Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki skipass w Val di Sole

IP: *.aster.pl 29.12.05, 22:07
    wybieram się z dzieckiem/11lat/do Mezzany i mam dylemat,ktory skipass kupić
    -Filgarida,Marillewa
    -Skirama Dolomiti
    -Super skirama Dolomiti

możecie coś poradzić?

Obserwuj wątek
      • ortodox Re: jaki skipass w Val di Sole 29.12.05, 23:09
        Jak chcesz dobrze pojeździć, to tylko superskiramę!.
        pozdrawiam
        • Gość: mag-ia1 Re: jaki skipass w Val di Sole IP: *.aster.pl 30.12.05, 20:42
          a co myślą inni?
          • staruch5 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:15
            Na milosc boska, o wszytsko sie tak innych pytasz? Przeciez to Ty musisz
            zdecydowac, WIEDZAC, co TY lubisz. Jezlei jezdzisz duzo i sporo, to tylko rada
            ortodoxa. A jak preferujesz "narciarstwo rodzinne" (spanie, jazda od 10-11tej,
            knajpy), to szkoda pieniedzy na duzy karnet i pojezdzij w jednym mmiejscu. Skad
            my mamy wiedziec, co Ty lubisz...
            • mag-ia1 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:23
              nie irytuj się tak,jeśli nie chcesz poradzić do daj sobie spokój i "na miłość
              boską" odpuść sobie i mnie.
              mam wrażenie,że forum,bo to jest aby ci co chcą doradzali tym co nie wiedzą,ale
              odpowiedż taka jak twoja może zniechęcić do zadawania jakichkolwiek pytań.

p.s.Szczęśliwego Nowego Roku.
              • staruch5 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:27
                ja stara zrzeda jestem.
                Moze inni Ci doradza - czekaj na inne odpowiedzi (bardziej konstruktywne). Ja
                dalem swoj komentarz do Twego pytania.
                Tez Szczesliwego Nowego Roku!
              • ortodox Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 23:45
                Widzę, że strasznie nie ufna jesteś. Miotasz się Madziu od miesiąca z tym
                wyjazdem. Zawsze masz tyle dylematów przed podjęciem decyzji? Przecież to są
                proste pytania i proste odpowiedzi. Chcesz zwołać konsylium przed wyborem
                skipassa jaki Tobie będzie najbardziej pasował? To może napisz coś o Twoich
                preferencjach, umiejętnościach, wymaganiach, czy jedziesz samochodem? kiedy
                jedziesz? o swojej kondycji, czy chcesz się opalać na leżaku czy spocić? czy
                chcesz poznać okolice? jakimi funduszami dysponujesz? ... i wiele innych
                jeszcze pytań, na które tylko Ty znasz odpowiedź. Otwórz się troszkę a zapewne
                dostaniesz wiele różnych opinii, po których niekoniecznie będzie Tobie łatwiej
                o decyzję. To prawie tak jakbyś zapytała co warto zjeść na obiad, rybę, rybę z
                frytkami, czy rybę z frytkami z surówką i winem. Każdy może mieć na ten temat
                inne zdanie ale tylko Ty wiesz na co masz ochotę i na co Ciebie stać ;).
                pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka