływac podziału zdań czy nieporuzmień, więc jej nie napiszę i na tym temat się skończy." Juz to zrobilas. liina napisala: "Prosze zapomnieć o moim pytaniu." Coz za hipokryzja! Najpierw sie sieje (nie pierwszy raz) ferment wsrod Bogu ducha winnych ludzi, a potem udaje zblakanego... Co chcesz osiagnac? Usilujesz pomoc komus w ten sposob? Odpowiedz Link