Dodaj do ulubionych

Pozegnanie...

13.05.13, 13:26
Niestety tak mi wyszlo, ze musze rozstac sie z forum. Przprowadzilismy sie i nie bede miala czasu zagladac (bo dom mi zajmie jakiekolwiek nadmiary :-) wolnego czasu) plus mam zero, albo bardzo sladowy dostep do internetu, wiec nawet jakbym miala czas, to technicznie sie nie da :-)

Mam nadzieje, ze Wyspowa Matka znajdzie Wam milego nastepce :-)
Obserwuj wątek
    • elioli Re: Pozegnanie... 13.05.13, 14:17
      No chyba zartujesz, jak to zyc bez internetu!?
      Mam nadzieje, ze przerwa mimo wszystko bedzie czasowa i wrocisz do nas :)

Pozdrowienia i wszystkiego dobrego w nowym miejscu!
    • 7oz Re: Pozegnanie... 13.05.13, 14:54
      Nie rozstawaj się z forum! Rozumię, że nie masz czasu na moderowanie ale zaglądaj tu do nas i na Lady Gray bo nam cię będzie bardzo brakować.
    • zurekgirl Re: Pozegnanie... 13.05.13, 15:35
      Glasscraft, to ja w takim razie chcialam uprzejmie podziekowac za pare dobrych rad, szczegolnie z prawa pracy i mam szczera nadzieje, ze jednak tak stuprocentowo nie znikniesz z forum.
      • glasscraft Re: Pozegnanie... 13.05.13, 15:42
        :-)
        Ciesze sie, ze sie przydalam. Sprobuje zagladac od czasu do czasu, a mailowo tez bede odpowiadac, jezeli ktos by potrzebowal czegos payrollowo/pracowo.
    • sfornarina Re: Pozegnanie... 13.05.13, 15:50
      Wszystkiego dobrego na nowym!

Mam nadzieję, że będziesz nadal tu od czasu do czasu zaglądać:)
      • murasaki33 Re: Pozegnanie... 13.05.13, 16:26
        Glass, ma nadzieje, ze to jednak czasowe i bedziemy sie "widywac" :)
    • jaleo Re: Pozegnanie... 13.05.13, 17:54
      Tez mam nadzieje, ze to tylko czasowe, no i wszystkiego najlepszego zycze w nowym przedsiewzieciu! Czyzbys dom budowala albo restaurowala? I dlatego nie ma internetu?
      • glasscraft Re: Pozegnanie... 13.05.13, 17:58
        Dom jest z ogrodem slicznym, ale takim w ktorym sie trzeba napracowac. No i troche wiekszy, wiec troche bedzie roboty (ale nie typu restaurowania na szczescie).
        A internet - bo to wiocha, czekamy na inzyniera z BT, bo cos nie tak z kablem i swinstwo nie dziala, a 3G do nas nie dociera (jak mam szczescie, to komorka ma dwie kreski :-)
        • steph13 Re: Pozegnanie... 13.05.13, 18:14
          glasscraft, mam nadzieje, ze to tylko temporary glitch i BT sprawnie problem rozwiaze, chociaz nie wiem skad biore ten optymizm bo na pewno nie z doswiadczenia.
          Angielska pogoda zapewne wyciagnie Cie z ogrodka do komputera - Twoj glos rozsadku jest tutaj czesto na wage zlota.
          A propos internetu - pare miesiecy temu mielismy wlamanie do domu, poszly rozne drobiazgi, bizuteria itp ale najbardziej odczuwalismy brak laptop'ow bo bez internetu bylo jak bez reki! Zycze wiec powodzenia w szybkich usprawnieniach technicznych.
    • justmaga Re: Pozegnanie... 13.05.13, 20:37
      Glass mam szczera nadzieje,ze ci poloza dobry kabel i w kazdy deszczowy dzien zajrzysz do nas :) A takich ci u nas dostatek :P
      • marninor Re: Pozegnanie... 13.05.13, 20:43
        no wiesz co... już tęsknie ;)
    • onmytoes Re: Pozegnanie... 13.05.13, 22:34
      Glasscraft, no chyba zartujesz! Kto tu bedzie teraz porzadku pilnowal? ;)
      No i bez internetu? Jak zyc, pani jak zyc??

A tak na serio to powodzenia z nowym domem i jednak zagladaj do nas czasem!
      • ssabaudia Re: Pozegnanie... 13.05.13, 22:48
        powodzenia na nowej drodze życia ;)
    • podkocem Re: Pozegnanie... 13.05.13, 23:16
      My sle przeprowadzamy do Hiszpanii i dostaliśmy propozycję nie do odrzucenia by 3 miesiące spędzić tu:

- do najbliższego miasteczka 30 min jazdy samochodem
      - brak zasięgu telefonii komórkowej
      - brak TV
      - brak Internetu

Oczywiście, że skorzystam! i nawet nie mogę się doczekać :) Życie bez neta nie musi być wcale złe. Lunetę sobię kupie i będę gwiazdy oglądać.
    • izabelski Re: Pozegnanie... 14.05.13, 07:48
      powodzenia :)
    • turmalinka Re: Pozegnanie... 14.05.13, 08:58
      Glass wszystkiego dobrego. Wracaj do nas szybko!
      • pola731 Re: Pozegnanie... 14.05.13, 09:04
        wszystkiego dobrego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka