Gość: jak99 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.02.06, 19:01 proszę o inf. , możecie coś polecić, mile widziana cena... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrb1 Re: Czarna Góra - noclegi 13.02.06, 19:15 www.czarnagora.com.pl/index.htm www.nocowanie.pl/noclegi/1/1/0,108,3,881.html www.google.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak99 Re: Czarna Góra - noclegi IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.02.06, 19:21 pytam o coś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Czarna Góra - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:42 Pensjonat Emilia w Bolesławowie. Adres jest na stronie www.kamienicanet.com/ w noclegach. Byłem nie jeden raz i tylko tam. Miłego pobytu, Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Czarna Góra - noclegi 13.02.06, 22:52 Tanie i niedrogie :) Moja babcia mieszka niedaleko :) totalnie za free, a jakie jedzonko... mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdandzio Re: Czarna Góra - noclegi 13.02.06, 23:24 Z Czarną Górą i noclegami to jest tak , że najlepiej mieszkac we Wrocku, to tylko ok 100 km, ... ale ostatnio w Siennej dużo budują i duzo działek na sprzedaż , coś się zaczyna dziac w .... naszej Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Czarna Góra - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 07:16 www.gory.info.pl/gorskadolina/ - sprawdzone w zeszłym roku, cena z obiadem o ile dobrze pamiętam 40 zł. Pokoje super, w każdym łazienka i aneks kuchenny z lodówką. Z czystym sercem polecam. www.gory.info.pl/swierkowa/ www.gory.info.pl/anmar/ www.csir.com.pl/noclegi.html - a to gorąco polecali mi znajomi, basen "pod ręką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak99 Re: Czarna Góra - noclegi IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 08:21 super dziękuję a może macie coś jeszcze w Lądku Zdrój ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ait Re: Czarna Góra - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:27 polecam hotelik-oranski.pop.pl/ ładne pokoje, dobra kuchnia, odśnieżony dojazd i niedaleko na czarną sprawdzone, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomass099x Re: Czarna Góra - noclegi 18.12.15, 12:05 Villa Czarna Góra to największy i najlepszy hotel z noclegami w Czarnej górze. Noclegi Czarna Góra, pełna galeria i opinie użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś