Gość: jozefa1 IP: 212.160.99.* 18.08.11, 08:54 Proszę o oinie o tym biurze, wybieram się na narty, a oni mają już propozycje na sezon 2011/2012. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabolkn Re: Malta Ski 18.08.11, 13:02 Gość portalu: jozefa1 napisał(a): > oni mają już propozycje na sezon 2011/2012. te propozycje to tylko na górce dla dzieci w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Malta Ski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 08:13 Dokładnie-to nie biuro.Nie organizują wyjazdów.Można pojezdzić u nich(na sankach też).Zresztą to co robią/oferują dosyć dokladnie opisali na swojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Malta Ski IP: 212.160.99.* 19.08.11, 08:25 A no właśnie że organizują wyjazdy np. narty samolotem w Andorze oraz hotele w Szwajcarii i Włoszech również z przelotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biniu Re: Malta Ski IP: *.skanska.pl 19.08.11, 14:54 Jak zawsze pełno jest "Mędrców" którzy nic nie wiedzą , ale się wymądrzają: www.bpmaltaski.pl/ Sam nie korzystałem, ale moi znajomi wysyłali z nimi dzieci i nie słyszałem narzekań. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Malta Ski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 16:17 Przepraszam-wiedzę zaczerpnąlem ze strony maltaski.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Malta Ski 22.08.11, 14:52 Gość portalu: Biniu napisał(a): > Jak zawsze pełno jest "Mędrców" którzy nic nie wiedzą , ale się wymądrzają: > www.bpmaltaski.pl/ > no i poco te zwody trzeba było odrazu linka przywalić na tym spamerskim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Malta Ski IP: 212.160.99.* 24.08.11, 11:29 Kolonie dla dzieci to trochę coś innego, może ktoś był na wyjeździe narciarskim a może w rzeczonej ANDORZE? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pradziadek Re: Malta Ski IP: *.icpnet.pl 07.11.11, 08:04 dzień dobry.. ja byłem z nimi na nartach całą rodziną (4 os ) już 2 razy..za pierwszym razem było świetnie pod każdym względem.. hotel extra, zajęcia z instruktorami - rewelacja, dzieci wniebowzięte. za drugim razem było nieco gorzej, bo hotel wzięliśmy słabszy, ale to nasz wybór był. chcieliśmy taniej i tak rzeczywiście było, ponadto na zajeciach z instruktorami było znowu świetnie ( sami też korzystaliśmy z zajęc ). na ten sezon znowu jesteśmy zapisani i jedziemy do Val Gardeny, tym razem do dobrego hotelu. ciekawa sprawa jest również z samym właścicielem biura. wali od razu na "Ty" co na początku wydaje się nieco dziwne, szczególnie żona była zdumiona. przy okazji Marcin ( jesteśmy na Ty :-) ) ma dosyc niestandardowe poczucie humoru. okazuje się jednak, że po paru godzinach nie da się go nie lubic! a co jest najważniejsze, facet zna się na rzaczy i jest oddany sprawie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś