Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Saalbach-Hinterglemm

IP: 217.153.131.* 17.02.04, 19:50
    ktoś był? jakie wspomnienia?
    Obserwuj wątek
      • skyddad Re: Saalbach-Hinterglemm 17.02.04, 20:08
        Saalbach w trakcie tygodnia siudmego i osmego jest oblezany przez szwedow.Oni
        maja w tym czasie swoje ferie zimowe.Jest to ich ulubiona miejscowosc.Inaczej,
        ich biura podrozy maja najwiecej kontraktow tutaj.
        Osobiscie nie bylem,natomiast byl syn.Opowiadal ze swietnie jest wszystko
        zorganizowane,niema problemu z kwaterami,duzo dyskotek i dosc przyjemne
        pisty.Sa wszystkie stopni trudnosci,pogoda dopisywala,wszedzie blisko jak sie
        mieszka centralnie.
        Pzdr.Skyddad
      • Gość: WMad Re: Saalbach-Hinterglemm IP: *.chello.pl 17.02.04, 23:13
        Czesc Bylismy po drugiej stronie ( polaczonej z ta dolina - w Leogangu
        a po Hinterglemie jezdzilismy
      • Gość: m@rk Re: Saalbach-Hinterglemm IP: 195.116.198.* 22.02.04, 22:28
        Super.
        Blisko kraju i mało rodaków (w przeciwieństwie do niedaleko położnego
        Zell am See i Kaprum). Kilka tras super (Hinterlglemm).
        Poza tym ośrodek porównywalny do innych znanych ośrodków w alpach Austryjackich,
        czyli dla każdego coś miłego.
        Polecam i życzę udanego szusowania.
      • Gość: grzecho Re: Saalbach-Hinterglemm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 22:48
        polecam jak najbardziej :))) byłem w styczniu w Hinterglemm i było naprawde
        zaj....! rok temu jeżdziłem po przeciwległem stronie czyli Saalbach i jakoś nie
        zapałałem miłością do tego miejsca, ale kompletnie tym się nie sugeruj, bo wtedy
        miałem narty do d..., to był marzec a więc o 11 już śnieg spływał i ogólnie nie
        byłem w najlepszym nastroju!!! tak czy siak jeżdzij w S-H, a nie wybieraj się na
        jakieś Zell am See ani na Kicusia do Kaprun!!! W ZaS masa rodaków (nie po to
        jade na narty żeby non stop widzieć podchmielonego i ku...jącego Polaka), a w
        Kaprun nie dość że zimno, wietrznie to jakoś tak jakbyś był "zamknięty w
        klatce"!!! jedyny plus to widoki....
        Za to moje ulubione miejsca to:
        1. Leogang - fakt! rok temu miałem tam poważny wypadek, ale nie zmienia faktu,
        że tam jest naprawde super i kameralnie...
        2. Dienten - podobnie jak Leogang, a jak się o 8 rano jako pierwszy wjeżdża na
        górę i zjeżdża fun'em po gładziutkim stoku z rowkami po ratrakach to robi
        wrażenie.... :)))

p.s. żeby nie było pretensji... to moje jak najbardziej subiektywne zdanie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka