Gość: mag-ia1 IP: *.aster.pl 29.12.05, 22:07 wybieram się z dzieckiem/11lat/do Mezzany i mam dylemat,ktory skipass kupić -Filgarida,Marillewa -Skirama Dolomiti -Super skirama Dolomiti możecie coś poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: jaki skipass w Val di Sole 29.12.05, 23:09 Jak chcesz dobrze pojeździć, to tylko superskiramę!. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag-ia1 Re: jaki skipass w Val di Sole IP: *.aster.pl 30.12.05, 20:42 a co myślą inni? Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:15 Na milosc boska, o wszytsko sie tak innych pytasz? Przeciez to Ty musisz zdecydowac, WIEDZAC, co TY lubisz. Jezlei jezdzisz duzo i sporo, to tylko rada ortodoxa. A jak preferujesz "narciarstwo rodzinne" (spanie, jazda od 10-11tej, knajpy), to szkoda pieniedzy na duzy karnet i pojezdzij w jednym mmiejscu. Skad my mamy wiedziec, co Ty lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:23 nie irytuj się tak,jeśli nie chcesz poradzić do daj sobie spokój i "na miłość boską" odpuść sobie i mnie. mam wrażenie,że forum,bo to jest aby ci co chcą doradzali tym co nie wiedzą,ale odpowiedż taka jak twoja może zniechęcić do zadawania jakichkolwiek pytań. p.s.Szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 21:27 ja stara zrzeda jestem. Moze inni Ci doradza - czekaj na inne odpowiedzi (bardziej konstruktywne). Ja dalem swoj komentarz do Twego pytania. Tez Szczesliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: jaki skipass w Val di Sole 30.12.05, 23:45 Widzę, że strasznie nie ufna jesteś. Miotasz się Madziu od miesiąca z tym wyjazdem. Zawsze masz tyle dylematów przed podjęciem decyzji? Przecież to są proste pytania i proste odpowiedzi. Chcesz zwołać konsylium przed wyborem skipassa jaki Tobie będzie najbardziej pasował? To może napisz coś o Twoich preferencjach, umiejętnościach, wymaganiach, czy jedziesz samochodem? kiedy jedziesz? o swojej kondycji, czy chcesz się opalać na leżaku czy spocić? czy chcesz poznać okolice? jakimi funduszami dysponujesz? ... i wiele innych jeszcze pytań, na które tylko Ty znasz odpowiedź. Otwórz się troszkę a zapewne dostaniesz wiele różnych opinii, po których niekoniecznie będzie Tobie łatwiej o decyzję. To prawie tak jakbyś zapytała co warto zjeść na obiad, rybę, rybę z frytkami, czy rybę z frytkami z surówką i winem. Każdy może mieć na ten temat inne zdanie ale tylko Ty wiesz na co masz ochotę i na co Ciebie stać ;). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś