Dodaj do ulubionych

Buggy board

12.09.13, 10:31
Uzywala ktoras? Naprawde da sie tego uzywac?
Mam Baby Joger city mini i zastanawiam sie czy dam rade uzywac do tego wozka board? Nie bedzie to niewygodne?
Co w sumie powinno byc w zestawie? Bo czasem na ebay-u sa ogloszenia typu uncut connectors-jest to zwykle w nowych zestawach? Czy dokupuje sie to dodatkowo?
Bo nie wiem czy kupic nowy czy da sie oszczedzic i kupic uzywany...
Obserwuj wątek
    • yadrall Re: Buggy board 12.09.13, 10:36
      I nie wiem czy wybrac mini czy maxi?
      Ma na nim jezdzic chudy prawie 4 latek :)
    • podkocem Re: Buggy board 12.09.13, 11:18
      Myślę aby kupić, bo dużo znajomych używa z powodzeniem, sporo matek odprowadzających dzieci do przedszkola ma to ustrojstwo zamontowane na wózkach maluchów. Problem w tym, że ja mam 2 wózki zupełnie innych firm i mam problem ze znalezieniem kompatybilnej buggy board z tymi dwoma na raz. Informacja producenta, że pasuje do 99% wózków jakoś mnie nie przekonuje, a z kolei jedyna buggy board z listą na której są wymieniona oba wózki które posiadam ma dość nieciekawe oceny.
      • kobylczusia Re: Buggy board 12.09.13, 13:48
        ja byłam zachwycona tym sprzetem. rzeczywiscie przepinalam do różnych wozkow i wszedzie pasowało bo ma duzo opcji z regulacją.
        • podkocem Re: Buggy board 12.09.13, 17:58
          Możesz polecić jakiej firmy?
    • plain-vanilla Re: Buggy board 12.09.13, 14:19
      Wtrace sie do tematu, ale zastanawia mnie, czy prawie 4-latek potrzebuje jezdzic na buggy board? Rozumiem, ze chodzisz bardzo duzo z wozkiem z dwoma synami wszedzie i 4-latek ma byc pod reka? Takiemu sporemu juz chlopcu mozna kupic Micro scooter, zeby sobie obok ciebie na nim pomykal, chyba ze nie potrafi wykonywac polecen i pojechalby na ulice. Mnie sie wydaje, ze Lascal ma najlepsze buggy boards. Mozna znalezc ten na ich stronie liste kompatybilnych wozkow.
      • yadrall Re: Buggy board 12.09.13, 15:11
        Moj starszy jest ... inny... Puki co woze go podwojnym wozkiem i nie wiem czy buggy board sie sprawdzi. Hulajnoga jest ok,ale na zamknietym i bezpiecznym terenie-na ulicy sie nie sprawdzi. Moze kiedys?
        • plain-vanilla Re: Buggy board 12.09.13, 15:38
          Wiem, czytalam twoje wszystkie posty. No, jak nie chce chodzic, to faktycznie zostaje tylko wozek albo buggy board. Dodam, ze moj syn w wieku 4 lat i 3 miesiecy wozony byl wozkiem na wakacjach w Polsce, bo nie chcial za nic chodzic. Jako, ze jest spostrzegawczy, to zdazyl sie zorientowac, ze ludzie sie odwracali na ulicy i gapili na niego w wozku. Babci tez bylo wygodnie, bo wszedzie na piechote szla. Po tych wakacjach juz wyrosl w wozka i juz wiecej do niego nie wsiadl.
          • yadrall Re: Buggy board 12.09.13, 15:43
            To moze i moj kiedys "dorosnie" :) Ale puki co czekaja mnie prawie 4 tyg na turnusie rehabilitacyjnym gdzie jade sama z dwojka i musze ich jakos ogarnac-bede jezdzic komunikacja miejska w PL,a na zajecia bedziemy musieli dojechac na czas. Wiec awantury pt. a ja nie ide tylko sobie tu usiade sa ostatnia rzecza na ktora mam ochote.
            Znalalam cos takiego:
            www.tesco.com/direct/litaf-seat-2-go-all-purpose-hitchhiker/100-5031.prd?skuId=100-5031&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
            Mial ktos? Sprawdza sie?
            • justmaga Re: Buggy board 12.09.13, 21:45
              no to cie nie pociesze bo znam przypadki (az dwa) kiedy board w ogole sie nie sprawdzil, bo dzieciak ktoremu nie chcialo sie isc nie zawsze ma ochote stac. Ta z tesco z siedzonkiem chyba lepsza bo ma opcje wyboru,
              Dodam,ze moja prawie 4 latka tez bywa wozona w wozku bo jak rano sie siesze do szkoly to mam albo 15 minut dluzej w lozku albo wyjsc z nia wczesniej.. Wybieram lozko ;)
              A komentarze pod moim adresem typu : taka duza a wozku -slyszalam tylko i wylacznie po polsku... :)
              • yadrall Re: Buggy board 12.09.13, 22:00
                Dzieki!
                Puki co kupilam ten drugi, uzywany na ebay-u. Przetestuje i jak bedzie ok to super,a jak nie to powinnam sprzedac bez wiekszej straty.

Ps. Justmaga-dzieki za ten wpis :)
                • pufulek Re: Buggy board 12.09.13, 22:08
                  Kupiłam używany buggy board na Ebayu prawie 4 lata temu i służy mi do dziś. Teraz już sporadycznie - kiedy muszę być w konkretnym miejscu na konkretną godzinę to pakuję 4-latkę w wózek, a 6-latek czasami wskakuje na buggyboard, jak mu się "nożki zmęczą". Nigdy nie miałam podwójnego wózka, bardzo sobie ten sprzęt chwalę.
              • kobylczusia Re: Buggy board 12.09.13, 22:06
                ja mialam lascala i super bylam zadowolona, tylko wazne zeby miec linke bo jak dziecko chce zejsc to mozna ja podniesc i nie przeszkadza doroslemu w chodzeniu.
                • podkocem Re: Buggy board 12.09.13, 22:17
                  Lascal pasuje do obu moich wózków. Który lepszy? Mini czy maxi (młoda ma 3,5 roku).
                  • bialasek75 Re: Buggy board 12.09.13, 22:41
                    Ja miałam mini i w zupełności starczał dla mojej 3.5 - 4 latki. Jak znalazł jak trzeba było sprintem rano do przedszkola lecieć. Kupiłam nowy, a potem sprzedałam, więc na jedno wyszło jakbym kupowała używany.
                    • szczepka75 Re: Buggy board 12.09.13, 22:52
                      lascal jest super , swietnie "wskakuje" na krawezniki ,
                      ja mialam maxi ale mysle,ze mini tez wystarczy .
                      podkocem jak pasuje \Ci do obu wozkow to kupuj .jak mloda nie bedzie chciala jezdzic to sprzedsz bez wiekszej straty
                      • podkocem Re: Buggy board 16.09.13, 15:34
                        Kupiłam w koncu uzywane maxi na ebayu. Spróbujemy - zobaczymy. Nie dałabym 60 funtów za nową. Juz się tak wyłozyłam na rowerze - kupiłam młodej za blisko 100, a ta wredota w ogóle nie chce jeździć. Nowy rower niemal całe lato stoi na strychu. Teraz juz nawet puzzle kupuję używane (wczoraj za 40p w charity shop) - po prostu moje dziecko nie docenia wydawanej na nią kasy :P
    • liley11 Re: Buggy board 15.09.13, 17:30
      Uzywalam swiss strolley z oparciem. Dzieciaki bily sie kto ma na tym jechac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka