Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dodatkowy Moderator Społeczny

17.02.10, 16:05
    (proponuję nowy wątek by nie zaśmiecać niepotrzebnie tematu o
    wspaniałości pewnego biura)

napewno przydałby się jako pomoc dla Wote

proponuję jako kandydata użytkownika: "agatulka"
    Obserwuj wątek
      • jeepwdyzlu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 16:08
        poprę te kandydaturę
        jeśli agatulka zacznie sie logować
        i pokaże, że nie jest pamiętliwa
        :-)

ja proponuję skyddada
        jeep
        • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 16:42
          nie wiem czy jest tu potrzebna jakakolwiek pomoc w moderowaniu
          jesli jednak jest to ja widze tylko jedną osobe ktora:

1. jest tu czesto i od dawien dawna

2. zna wiekszosc stalych uzytkownikow i nie da sie wciagnac w jakies gierki czy
          wymuszanie czegokolwiek

3. ma pojecie o tematach ktore sie tu porusza

4. stara sie zrozumiec (i czasem usprawiedliwic) wszystkich, w swoich sądach
          stara sie zrozumiec racje innych

mimo tego ze wkurza mnie czesto ;) uwazam ze potrafilby pomoc wote

nie wiem czy by chcial, ale dla mnie jedynym i oczywistym kandydatem jest
          o_andrzej. reszta towarzystwa za bardzo zieje ogniem i moglaby przenosic swoje
          sympatie i antypatie na moderowanie

swoja droga jestem pelen podziwu dla wote, ze nie daje sie prowokowac ujadajacym
          kundelkom i robi swoje

ZGŁASZAM WIEC KANDYDATURE ANDRZEJA JESLI TYLKO MA NA TO OCHOTE
          • o_andrzej Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 22:15
            > ZGŁASZAM WIEC KANDYDATURE ANDRZEJA JESLI TYLKO MA NA TO OCHOTE

Zolviu, prawie sie wzruszylem Twoimi komplimentami. :) Czuje sie zaszczycony.
            Nie, absolutnie sie do tego nie nadaje. Dlaczego? Bo to zmusza do
            odpowiedzialnosci, a ja na forum chce sie czuc wolny i nieskrepowany. Nie,
            kategoryczne nie. :)

Ty mnie nie wkurzasz, moze dlatego, ze Cie lubie. :) Jak i prawie wszystkich na
            tym forum - mam na mysli stalych forumowiczy - z jednym wyjatkiem. I nie jest to
            Ortodox. :)

Mam tez swojego kandydata: staruch w wersji piatej. Kompetentny, zrownowazony
            (dosc), czasem za bardzo ironiczny, ale nigdy nie przekracza moich subiektywnych
            limitow bycia fair. Dlugi staz, dluzszy od mojego. Zdaje sie, ze zupelnie nie
            odpowiadaja mi jego preferencje polityczne, ale to nie forum polityczne, choc i
            ona, polityka, nieuchronnie tu zaglada od czasu do czasu. Miewa okresy
            przestoju, ale kazdy je ma. Bardzo dobry kandydat, zeby mu sie tylko chcialo.

Drugim kandydatem, a scisle kandydatka, jest web. Dlugi staz. Dla mnie ideal
            przyjaznosci. Podziwialem jej kilka finezyjnych i dowcipnych odpowiedzi na
            zupelnie niefinezyjne zaczepki. Malo pisze, ale jak juz cos napisze... Troche
            jest uwarunkowana, ze tak powiem, ale dla mnie nie jest to przeszkoda. Pewnie i
            tak sie nie zgodzi.

Ciebie zolviu nie wystawie, pomimo calej sympati do Ciebie. Za duzo w Tobie
            charakteru. :)
            • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 22:55
              o staruchu tez myslalem, no ale on potrafi zginac na pol roku czy prawie rok,
              moderatorowi raczej nie wypada. tak jak pisalem nie oceniam niczyjej wiedzy czy
              wartosci forumowej - dla porzadku dodam ze jesli chodzi o starucha to jest u
              mnie na szczycie listy, przy calej sympatii do calej reszty.

z web łącza mnie ostatnio sprawy pozaforumowe, nie chce zostac posadzony o jakas
              interesownosc, masz racje ze to bardzo dobra kandydatura ale dobrze ze to Ty
              powiedziales :p
      • Gość: agatulka Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.61-82-r.retail.telecomitalia.it 17.02.10, 16:31
        jabolkn napisał:

> proponuję jako kandydata użytkownika: "agatulka"

Jabolkn, dziekuje bardzo, ale nie wydaje mi sie zebym byla najbardziej
        odpowiednia osoba do pelnienia tej funkcji ;)
        Po pierwsze bardziej fascynuje mnie jazda na nartach niz moderowanie forum :)
        Po drugie a zwiazane z pierwszym czesciej bywam poza domem niz w domu :)
        A po trzecie mysle, ze jest tu wiele osob ktorym bardziej nalezy sie ta funkcja :)
        Ja zglaszam twoja kandydature, oczywiscie jesli masz na to czas, uwazam, ze
        jestes najbardziej kompetentna osoba.
        A jesli nie to moze jednak ortodox skoro to jest jego marzenie. Moze jesli
        bedzie pelnil wazna funkcje bedzie wowczas bardziej mily dla innych uzytkownikow :)

Odpowiem jeszcze Jeepowi, Agatulka nie jest pamietliwa, ale potrafi sie tez
        bronic ;)

• zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 16:48
          Gość portalu: agatulka napisał(a):

> A jesli nie to moze jednak ortodox skoro to jest jego marzenie. Moze jesli
          > bedzie pelnil wazna funkcje bedzie wowczas bardziej mily dla innych uzytkowniko
          > w :)

ortodox zniszczylby to forum w 3 miesiace, juz jako uzytkownik potrafi obrzydzic
          ludziom to miejsce, to bylby koniec tego forum

jabol ok - ale swiezak na tym forum

najlepiej zrobcie mnie - obiecuje ze natychmiast zabanuje ortodoxa i bedziemy
          zyli dlugo i szczesliwie :)
          • jeepwdyzlu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 16:52
            o.andrzej

świetna kandydatura!
            popieram w 100%
            jeep
          • Gość: agatulka Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.61-82-r.retail.telecomitalia.it 17.02.10, 16:58
            zolviu napisał:

> najlepiej zrobcie mnie - obiecuje ze natychmiast zabanuje ortodoxa i bedziemy
            > zyli dlugo i szczesliwie :)

Zolviu poprawiles mi humor :))) Jeszcze bysmy zatesknili za ortodoxem :)

Jabol chyba nie jest nowy na forum, a na pewno doskonale zna sie na rzeczy,
            zobacz jego strone. Ty tez mozesz byc ;)
            • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 17:08
              jabol udziela sie tu stosunkowo krotko, ze tresciwie - nie zaprzecze, jak patrze
              na ilosc jego postow na skiforum to faktycznie budzi respekt. ale wiedza nie
              jest jak dla mnie najwazniejszym kryterium dla moderatora, pozostaje przy
              kandydaturze andrzeja

chyba ze wybierzecie mnie!!! moj program wyborczy jest bardzo krotki.
              natychmiast po wyborze zabanuje ortodoxa, wytepie jego poplecznikow i bede
              pilnowal zeby nie odrodzili sie pod nowymi nickami :) :) :)
              • wote Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 17:22
                Ja jadę na narty w piątek. Nie będzie mnie 2 tyg :)

Ale za 2 tygodnie przyrzekam pojawię się i będę usuwał jak dziki ;) no i z
                niecierpliwością czekam na pomocnika.

Jeżeli będzie to Ortodox sprowadzę go do roli asystenta, kawa, paluszki... :D
                czasem zjebka... :D

A tak swoją drogą warunkiem (jaki podaje gazeta) jest długa obecność na danym
                forum, ilość wypowiedzi oraz zdrowy rozsądek w tych wypowiedziach. Przy
                zgłaszaniu kandydatów miejcie to na uwadze.

Ważne jest też (tak mi się wydaje) aby osoba która zostanie ew wybrana zgłosiła
                swoją chęć bycia takim społecznikiem do adminów gazety :)

Buziak dla wszystkich.
                • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 17:29
                  wote napisał:

> Jeżeli będzie to Ortodox sprowadzę go do roli asystenta, kawa, paluszki... :D
                  > czasem zjebka... :D

umarłem :p
                • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 17:35
                  wote napisał:

> A tak swoją drogą warunkiem (jaki podaje gazeta) jest długa obecność na danym
                  > forum, ilość wypowiedzi oraz zdrowy rozsądek w tych wypowiedziach.

czyli ort odpada jednak, nie spelnia ostatniego z warunkow, odetchnalem z ulga :)
                  • ortodox Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 17:49
                    Co prawda nie ty zolv będziesz to oceniał, ale mogę cię uspokoić.
                    Nie spełnię ostatniego warunku z postu wote, nie zgłoszę się do adminów. Lubie co prawda zjebki, ale nie lubię paluszków ;)
                    Jedno jest pewne, to nie będzie łatwa robota i ja nie lubię robić roboty byle jak.
                    A tak przy okazji, to fotoforum narciarstwo ...też nie jest moderowane od dawna. Witek gdzieś przepadł.
                    • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 18:00
                      bys chociaz zachowywal pozory tego o czym caly czas piszesz i przypominasz,
                      czyli ze mnie nie czytasz (od deski do deski :p hłe hłe)

nikt na tym forum powaznie nie zaproponowalby Cie na admina dlatego to czy sie
                      zglosisz czy nie nie ma najmniejszego znaczenia. przepraszam ze wlasnie ja
                      musialem Ci to powiedziec :)

a co do fotoforum to tam bym nawet ja Cie wypuscil, po starej znajomosci moge
                      Cie zglosic, moze mniej bys tutaj bywal...

:p

a z tymi paluszkami to nie zrozumiales, widac ze nie dorobiles sie jeszcze
                      asystenta. ty bys zapier.alał po te paluszki dla wote a nie je jadł :) hłe hłe
                      • ortodox Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 18:50
                        zolviu napisał:

> bys chociaz zachowywal pozory tego o czym caly czas piszesz i
                        > przypominasz ...
                        ----------------------
                        Jest to dyskusja w kwestii porządkowej, więc dałem ci odpust.
                        =========================
                        > a z tymi paluszkami to nie zrozumiales, widac ze nie dorobiles sie > jeszcze asystenta. ty bys zapier.alał po te paluszki dla wote a
                        > nie je jadł :) hłe hłe
                        ---------------------
                        To ty nie zrozumiałeś, albo mnie jeszcze nie znasz :P
      • ortodox Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 17.02.10, 16:55
        Nie jest potrzebny dodatkowy moderator. Jest potrzebny tylko jeden.
        Jeśli jest nim wote i nic nie robi, to jaki jest sens, by dalej był figurantem? Co do kandydatury użytkownika agatulek .... zostawię to bez komentarza.
        pozdro.
        • Gość: web Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:27
          wzruszyłam się:) Ja się nie nadaję, przy kompie jestem tylko w pracy, jak mam
          "sezon" to czasami parę dni czy tygodni tu nie zerkam. Poza tym jestem z branży,
          której tu nie lubicie:)
          Zresztą nikt nie jest w stanie moderować forum przez cały czas. Uważam, że
          takich społeczników powinno być przy najmniej dwóch. Ja proponuję Andrzeja i
          Skyddada. Pierwszy do wszystkich podchodzi z wyciągniętą ręką, drugi jest ponad
          polskie swary:)
          • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 18.02.10, 11:49
            nie wiem czemu nie podoba Wam sie moj program... tyle energii poswiecilem na
            jego przygotowanie :p a ile bym poswiecil na jego realizacje!! :) chyba nikt nie
            ma watpliwosci

ja jestem za tym ze jesli moj kandydat nie chce to niech wszystko zostanie po
            staremu, czyli psy szczekaja karawana idzie dalej
          • jeepwdyzlu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 18.02.10, 12:03
            no ale jabol zgłisł agatulke a agatulka jabola....
            jak w Rejsie :-)
            a Wy ich poczucia humoru w ogóle nie doceniacie...
            jeep
            ps.jak będziemy głosować? kulkami?
            • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 18.02.10, 13:22
              Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa w poważnych instytucjach, uważane
              byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że
              wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które
              otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje
              każdy głosujący... Czarna za – lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna
              przeciw – biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta
              metoda jest najdoskonalsza.

– No świetnie, ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?

:) :) :)

ps. głosujcie na mnie
      • Gość: Jozzo Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.tor.primus.ca 18.02.10, 12:02
        Mysle ze Orto bylby najleprzy w koncu czlowiek sie tak posiweca ze warto o nim
        pomyslec. Innymi slowy mialby mniej czasu na trollowanie ;)
        • zolviu Re: Dodatkowy Moderator Społeczny 18.02.10, 13:23
          zaczynam przychylac sie do tezy ortodoxa ze ten "rikoszet" ma jednak spore
          znaczenie w Twoim przypadku
          • Gość: Jozzo Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.tor.primus.ca 18.02.10, 21:06
            Nie goraczkuj sie - bedzi klawo skaczy sie trlling a i poprawnosc polityczna
            wroci na forum. Nikt nie odwazy sie napisac jedego slowa przed zalezniem kasu na
            lepetynke - I o to chodzi a my przejdziem do ofcjalenj podzemnej opozycji i
            jako tak bedziem psiaes jedynie sluszne psosty.
      • Gość: al-fredo Re: Dodatkowy Moderator Społeczny IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.10, 13:09
        Przyklejeni do komuny na amen.
        Proletariusze ! Opamietajcie sie !
      • wesoly.romek2 zgłaszam swoją kandydaturę 18.02.10, 14:07
        Witam Państwa. Jestem Wesoły Romek. Pragnę zgłosić swoją kandydaturę na Super Admina.

Mój program wyborczy:

1. Kupić bilet w jedną stroną na narty na biegunie północnym dla ortodoxa.
        2. Wysłać jeepa jeepem na poszukiwanie ortodoxa.
        3. Wypić jabola z jabolem.
        4. Kupić Saaba dla skyddada, gdyż w obecnym jego aucie skończył się licznik.
        5. Przyznać ortodoxowi tytuł trola forumowego.
        6. Przyznać agatulce tytuł miss forum.
        7. Przyznać staruchowi tytuł starszego forumowego.
        8. Przyznać zolviowi tytuł komika forumowego.
        10. Przyznać al-fredo tytuł proletariusza i obrońcy ludu forumowego.
        11. Zarządzić zbiórkę na forum na brakujące 5 euro do ski passa starucha.
        12. Zbadać czy o_andrzej nie jest zakamuflowanym posłem ZCHN Marianem Piłką.
        13. Zbadać czy agatulka nie jest uśpionym szpiegiem francuskiej izby turystyki.
        14. Powołać komisję śledczą w celu ustalenia płci web.
        15. Wyciąć w pień wszystkie wątki reklamowe.
        16. Iść na piwo z wote.

Każdy kto odda na mnie głos dostanie bon o wartości 10 zł na ski safari w Kazachstanie ufundowany przez najlepsze biuro podróży na naszej planecie czyli Primoris Travel.

Mój wybór będzie korzystny także dla gazety, gdyż zobowiązuję się zwalczać konkurencyjne wydawnictwa jak Gość Niedzielny, Trybuna Ludu i Bravo Girl.

Obiecuje również nie brać łapówek i nie zbierać haków na forumowych wrogów.

Wasz jedyny niezależny kandydat - Wesoły Romek.
        • skyddad Re: zgłaszam swoją kandydaturę 18.02.10, 14:12
          Super,pierwszy raz tak milo sie czyta dobry humor.
          Pzdr.Sky.
        • jeepwdyzlu zgłaszam swoją kandydaturę - zapomniałem o pkt 17 18.02.10, 14:13
          17. kupić na przedmieściu domek
          18. podłączyć wodę, światło, gaz.....
          zaśpiewać Wam to jeszcze raz :-)

Romek - mój głos masz!
          jeep
          • Gość: web Re: zgłaszam swoją kandydaturę - zapomniałem o pk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:19
            Żeby dostać mój głos, Wesoły.Romek2 musi uzupełnić program o jeszcze paru
            forumowiczów. No i przyznać się jaki ma drugi nick:)
        • Gość: agatulka Re: zgłaszam swoją kandydaturę IP: *.61-82-r.retail.telecomitalia.it 18.02.10, 14:26
          wesoly.romek2 napisał:
          > 6. Przyznać agatulce tytuł miss forum.

Chyba raczej forumowej czarownicy :)

wesoly.romek2 napisał:
          > 13. Zbadać czy agatulka nie jest uśpionym szpiegiem francuskiej izby turystyki.

Czemu tylko francuskiej? Moze byc jeszcze wloskiej albo szwajcarskiej :)

Program super! Usmialam sie do lez, wiec mozesz liczyc na moj glos ;)
        • zolviu Re: zgłaszam swoją kandydaturę 18.02.10, 14:32
          co prawda najwazniejsze punkty programu zerznales ze mnie ;) ale jak juz
          ustalimy sposob glosowania nad wyborem metody glosowania i przejdziemy cala
          procedure to moj glos masz - sorry andrzeju ale ten bon z PT, znaczy bardzo
          rozbudowany program chcialem napisac, przewazyl. wycofuje kandydature
          o_andrzeja, dostalem informacje ze sa na niego jakies kwity ze zjezdzal kiedys w
          tym samym czasie na tej samej trasie z kims ze skiforum czy kochamnarty. z taka
          przeszloscia oczywiste jest ze nie moze byc tu adminem

ps. romku gdybys potrzebowal kogos zeby Ci biegal po paluszki to moj adres znasz
          - a to ze ortodox szybciej biega i zna pania z delikatesow to jest niczym
          niepotwierdzona plotka
          • jeepwdyzlu o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, to.. 18.02.10, 14:40
            informuję
            że zolviu i jozzo to jedna osoba - prywatnie żona ortodoxa!
            życzliwy j.
            • Gość: ppfj Re: o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, IP: *.home.aster.pl 18.02.10, 15:03
              yeap alez fun podczytuje forum od jakiegos czasu jestescie lekiem na cale zlo

. Mysle ze wlasnie tutaj tworza sie zremby nowego spoleczenstwa obywatelskiego.
              Kurtuazja, dowcip i jednoczesnie popychacie sprawy do przodu w duchu hmh
              demokracji... hmhm nie ma tego na innych forach wiec tu albo temat uswietnia
              albo towarzystwo wysmienite...

uwaga na regulacje zwana moderacja czasami efekty tego sa mizerne (patrz
              ograniczenie probicyjne w skandynawii :(.
              mi sie podoba tak jak jest watek o pr tra... mozna pomijac a swego rodzaju
              "bezhołowie" nadaje posmak niezależności a wszelcy spoleczni asystenci musza
              konczyc w "pendzacy króliku" i komisji ...
            • zolviu Re: o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, 18.02.10, 18:22
              ortodox, nałożyłam Ci kolacje, koncz juz te swoje wymądrzania i do stołu!

cheers
              Jozzo

:p
              • ortodox Re: o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, 18.02.10, 18:42
                Tak sobie myślę ;) ... że chyba jednak lepiej być mężem, niż żoną.
                Podaj mi piwo ... kobieto
                pozdro.
                • zolviu Re: o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, 18.02.10, 18:50
                  tak sobie mysle ;) ... że taka zona ortodoxa to musi miec dopiero przechlap, my
                  tu mamy przeciez jedynie probki tego co ona ma non-stop ;p
                  • ortodox Re: o zolviu skoro wyciągasz kwity na o.andrzeja, 18.02.10, 19:14
                    No patrzcie ... co za babsko!
                    Kolację owszem, ale piwa już podać nie chce.
                    Co to? Wychowanie w trzeźwości?
                    Jak nie podasz mi tu zaraz piwa kobieto, to wiesz gdzie się spotkamy ... .
                    pozdro.
          • Gość: o_andrzej Re: zgłaszam swoją kandydaturę IP: *.cyf-kr.edu.pl 18.02.10, 15:07
            > dostalem informacje ze sa na niego jakies kwity ze zjezdzal kiedys
            > w tym samym czasie na tej samej trasie z kims ze skiforum czy kochamnarty. z taka
            > przeszloscia oczywiste jest ze nie moze byc tu adminem

Cholera. Wydalo sie. A tak sie tajniaczylem. Ale przy okazji tez zglosze drobny
            donosik. Na jobola. Zbadajcie jego przeszlosc. Niejedno Was w niej zadziwi.
            Ciebie zolviu tez by warto przeswietlic. I jeepa takze. Posiadam pewne...,
            nazwijmy to dokumenty, ktore pozwole sobie ujawnic w stosownym momencie. :)
            • Gość: web Re: zgłaszam swoją kandydaturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:12
              one muszą być porażające. A ja nie mam wiedzy i też nie powiem:)
        • Gość: o_andrzej Re: zgłaszam swoją kandydaturę IP: *.cyf-kr.edu.pl 18.02.10, 15:34
          Romku Wesoly, ja z Toba. Juz oddaje glos na Ciebie. Bardzo ujal mnie Twoj
          program, ze nie wspomne o drobnym, ale istotnym bonusie. 10 zl, nawet w tak
          zlozonej formie, piechota nie chodzi. Co do Trybuny Ludu, wydawalo mi sie ze
          niedawno wyzionela ducha. Moze z Twoja pomoca? Mam zastrzezenia co do niektorych
          punktow programu. Odnosnie mojego kamuflazu spiesze wyjasnic, ze i owszem,
          kamufluje sie, a scisle podszywam pod kogos innego, ale z ww. poslem nic mnie
          nie laczy. I to pomimo "o" w moim nicku. Dopisalbym jeszcze kilka. Np.:

17. Zbadac obecnosc skynewsa na forum pod katem ew. szpiegostwa; jego propozycje
          "porzadkowania" forum nosza znamiona sabotazu,
          18. Sfilmowac jazde na nartach ewangelizatora_carvingu czy przypadkiem nie jest
          zagorzalym zwolennikiem "klasycznej" jazdy zeslizgowej. Widziano go ostatnio na
          nartach o dlugosci 195 cm.
        • ortodox poprawki do programu 18.02.10, 15:35
          Jeśli chcesz wesoły Romku zostać adminem, a mogę ci to załatwić głosami moich
          popleczników to musisz zmodyfikować program:
          ad 1 Bilet owszem, ale nieco bliżej i w obie strony. Mogą być Dolomity ale także
          ostatecznie 2, 3, 4, a nawet 5 dolin.
          ad 2. Zamiast Jeepa wysłać jego zonę i nie na poszukiwanie, ale z razem ze mną.
          ad 3. Zamienic Jabola na coś bardziej szlachetnego ( np Chianti )
          ad 4. Zamiast Saaba, kupić rower. Wyjdzie taniej.
          ad 5. Do tytułu trolla, dołączyć pokaźną nagrodę pieniężną.
          ad 6. Zbadać płeć użytkownika agatulka i jej związki z Jabolem. Tytuł miss
          należy się tylko pannie.
          ad 7. Bez zmian.
          ad 8. Zmienić tytuł z komika na klowna.
          ad 9. Dopisać 9 punkt programu, nakazujący używanie kasków wszystkim narciarzom
          używającym dłuższe narty nie do brody.
          ad 10. Wkreślić.
          ad 11. Uzależnić przyznanie dotacji staruchowi w wysokości 5 euro od
          wyprostowania wszystkich zdjęć na fotoforum narciarstwo.
          ad 12. Bez zmian.
          ad 13. Po co sprawdzać, przecież to każdy widzi. W zamian za to zmusić do
          zalogowania i do ukrycia włoskiego operatora.
          ad 14. Wykreślić. Została sprawdzona, ma słuszna płeć.
          ad 15. Dopisać "z wyjątkiem wątków o Primoris Rravel"
          ad 16. Pod warunkiem, że wcześniej abdykuje.
          Jeśli nie poprawisz programu. Nie masz szans.
          • jeepwdyzlu orti wszystko pięknie 18.02.10, 15:47
            ale z powodu pkt 2 - straciłeś swojego polecznika :-)
            jedynego jakiego miałeś :-))
            zostały Ci więc jedynie głosy zolvia i jozzo
            jeep
            • ortodox Re: orti wszystko pięknie 18.02.10, 15:53
              a co Ty Jeep ... taki chitrus jesteś?
              Zamiast się cieszyć, że od garnków odpocznie i górskiego powietrza nałyka, to jakieś sexafery podejrzewasz?
              pozdrawiam ;)
              p.s.
              Czy to ta blondynka?
              • jeepwdyzlu Re: orti wszystko pięknie 18.02.10, 16:25
                hehe
                nie!
                robiła zdjęcie :-)
                przemyślnie Ci nie wysłałem
                a powietrza już sie nałykała....
                teraz wiadomo - kuchnia, dzieci...
                jeep
                • ortodox Re: orti wszystko pięknie 18.02.10, 17:15
                  No dobra, muszę zaryzykować i brać w ciemno, skoro już wniosłem poprawki do programu. Ewentualnie liczyć na to, że wesoły Romek nie przejdzie. Swoją droga współczuję mu bardzo, bo gdyby biedak miał zostać pomagierem wote, to nie będzie miał lekko. Wszyscy normalni już to wyczuli i odmówili. Jedynie zolv nadal chce, ale czy on jest normalny?
                  pozdro.
                  • zolviu Re: orti wszystko pięknie 18.02.10, 18:26
                    inaczej a w zasadzie w ogole nie bedziesz spiewał jesli mnie wybiorą :) albo
                    mojego PRZYJACIELA Romka

cheers
          • Gość: Jozzo Re: poprawki do programu - wycofuje kandydature IP: *.tor.primus.ca 18.02.10, 21:13
            ze wzgledu na jego poprawke odnoszaca sie do punktu 4.
            Otwtwiera to droge do mozliwych przkeretow jako ze obier towarem jakim jest
            rower nie podlega tak scislej i czytej ewidnecji na Saab.
            To jest uwlaczajca propozycja no bo jak skydddad pojedzie rowerm bbez opon
            zimowych w Alpy. To jest tendencyjne narazanie zdrowia jednego z najbardziej
            zasluzonych forumowiczow.
            • ortodox Re: poprawki do programu - wycofuje kandydature 18.02.10, 21:42
              Nie upieram się.
              Opony w rowerze mogą być zimowe i można też dołożyć ogrzewane dynamem pedały i siodełko.
              pozdro.
              • Gość: Jozzo Re: poprawki do programu - wycofuje kandydature IP: *.tor.primus.ca 19.02.10, 03:02
                zuc jeszcze lancuch sniezne i kolce na trudniejsze trasy to moze znajdzie sie
                jaki kompromis. Pod warunkim ze Orto przejedzie trase probna gdzie np w Dolomity.
        • Gość: Jozzo Re: zgłaszam swoją kandydaturę OK ale pierwsze IP: *.tor.primus.ca 18.02.10, 21:18
          pytanie z seri wywiadow To czy ty aby niepisujesz normalnie pod nikiem al-fredo
          ? Cos mi na to wyglada
          • Gość: al-fredo Re: zgłaszam swoją kandydaturę OK ale pierwsze IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.10, 21:28
            Ortodox nie pisze pod nikiem "al-fredo"
            (za madre posty)
            pozdro
            • ortodox Re: zgłaszam swoją kandydaturę OK ale pierwsze 18.02.10, 21:39
              Takiś mądry al-fredo?
              Piszesz takie mądre posty ... a nie rozumiesz, że to nie było pytanie do ortodoxa.
              Poza tym, chyba ja wiem lepiej pod jakim nickiem pisze :P
              pozdro.
              • skynews Kto to jest ten zolviu... 18.02.10, 21:58

to taki jakiś strasznie pyskaty i spalikociały forumowicz - mylę się ?

Enjoy it !
                • zolviu Re: Kto to jest ten zolviu... 18.02.10, 22:13
                  a co Ty czytac nie umiesz? napisane jest

zona jozzo i ortodox w jednej osobie
                  • ortodox Re: Kto to jest ten zolviu... 18.02.10, 22:37
                    Nie, to ty nie umiesz czytać spalikociały pyskaczu :P
                    Napisane jest, że zolviu i Jozzo to jedna osoba, prywatnie żona ortodoxa. Osobiście poddaje to jednak pod wątpliwość, bo moja żona w przeciwieństwie do ciebie, potrafi czytać i podać piwo :P
                    pozdro.
                    • zolviu Re: Kto to jest ten zolviu... 18.02.10, 22:48
                      dla mnie mozesz byc nawet mezem jozzo a skynews waszą druchną na ślubie

ale to ze masz watpliwosci czy nie jestem czasem Twoja zona naprawde zle Tobie
                      rokuje... :p

pomoge Ci - nie, nie jestem Twoja zona
                      ale jeep ją podobno zna blizej (hłe hłe) to moze Ci przypomni
                      • ortodox Re: Kto to jest ten zolviu... 18.02.10, 23:04
                        zolviu napisał:

> pomoge Ci - nie, nie jestem Twoja zona
                        ------
                        Uff ... no to mogę iść do łóżka :P
                  • skynews Re: 18.02.10, 22:53

...ale śliczne dzieciaczki - poświęcaj im więcej czasu. One bardziej tego
                    potrzebują.

Enjoy it !
                    • zolviu Re: 19.02.10, 09:50
                      dzieki za troske, wzruszyles mnie do łez :)

myslalem ze Ty jestes taki gorszy CNN, a Ty jednak ludzki człek :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka