Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wasza Filomena

IP: *.pools.arcor-ip.net 31.05.07, 07:11
    Filomena na szwajcarskich nartach w Austrii
    www.myvideo.de/watch/816306
    Obserwuj wątek
      • filomena1 Re: Wasza Filomena 31.05.07, 09:18
        Oj. turlam sie ze smiechu. lzy mi ciekkna tak z tego chichrania. zmarszczki sie poglebiaja. Cholera.
        jak dojde do siebie,,,, to cos napisze. narazie nie moge. bo przepona mnie skacze.... Swietne? doskonale!
      • filomena1 Hak na każdego .hihi ,IP))) 31.05.07, 09:22
        :IP , hihihih to parafraza :P )))))
        • Gość: web Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:34
          piekne :)))
          to ja poprosze coś o sobie:)
        • Gość: Jozzo Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.dsl.bell.ca 31.05.07, 16:19
          Pobudzasz mnie FTG Opss!!? moj tzw ciety jezyk.

Przemianujmy go na IPENo to ladnie brzmi z angielska [ajpieno]
          a moze sie kojazyc IPN-o!? Ot tak dla tzw jaj.
          A tak nawiasem piszac to najwiekszego haka zalozyl na siebie
          wlamujac sie do fotogaleri al-fredo beszczecac jego kolekcje.
          No ale niech mu i to bedzie zapomniane i wybaczone.
          Ohh, nie mogle sie oprzec i nastukac
          Jozzo
          • zolviu Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) 31.05.07, 16:35
            Gość portalu: Jozzo napisał(a):

> Pobudzasz mnie FTG Opss!!? moj tzw ciety jezyk.

oh kaziu, czytam, czytam i nie wierze...
            co Ty bierzesz, powiedz mi?

Ohh, (ja tez) nie mogle sie oprzec i nastukac (wybacz)

:p

pozdrawiam
            piotr
            • Gość: Jozzo Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.dsl.bell.ca 31.05.07, 16:51
              Szkoda tylko ze zabraklo ci finezji
              Hej a moze to tys ten IP vel al-fredo vel ...
              Eeee tam napewni sie myle bo ani IP ani al-freda tak
              nisko by nie zeszli.

Jednak jestes petka bez poczucia przyzwoitosc i taktu
              Co najgorsze nie masz nic do powiedzenia a tak bys chcial.
              Zapisz sie do jakies organizacji bo widze ze jak jakies tam ci
              rozwiazali to nudzisz sie i teskno ci za czyms.

Wiesz musisz sie pogodzic finezje i takt albo sie ma od urodzenia
              albo sie tego nie ma. Mozna sie tego probowac nauczyc ale trzeba
              chciec i na dodatek miec sesowny wskaznik IQ Czego sadzac po
              iteligencji twoich posto evidetnie ci jednego i drugiego brak.

Chesz mi przylozyc wez napisz cos polemicznego z sesem na temat
              narciarstwa. Chcesz sie wykazc zaloz sowj watek taki na miare twoich
              wielkich aspiracji a zaznasz szacunku i bedziesz doceniony.

W oczekiwaniu na niemozliwe, Jozzo
              • Gość: Filomena pierwsza Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.197.62.81.cust.bluewin.ch 31.05.07, 17:34
                Jozzo.
                :)) jestes niedobry. jak możesz miec do IP pretensje, Bez niego nie powstaloby tyle fajnej zabawy. takic
                swietnych historyjek,
                Al-fredo tez sprowokował forum do życia oraz moje grafomanskie zapędy hihhih :)) ,
                Jak możesz :))) nie docenić :)) jego zasług. Przecież śmiech to zdrowie, a usmialiśmy się wszyscy
                stokrotnie.
                : IP oczywiscie , ze kojarzy sie z :IP enem. taka była mysl parafrazy od początku, juz sie bałam , że nikt
                nie załapie..
                Jesli bedziemy sie swietnie bawić sobą, śmiejąc z siebie to ów dowcipniś zrobił nam przyslugę a nie
                przykrość. Nieprawdaż ?

No więc,
                hihihi. od więc sie nie zaczyna....... chce powiedzieć , że na filmiku noszę czapkę marki Loman,
                Znakomita czapke ktorą importuje z PL. Szalik tez tej firmy, Poniewaz kolor biały odmładza zatem
                wszystko w bieli. Kurtkę biała dostłam na B,N od PiW (dla niewtajemniczonych skrót od Pan i Władca)
                bo na śnieg jest doskonała, szczególnie w przypadku lawiny, :( hehe , czarne spodnie niby
                wszczuplaja, są ze specjalnej materii wysmuklającej sylwetke, ale cos za cos, bo przy upadku slizg
                osiaga sie znakomity, odrazu zalicza sie ścianke bez wstawania, czyli zbędnej fatygi.
                Najsmutniejsz na filmiku jest to, że Ci policjanci bezlitosnie, z sercem jak sople lodu, zabrali mi
                narty, Paal sześć narty, To jakos strawie, ale to, że nie ulegli mojemu urokowi osobistemu nie
                pozwoli mi spać dzisiejszej nocy,.
                wesłej zabywy
                IP"Wasza" Filomena Pierwsza ;°)))

• Gość: Jozzo Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.dsl.bell.ca 31.05.07, 18:03
                  Prawdaz, prawdaz,

To bylo takie ot sobie skojazenie dla jaj bo ani mu do Ipeno
                  anie do czeogs podobnego. Torch mi sie to skjazylo z zakaldaniem
                  /przegladaniem teczek. A i mozlene sledztwa al-fredo powidly moje
                  skojazenia w tym kerunku.

W sumie bawimy sie fajnie wiec niech sie forum kreci dalej.
                  Upaly juz nadeszly mamay ok 30-ste i wilgonosc tez nezla

Uklon wdziecznosc dla incjatora watku(ow) hackowego ladny dziwolag.

Tak ze doceniam w pelni cala sytuacjie jedynie co mnie moze najezylo to
                  nielegalne naduzycie zasobow galeri al-fredo no ale skora wlasciciel
                  nie ma nic przeciko temu to wszytsko jet OK i :)

Troche sie obawiam ze foty moga zniszczyc deczko leprza zabawe.

Wyobraz sobie ze los splatal mi dlugo oczekiwanego figla i jade w Alpy.
                  Powiedzmy ze w towje okolice i po pewnych dywagacjach zgadzasz sie na
                  np kawe lub jakies zjazdy [nie draznac lwa - przywyciagowe]

Jak do tej pory bez zdjec mamy szanse na rozegranie tego w intrygujacy
                  sposob. Ustalamy poprzez kurierow miejsce i czas kontaktu znaki rozpoznawcze
                  np ty trzymasz w reku magazu Time ja Die Welt. Staje na progu tarasu kawieni
                  rozgladams sie i zaczynam isc w kirunku stolika w naslonecznionej czesi tarasu
                  stawiajac pierwszy krok prawa noga - [kolejny znak ropoznawczy] Na stoliku leza
                  kasztany. Podchodza do stolika po wymianie grzecznosciowych foalnosci zuwazam
                  od niechcenia kasztany!?. Podnoszac brew [prawa -kolejny znak roapoznawczy]
                  dziwie sie mowiac o! kasztany!? - Hmm najlperzea sa na placu [tu wymienam
                  naze jednegoze znanych nie koniecznie z kasztanow paryskich placow.
                  Ty podnoszac oczeta [oba na raz ] i brew [lewa] mowisz O tak Zuzia lubi je
                  zwalszcza jesienia. Pytam Zuzana to pani siostra; odpowiadasz nie kuzyzynka.
                  Zamawiam brendy ty szampana i na odchoden rzucasz nedbale prze ramie
                  odchodzacemu kelnerowi w slonecznych okularkach zamieszany ale nie wstrzasniety.

Teraz juz mamy pewnosc ze to kontakt pelnego zaufania i mozeym przystapic do
                  dalszych rozmow o starych polakoach i zawsze mlodych polkach.

[wszelkie podobienstwo do czego i kogookliek jest przypadkowe]

Chyba jednak deczko przygralo w tym choernym molochu a i ekran cora trudniej
                  widac poprzez obloki slodkawego dymu.

Tak czy inaczej Cheers
                  • siejest Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) 01.06.07, 08:56
                    W szwajcarii najweselsze są patrole na drogach. Nie szaleję( przynajmniej nie
                    często ) ale z regóły jeżdzę, oczywiście tam gdzie jest to możliwe o 20 km/h
                    więcej niż jest to dozwolone. Musze liczyć się tylko z mandacikiem 40 Euro gdy
                    ktoś mnie namierzy. W Szwajcarii haha... Filomenko opowiedz o wysokościach
                    mandatów. Zacznijmy od przekroczenia szybkości o 7 km/h. Przyda się
                    wyjeżdzającym na nartki w Twoje strony.
                    • Gość: Jozzo Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.dsl.bell.ca 01.06.07, 14:17
                      Hmmm,

A mialo byc abstarkcyjnie a tu takie konkrety
                      No OK niech i tak bedzie.
                      Do Europy wybieram sie oczywisci a jakze virualnie
                      czyli komputerowo. To raczej ludzie z EU przyjezdzaja
                      tutaj na narty. A z relacje tubylcow raczej odstarszaja niz
                      mobilizuja do wyjazdu w rejony Alpejskie.
                      No i jeszcze jakies mandaty rozdaja i moze co w wpisuja
                      w kartoteke firmy ubezpieczeniaowej co by mila pretekst podniesc
                      ci ubezpieczenie. No i jescze jedno ponoc trzeba mowic kilkoma
                      jezykami zeby jakos przetrwac. No wiec widac ze Alejska
                      kraina ma same "plusy ujemne"
                      Ktos jest w stanie mnie przekonac ze wyjazd w Alpy ma jakis ses.
                      Chyba nie.
                      Jozzo

• Gość: siejest Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.adsl.highway.telekom.at 01.06.07, 15:20
                        ma napewno taki sam sens jak wyjazd w Twoje regiony. Warto zobaczyc i to i to.
                        Mysle, przynajmniej wierze, ze w Twoje warto bez politycznych podzialow ani
                        kodeksu drogowego. Tak troche zapachnialo to hamerykanizmem w dodatku dosc
                        aroganckim. Ojej, wiele jezykow, pytanie: jestes urodzonym tym tam kims? ;)
                      • filomena1 Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) 01.06.07, 15:22
                        Jozzo napisal :> Ktos jest w stanie mnie przekonac ze wyjazd w Alpy ma jakis sens.
                        > Chyba nie.

No wiesz. Jozzo ? a JA!!?? co z tą randka na 4 tysieczniku po prawej patrzac z poludnia na północną
                        stronę?
                        a ponieważ tu w okolicy blisko 40 sztuk 4 tysiącznikow to musimy sie "dokładnie" umówić....
                        kasztany są. i to nawet nieopadal mnie rosnie taki jeden 300 letni , właśnie kwitnie . Będę zatem
                        trzymała bukiet z kwiecia kasztanow.

dobra. a teraz o mandatach. tych realnych.
                        Rzeczywiście szwajcarzy sa bezlitośni.
                        zamist 50 miałam 55 i kosztowało to 40 fr, a za 1 minute parkowania na niezapłaconym parkingu tez
                        40 fr, Oba incydenty mogłabym barwnie opisac. ale to przeciez forum narciarskie a nie samochodowe.
                      • Gość: Jozzo Re: Hak na każdego .hihi ,IP))) IP: *.dsl.bell.ca 01.06.07, 21:29
                        Opsss !???

pisze juz jakis czas, a i w watakch jak ten gdzie
                        wszystko jest wyimaginowana abstrakcja niswiadomie
                        wyzolona przez przypadek daloko przechodzacy kolo
                        mooedpartej dociekliwosci.
                        Naprawde nie sadzilem ze wezmieci to tak na serio.
                        Nie udalo sie a chcialem sprowokoawc dalsza czesc
                        wyimaginowanych przygod powiedzmy Czerwonego Kapturka",
                        ktory siedzac na naslonecznionej czesi tarasu alpejskiej
                        kawiarenki zamawial szampana w tak specyficzny i intrygujacy
                        sposob.

Nic to w weekend postaram sie spowazniec

Jozzo
                        • Gość: Filomena 1 Re: Niepoważny wątek .hihi ,IP))) IP: *.229.62.81.cust.bluewin.ch 01.06.07, 21:57

> Nic to w weekend postaram sie spowazniec
                          >
                          > Jozzo

TYLKO nie to. Błagam, Bo ja nie mam zamiaru ,,,:)))) w tym włtku przynajmniej, albo conajmniej.

przeciez ten wątek , jak i ten tytuł jest od początku do konca niepoważny.

• filomena1 a propos 4 jezęków 01.06.07, 17:00
        Przyjechał Jozzo do Ch do fancuskojęzycznego Verbier na narty na Mont Gelee...
        Wita go w hotelu wielki napis w 16 językach " Witamy .Tutaj mowimy wszystkimi językami".,
        Jozzo pyta Administratora po angielsku o wolny pokój. Ten robi gupią minę.
        Jozzo pyta po niemiecku. po rosyjsku i też nic,
        W końcu pyta po francusku - Kto tu mowi wszystkimi językami-
        Ozywiona Administrator odpowiada : Jakto kto ? Turyści,
        • Gość: Colagen Re: a propos 4 jezęków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:26
          Hmmm nooooo dobre dobre qrna no mowie ze dobre
        • Gość: Jozzo Re: a propos 4 jezęków IP: *.dsl.bell.ca 02.06.07, 06:15
          W ramch dlugotrwalego procesu powaznienia zaincjnownago
          przed chwila - wczesne minuty soboty ] powiem tak:
          no rzeczywiscie niedosc ze wspaniale to jakze inspirujace.
          Idesz szukac niezlego niemieckiego, ktory zgubilem
          po latach mozolnych prob podejscia do angielskiego.
          Chociaz moe lepeiej otwoarzyc jakis motelik i bedzi
          czlowek mal z glowy wszystki jezyki - jaka ulga !?

Jozzo
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka