Gość: jasia37 IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.05, 13:30 wybieram sie w tamta strone w polowie stycznia-warto?? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docg Re: co myslicie o ischgil 11.12.05, 14:48 warto. to duży kombinat narciarski, świetne warunki, imponująca infrastruktura (łącznie z 3-poziomowym skrzyżowaniem wyciągów kanapowych) :-) Można na nartach przejechać do Szwajcarii (zabrać paszport, bo zdarza się, że sprawdzają), tam jest strefa wolnocłowa, co dla niektórych też jest atrakcją pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: co myslicie o ischgil IP: *.fornfyndet.se 11.12.05, 16:33 I Jeszcze straszliwie przepelniony i drogi. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: co myslicie o ischgil 11.12.05, 16:55 Osobiście nie byłem ale zaufałbym tej opinii: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=17051113&a=17255363 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: co myslicie o ISCHGL 13.12.05, 08:59 no tak, ale... jakiś czas temu była tu dyskusja o Sella Ronda, ja pisałem, że pod względem narciarskim jest słabo, co najwyżej można docenić walory turystyczne, i że tym, którzy chcą naprawdę pojeździć, polecam mniejsze ośrodki w Val di Fassa. Na co odezwali się zwolennicy Selli twierdząc, że tam jest super a mniejsze ośrodki to wiocha. No więc powiedzmy sobie szczerze: może w Ischgl jest sporo ludzi, ale na pewno nie tyle, co na Selli. Ja byłem w okresie ferii i nie było problemów z parkingiem, wyciągami ani jazdą na stoku. To jest jednak przewaga austriackiej organizacji ;-) Co do cen: tygodniowy skipass kosztował dokładnie tyle samo, co dolomiti superski, a noclegi w apartamencie miałem po 20 euro, czyli tak jak we Włoszech. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: co myslicie o ISCHGL 13.12.05, 09:14 i pewnie mas zracje. Na szczescie, bo gdyby jendo miejsce mialo same zalety, to by nikt nigdzie indziej nie jedzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: co myslicie o ISCHGL IP: *.fornfyndet.se 13.12.05, 12:20 Docg, Oj to musiales byc bardzo dawno temnu,dzisiaj sie uwaza tanio 30 euro od lba na noc w Wloszech. Pzdr.Sky. P.S Przewaga Sella Rondy zawsze pogoda zawsze prawie slonce i pieknie.Isgl mgla ciagle zmiany a zeszlym roku na poczatkuu marca przyszlo +18C i jazda sie skonczyla ludzie kleli.Sella dalej fukcjioniowala. Odpowiedz Link Zgłoś