Gość: Colagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:29 Pozdrowienia dla Wszystkich znajomych - moze Falcade sie odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozzo Re: witam IP: *.dsl.bell.ca 28.03.07, 22:08 Kots to powrocil z dziekanki. He he nie ma latwo - no moze to byly tajnel komplety freeridingu ? przyznaj sie Cla. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: witam 29.03.07, 13:21 Witaj Colagen, Brakowalo tutaj Ciebie, zawsze dowcipny i na czasie, dogryzie lub polaskocze, humor dopisuje przegapiles przyjacielu Falcade wzielo i zakonczylo dzialalnosc na forum. Opowiedz gdzie Cie w tym roku wynioslo na dechy,chyba nie do Canazei. Pzdr.Sky. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: witam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:01 Czolem bracia skauci- Falcade nadal jest na forum pod innym nickiem ( wiem bo spotkalem sie z nia)w tym sezonie tydzien w Vigo i 2 tygodnie w Alpenchiara w Courmayeur ,drobne 1.2 dniowe wypady na Slowacje.poza tym afera z Elanka i Rossi wiec czas na zmiany by nowy sezon zaczac na nowym sprzecie - hahah pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: witam IP: 213.230.129.* 03.04.07, 21:48 Hey Colagen , faktycznie brakowało nam Twojej obecności , ja też wiem , że Falcade pokazuje się na forum , ale to nasza tajemnica . Wiem ,że są wielcy, bo w tym roku właśnie tam odbyły się 75 MIĘDZYNARODOWE OTWARTE MISTRZOSTWA POLSKI w NARCIARSTWIE ALPEJSKIM i były to historyczne pierwsze poza granicami Polski tak wielkie zawody . Niektórym utarli nosa .... he, he,he, .... czyli cała ekipa w przyszłym sezonie do Falcade !!!!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Re: witam IP: *.tvn.pl 04.04.07, 11:43 szkoda że tu nikt nie chwali rzeczywistych organizatorów. Ciekawostką jest kto komu utarł nosa i o co chodzi?Jakie Falcade organizowało? Czy wy tu macie pojęcie jak się robi zawody?Jeżeli kogoś tu trzeba pochwalić to rzeczywistych organizatorów zawodów, którzy od lat w tym siedzą. Za rok inne miasteczko chwalić będziecie?No bez przesady. Pozdrawiam były startowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: witam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 15:57 hej hej startowy cala para w gwizdek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: witam IP: 213.230.129.* 04.04.07, 21:23 Cześć startowy, my tu nie jesteśmy od chwalenia i nie chwalimy nikogo , chyba nie doczytałeś o co chodzi. A może Ty byłeś organizatorem, że tak się obruszyłeś ???? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś