wlodekbar 01.09.10, 21:45 ...przywiślański, czy tylko nadwiślański? Ja jestem zdania, ze tak, ale czy aby to nie rusycyzm (priwislanskaja strana)?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodekbar Cd. 01.09.10, 21:48 Pisze cos o PRL-u, ale w tym miejscu o tym, co przyszlo z ZSRR... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_ Re: Czy jest slowo polskie... 10.09.10, 16:15 Czyżby sprzedaż nie szła? Tym razem łamiesz netykietę na bezczelniaka, choć zarzekałeś się kiedyś , że to przez pomyłkę. Daj jakieś ogłoszenie. Wysupłaj parę groszy i nie zaśmiecaj tego forum swoją autoreklamą. Nie chciałbym być niesympatyczny, ale jeśli mój apel nie odniesie właściwego i trwałego skutku to zgłoszę to nadużycie do admina. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Czy jest slowo polskie... 10.09.10, 17:44 Ty mnie nie strasz, zreszta do reklamy tutaj nie przywiazuje ZADNEJ wagi, bo to bardzo male forum. W dodatku kilka osob ciagle sie kloci i jest nerwowo. Troche delikatnosci. Bede zdejmowal reklamke. A moze odpowiedzialbys na pytanie?... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Czy jest slowo polskie... 10.09.10, 18:10 Zbigniew, bedziesz, byc moze, mial wiecej spokoju ducha: www.youtube.com/watch?v=gzACDJCfQvs www.youtube.com/watch?v=cbMy2DipvIg Odpowiedz Link Zgłoś