ewel113 10.11.08, 10:30 witajcie jesli chcecie moge pomoc przygotowac oferte wyjazdu a narty napiszcie tylko kiedy gdzie i ile osób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: pomogę przygotować ofertę na narty 10.11.08, 10:54 Myślę, że ewidentnie uprawiasz reklamę na forum, korzystając z permanentnej nieobecności moderatora. Poczytaj regulamin! pozdrawiam p.s. Mam nadzieję, że zolv dopiszę Cię do swojej listy postaci, które zniknęły z tego forum ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mirdo1 Re: pomogę przygotować ofertę na narty 10.11.08, 21:26 Przyłączam się do ortodoxa. Naprawdę nie jest problemem przesiać oferty bezpośrednio od wynajmujących ,zorientować się online jak się prezentują regiony naqrciarskie,ceny karnetów itd.Starczy tej kryptoreklamy i ubolewania nad marną sprzedażą wspaniałych,tanich ofert,oczywiście oferowanych,jak się domyślam przez Ciebie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.dyn.optonline.net 10.11.08, 23:11 ewel113 napisała: > witajcie > jesli chcecie moge pomoc przygotowac oferte wyjazdu a narty > napiszcie tylko kiedy gdzie i ile osób. swietny pomysl! jak mozesz to wklej przykladowy e-mail do wlasciciela kwatery. jestem pewien, ze wiele osob skorzysta. miejsce, czas i liczbe osob mozesz zostawic wykropkowana. fajnie, ze chce ci sie bezinteresownie pomagac braci narciarskiej. oby wiecej takich osob na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: pomogę przygotować ofertę na narty 11.11.08, 11:28 siejest, chyba nie zrozumiałeś. To ma być bezinteresowna pomoc ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: pomogę przygotować ofertę na narty 11.11.08, 11:53 haha..., aha, no jak "bezinteresowna" to wszystko pasuje ;) Przecież nic nie mówię, "ugryzłem się w język wpisując wielokropek" jak to się mówi ale w tym wypadku to zasady forum, też te przez "nas" tutaj stworzone/trzymane, nie tylko te oficjalne poprostu, jak już, to powinny obowiązywać wszystkich i w tej sytuacji zmuszony jestem przyznać Ci rację. Nie chcę się tutaj rozpisywać, że kobieta chce pomóc poprostu, nie zna jeszcze zasad "reklamy" tutaj i panujących obyczajów tego dotyczących. Pomaga jednak zawodowo,...ups "bezinteresownie" więc..., niech roztrzygnie czytelnik/zainteresowany o dalszych losach tego wątka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: pomogę przygotować ofertę na narty 11.11.08, 12:06 ...ewel113 trzeba poprostu kulturalnie wyjaśnić, że chodź wydaję się jej, że jej pomocą może być ktoś zainteresowany (tak przecież kiedyś też tutaj wstąpiłem ja i zostałem na amen wciąż pomoc popierając ;) ale jest to jednak pomoc zawodowa czyli zarobkowa. "Umówiliśmy" się, że to forum powinno pomagać ale bezinteresownie, dla mnie zawsze będzie to trudne, bo przecież stoję zawsze, pojawiając się tutaj na granicy reklamy ale ok. Zasady to zasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu do ewel113 11.11.08, 12:22 musisz uwazac, niektorzy uzyszkodnicy tego forum sa tak ortodoksyjni ze kamieniują zanim jeszcze zdazysz zgrzeszyc. niepotrzebnie w innym watku napisalas ze pracujesz w biurze podrozy. nasi forumowi detektywi zaraz to odkryli i prewencyjnie Cie "pojadą". w sumie to nawet nieistotne jest za bardzo czy zlamalas regulamin czy dopiero o tym pomyslalas, a nawet jesli nie pomyslalas to w kazdej chwili moglas o tym pomyslec... wiec jak sama widzisz jestes w 100% winna! ;) najlepiej poddaj sie dobrowolnie karze, idz stad i nie wracaj widzisz, nie wszystkim wolono wszystko. mi np wolno napisac ze polecam skorzystanie z www.zillertalinfo.pl , inny kolega moze zachwalac biuro olimp z krakowa. no ale my jestesmy "swietymi krowami" i nam wolno. w naszym towarzystwie wzajemnej adoracji nie znosimy kiedy ktos nowy probuje sie tu panoszyc i obalac oficjalne stanowiska, ze dolomity wschodnie sa najlepsze i rozne tam takie to bylo stanowisko oficjalne :) a teraz prywatnie napisze Ci co zrobic, uzyj nowego nicka (ten juz jest spalony), bron boze nie wspominaj o pracy w biurze! bo skonczy sie to tak jak za pierwszym razem. no i na tym nowym nicku napisz wtedy kilka postow, np tak (..czesc, jestem matka siedmiorga dzieci, wraz z moimi pociechami od 100 lat korzystamy z biura xxx, jestesmy bardzo zadowoleni a w tym roku maja taka a taka oferte (link)... i ona jest najlepsza bo... (ble ble ble) wtedy moze jakos przejdziesz przez sito naszej forumowej inkwizycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: do ewel113 11.11.08, 13:36 zolviu napisał: > no i na tym nowym nicku napisz wtedy kilka postow, np tak > (..czesc, jestem matka siedmiorga dzieci, wraz z moimi pociechami > od 100 lat korzystamy z biura xxx, jestesmy bardzo zadowoleni a w > tym roku maja taka a taka oferte (link)... i ona jest najlepsza > (ble ble ble) > wtedy moze jakos przejdziesz przez sito forumowej inkwizycji ;) ------------------------ Wątpię :P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=54918803&a=54918803 Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: do ewel113 11.11.08, 22:03 oj, nie wiem, czy zostałoby jej to nie wytknięte, ja kiedyś coś w podobnym tonie polecałam, zdaje się że pierwszy raz i ktoś zarzucił mi spam, bo jest podobno jakieś biuro oferujące wyjazdy narciarskie o nazwie volta. ja nigdy o takim biurze nie słyszałam nigdy, a oskarżono mnie o powiązania właścicielkskie:) tak czy owak ewel do swojej tu działalności zabrała się od złej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: do ewel113 IP: *.nycmny.east.verizon.net 12.11.08, 02:51 no nie, wyszedlem na tropiciela;) tak naprawde to odpowiedzialem na ten post nie czytajac wczesniejszego watku. caly czas wydaje mi sie, ze taka przykladowa oferta bylaby dosc pomocna, szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze kolezanka zajmuje sie podobnymi ofertami zawodowo. musze sie przyznac, ze na innym forum zaproponowalem kiedys pomoc (w zamysle bezinteresowna) i w odpowiedzi dostalem kilka nieprzyjaznych wpisow zarzucajacych mi probe wzbogacania sie na biednych ludziach... wtedy nie bardzo moglem zrozumiec skad komus mogl przyjsc do glowy taki pomysl. teraz juz wiem, ze cos siedzi w naszej mentalnosci. swego czasu ortodox wmawial mi, ze handluje ipodami:D wszedzie widzimy drobnych dorobkiewiczow. miedzy innymi dlatego, chcialem troche zdopingowac autorke watku;) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: do ewel113 12.11.08, 12:49 Nie wiem na kogo wyszedłeś. Warto jednak być konsekwentnym. Zalinkowałem do Twojego postu, żeby pokazać jak śmieszny, bezsensowny i zarazem "odkrywczy" jest pomysł zolvia z kryptoreklamą oparta na podszywaniu się pod kogoś innego. To też, jak widać na tym forum nie przejdzie. Twoją propozycję, by takich bezinteresownych postów było więcej, traktuje z należytym szacunkiem, jak każdy kiepski dowcip ;) Podobnie jak Twoje wywody o powodach tępienia reklamy na forach dyskusyjnych. Jeśli jesteś spragniony ofert narciarskich przygotowanych przez profesjonalistów, co powstrzymuje Cię od użycia jakiejś wyszukiwarki. Chyba nie brak umiejętności w posługiwaniu się tym prostym narzędziem? Znajdziesz tam tak wiele ofert, że głowa spuchnie Ci od tego. Lub przed pójściem do biura turystycznego. Potrzebujesz jeszcze tego na forum? Myślę, że zamiast zajmować się mentalnością innych użytkowników forum, powinieneś bardziej skupić się nad tym co piszesz i co chcesz przekazać, by potem nie tłumaczyć się z rzeczy, których nie robisz lub chcesz, by uważano, że ich nie robisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: do ewel113 IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.11.08, 02:34 ortodox napisał: > Jeśli jesteś spragniony ofert narciarskich przygotowanych przez > profesjonalistów, co powstrzymuje Cię od użycia jakiejś > wyszukiwarki. Chyba nie brak umiejętności w posługiwaniu się tym > prostym narzędziem? Znajdziesz tam tak wiele ofert, że głowa > spuchnie Ci od tego. Lub przed pójściem do biura turystycznego. > Potrzebujesz jeszcze tego na forum? prawdopodobnie w internecie znalazlyby sie odpowiedzi na wiekszosc (jesli nie wszystkie) pytania padajace na forum. po co jednak mam szukac w google, kiedy moge zapytac tu? nie ma nic bardziej irytujacego niz odpowiedz w stylu "google nie gryzie". ostatnio widzialem kilka postow w stylu "lepiej przez biuro, czy samemu?", albo "nie mowie dobrze po niemiecku, pomozcie znalezc kwatere". jesli bylby gotowy formularz, mysle ze komus moglby sie przydac. ot co. oczywiscie nie jestem zwolennikiem nachalnej reklamy na forum. posty w stylu 4fun to przegiecie maksymalne. kiedy cos mi sie nie podoba to pisze;) nie jestem jednak pewny, czy nalezy tepic w zarodku wszystko co wyglada jak tania reklama. ja bym dal takim forumowiczom szanse;) > Myślę, że zamiast zajmować się mentalnością innych użytkowników forum, powinien > eś bardziej skupić się nad tym co piszesz i co chcesz przekazać, by potem nie t > łumaczyć się z rzeczy, których nie robisz lub chcesz, by uważano, że ich nie ro > bisz. to taka zyciowa rada? oczywiscie jak wiekszosc rad, przyjmuje i wezme pod rozwage;) rzadko sie tlumacze z tego co pisze, ale zrobie wyjatek. jestem konsekwentny w mojej niekonsekwencji. ponoc warto;) zwykle staram sie, zeby moj przekaz byl bardzo jasny. problem jest jednak z interpretacja przez czytajacych. na tym polu niewiele moge zdzialac. no i co jest zlego w analizie mentalnosci forumowiczow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
o_andrzej Re: do ewel113 13.11.08, 08:55 Podpisuje sie pod Twoim postem (jak sie powinno mowic na "post"?) obiema rekami i nogami. Nie jestem za nachalna reklama, ale jesli niesmiala i nienachalna propozycja pomocy, fakt - komercyjna, wywolala az 22 odpowiedzi znaczy, i to bez ponownego udzialu watkodawcy, znaczy, ze cos jest nie tak. W naszych glowach :). Ale to juz bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: do ewel113 13.11.08, 13:19 Gość portalu: smiglostopy napisał(a): > ... no i co jest zlego w analizie mentalnosci forumowiczow?;) ---------------------------- Może nic złego, ale jest to zawsze uogólnienie i często nietrafne. Myślę, że zamiast oceniać ludzi, których tak naprawdę nie znamy, lepiej jest odnosić się do tego co piszą i najlepiej bezpośrednio pod wpisem. Takie są zasady forum i zadania forum. Niestety, często próbujemy tu oceniać ludzi. Wystawiać im jakieś świadectwo, cenzurkę jakbyśmy byli do tego upoważnieni miejscem, kwalifikacjami i funkcją. Nie tędy droga, choć pewnie wszyscy nie jesteśmy wolni od tej skłonności. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
po_za_forum Re: do ewel113 11.11.08, 14:24 Tak też można zawsze na to spojrzeć, czyli chowajmy się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.gprs.plus.pl 12.11.08, 12:25 Jeżeli potrzebujecie nart to zapraszam do sklepu www.x-sport.pl x-sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: pomogę przygotować ofertę na narty 12.11.08, 12:52 Zapomniałeś dopisać, że robisz to z czystej bezinteresownej miłości do nas i nie ma to nic wspólnego z Twoim sklepem ... chociaż właściwie po co? Przecież to oczywiste :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:13 niektórzy pewnie już wiedzą, ale przyznam się ogólnie. Ja też pracuje w BP. Ale Wam nic nie sprzedam:) nawet, gdybyście mnie na kolanach prosili:) Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: pomogę przygotować ofertę na narty 12.11.08, 15:30 publiczna samokrytyka i ujawnianie własnych grzechow tez sa bardzo mile widziane w naszym klubie :) ale ale, wybralas troche zly moment na zwierzenia. nie wiem czy zauwazylas ale wyzej antyreklamowa rewolucja wlasnie zaczyna zjadac własne dzieci ;) przeczytaj tekst ortodoxa w ktorym tak sugestywnie przedstawil portret smigłostopego, ze nie tylko ja ale Ty tez napewno widzisz juz zarys dwoch garbow na jego plecach... teraz smiglemu nie pozostaje nic innego jak udowodnic nam wszystkim (i sobie) ze jednak nie jest wielbłądem :p ps. ja wiedzialem, ale przeciez Ty jestes w naszej bandzie wiec bez strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 12.11.08, 16:05 > niektórzy pewnie już wiedzą, ale przyznam się ogólnie. Ja też pracuje w BP. Ale > Wam nic nie sprzedam:) nawet, gdybyście mnie na kolanach prosili:) Cholera, a wlasnie sie do Ciebie wybieralem. Szkoda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 16:43 Andrzej, jak przyjdziesz do biura to powitam Cie otwartymi ramionami:) Nie bawię się tylko w sprzedaż i sztuczne nakręcanie na forach. PS, Juz nie mogę się doczekać do początku grudnia. Jeszcze nie wiem, na jakie study pojadę - narazie patrze, które ma więcej jazdy, a mniej oglądania obiektów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: pomogę przygotować ofertę na narty 12.11.08, 16:32 No właśnie ... jesteś dobrym przykładem, że można być normalnym użytkownikiem tego forum, będąc pracownikiem BT. Czyli związanym profesjonalnie z turystyką. Nie przypominam sobie, żebyś coś tu chciała sprzedawać, "pomagać" w przygotowaniu oferty wyjazdu, czy coś podobnego. Tylko że Ty, poza pracą w BT jesteś jeszcze narciarzem i to pewnie wiele wyjaśnia, choć chyba nie wszystko. Prawdopodobnie jesteś profesjonalistą w pracy i nie musisz łatać dziur w budżecie firmy bezpłatną i kiepska reklamą na forum. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 ewel113 13.11.08, 16:51 napisz wyraźnie- że pomożesz BEZ ŻADNYCH opłat. Z dobergo serca i wrodzonej życzliwości.. wtedy - wszystko jest ok. jesli natomiast chcesz zarabiać - więcej nie zakładaj watków na tym forum. Chyba że chcesz pisac o nartach, nartostradach, górach, wrażeniach... al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pomoc w znalezieniu oferty IP: *.era.pl 18.11.08, 13:53 a ja pewnie jestem tępy, bo nie mogę nic ciekawego, co nie przegryzie mi kieszeni znaleźć, a szukam kwater w okolicach Kitzbuhel. Dodam, że bardzo przydałaby mi się pomoc doświadczonych, bywających nie raz w Austri i lotnych w wyszukiwaniu ofert, bo mnie się jakoś nie udaje. Więc jeśli możecie podpowiedzcie, gdzie moge szukać propozycji na wyjazd w lutym 21-28 w region Kitzbuhel w cenie do 1500 pln za apartament dla 4 osób. Będę wdzięczny za każdą pomocną dłoń (stronę), sprawdzone miejsce itp. z nadzieją na pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: pomoc w znalezieniu oferty 18.11.08, 14:37 Myślę, że nie jesteś tępy :) ale stawiasz trochę zbyt wysoko poprzeczkę. Luty to pełnia sezonu i nie jest proste (o ile w ogóle możliwe) znalezienie za takie pieniądze ap. dla 4 osób. W tej cenie raczej należy szukać w styczniu, gdy mieszkania są tańsze nawet o 50 %. Jeśli nawet Twoje zadanie jest nawet możliwe do wykonania, wymaga długotrwałych poszukiwań, negocjacji i zapewne szczęścia oraz podjęcia poszukiwań gdzieś w sierpniu, wrześniu. Nie oczekuj, że ktoś wykona za Ciebie tę mordercza pracę ;) Jeśli mogę coś doradzić, szukaj w styczniu lub w drugiej połowie marca, lub dołóż do puli jakieś 1000 zł. Sądzę, że żadne BT nie ma podobnej propozycji w swojej ofercie. Może jednak się mylę ;) Najlepiej jednak będzie, gdy założysz osobny watek na ten temat, zamiast podpinać się pod kryptoreklamowe wątki, które ... . Chyba, że o to właśnie chodzi. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomoc w znalezieniu oferty IP: *.era.pl 19.11.08, 13:22 mi chodzi tylko o poradę i pomoc. tak już mam, że chciałbym jak najtaniej :) dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: ewel113 15.02.09, 16:52 Przepraszam że tyle nie pisałam ale wylądowałam w szpitalu na prawie dwa miesiące. Teraz jak przeczytałam to się przeraziłam. Kurcze czy ja gdzies wspominam o zarabianu?? Codziennie robie (a teraz raczej robiłam) conajmniej kilanaście róznych ofert wiec jak robie to codziennie to mam w jednym paluszku gdzie jest taniej a gdzie drozej. W dodatku ja nawet jak coś sprzedam to i tak nic z tego nie mam - wiec motyw finansowy mogę sobie odpuscić. Tak czy inaczej moj pierwszy wpis jest jak najbadziej aktualny (wróciłam już do pracy) jak moge komus pomóc to z wielką chęcią. A jesli chodzi o moja pracę to nie reprezentuje zadnego konkretnego biura - bo u nas sprzedaje sie wszytsko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: ewel113 15.02.09, 17:58 ...i radości z niego. Wątki można niestety różnie interpretować, zależy od chumoru i czytającego ;) Jeżeli rzeczywiście chcesz i możesz tylko pomóc to poprostu już teraz podziel się tutaj chociaż częścię Twojego doświadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: ewel113 15.02.09, 18:24 ewel113 napisała: > A jesli chodzi o moja pracę > to nie reprezentuje zadnego konkretnego biura - bo u nas sprzedaje > sie wszytsko. ------------------------- Nieco to śmieszne, że nie reprezentujesz żadnego biura, a jednocześnie sprzedajesz wszystko. Tu nie jest miejsce na jakąkolwiek sprzedaż. Czy ty tego nie rozumiesz? Każdy z nas, jak będzie chciał, pójdzie do dowolnego biura, lub otworzy stronę z ofertami. Może spróbuj gdzie indziej ... życzę zdrowia i nie łam regulaminu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: ewel113 16.02.09, 09:42 Kurcze nawet jak nigdzie nie jest napisane, że robię coś dla kasy to i tak dopisujecie sobie do tego historię pod tytułem "znalazła się frajerka która nas chce naciagnąć na kasę". Po prostu załuję że takie coś napisałam, bo tak naprwde kasa jasne że kazdemu sie przyda, ale nie zawsze chyba o nią chodzi. Wydaje się mi że macie złe skojarzenia wogóle z reprezentantami biur podróży. Pewnie w dużym miescie inaczej sprzedaje się imprezy (robi tą turystykę) niż gdzieś na prowincji, gdzie liczy się bardziej podejscie do klienta i profejonalizm, niż to jakiego biura sprzedaje sie ofertę. Zainteresowanych odsyłam do mojego bloga. Tak czy inaczej nawet jak ktoś ma dobre intencje to od razu nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.dsl.bell.ca 15.02.09, 20:13 OK szukam dobrej oferty do SunshineVillage z pasami na dleirke lub jackson hole moze byc zdala od barow ale tak zeby mozna bylo wyjsc w nartach prosto na wyciag p[rowadzoacy w poblize zlebow Rzuc oriteacyjan cena ktora mozesz zaproponowac 4 odoby 10 dni pobytu kwiecien to pomyslimy Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: pomogę przygotować ofertę na narty 16.02.09, 10:30 Z wrażeń poczytałam sobie jeszcze raz co napisaliscie. Macie chyba rację że wyskoczyłam z tym biurem podróźy. Mogłam napisać że wybieramy się z grupą na narty i mogę coś doradzić korzytając z doświdczenia w szukaniu - wtedy byłoby dobrze?? Wyszło tymczasem że jestem totalnym imbecylem itp. itd. o uprawianiu reklamy nie wspomne. Z drugiej strony to macie troche rację+ nie nalezy już nikomu pomagać bezinteresownie, bo zrobią z ciebie idiotkę. Dzięki że pomogliście mi odkryć tą smutna prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: pomogę przygotować ofertę na narty 16.02.09, 10:52 ewel nie udawaj kretynki to nie jest forum komercyjne - sprzedawaj gdzie indziej za grzeczni jesteśmy wobec ciebie al Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: pomogę przygotować ofertę na narty 16.02.09, 12:28 A co ja komus chciałam sprzedac! Nie przypominam sobie żeby była mowa o sprzedawaniu czegos przeze mnie. Znajdz mi kogos komu cos wcisnełam lub chocby próbowałam sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al9 tytuł wątku sobie przeczytaj kretynko!!! IP: *.teleton.pl 16.02.09, 12:38 eot al Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: tytuł wątku sobie przeczytaj kretynko!!! 17.02.09, 14:19 Sama jesteś kretynką, a nie ja. Piszesz głupoty tak jakbym ci na siłę chciała coś wcisnąc i jeszcze włamać się na Twoje konto bankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jz_61 Re: tytuł wątku sobie przeczytaj kretynko!!! 17.02.09, 14:55 ewel - a ja wierzę w twoją bezinteresowną dobrą wolę. Szukam dla syna wyjazdu o parametrach: - kraj: włochy - region: Dolomity (okolice Selli), ew. Val di Sol (Marileva, Madonna) - opłacone: przejazd, noclegi (+skipasy), wyżywienie - długość imprezy: 6 dni na nartach - termin: końcówka sezonu, tak, żeby skipas był "darmowy" - jak najtaniej - dla grupy 4 - 6 studentów Podpowiesz coś ? JZ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: tytuł wątku sobie przeczytaj kretynko!!! 17.02.09, 17:43 Ah przestańcie z tymi wyzwiskami :) Jednak ewel, jeśli Twe intencje są tak czyste i zupełnie bezinteresowne, to napisz, co będzie dalej? Przygotujesz ofertę i co ...jak to będzie dalej wyglądać? Taką ofertę schowamy sobie do kieszeni? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: tytuł wątku sobie przeczytaj kretynko!!! 18.02.09, 09:51 Masz racje to nie chodzi o wyzwiska i moj pierwszy wpis też był nie fortuny. Nawet Was rozumiem że pomysleliście sobie że przez forum będę chciałą otwierac jakies biuro internetowe. Na wstępie to nie rezprezntuję zadnego konkretnego biura, ale mam podgląd pod ogół wszytkich lastów promocji czy różnego rodzaju upustów. Czasmi można natrafic na coś nprawde fajnego. Więc pomyślałam że mogłabym się z wami taką wiedzą podzielić a nawet cos nie kłopotliwego poszukać. A jeśli chodzi o to co zrobisz z taką ofertą to juz Twoja sprawa, bo ja nie dysponuję żadnymi ofertami, które nie byłyby ogólnodostepne. Nie mam ofert typu buro xx o którym nikt nie słyszał i które można kupić tylko za moim pośrednictwem, ale mam tylko i wyłącznie oferty które można nabyć conajmniej na 10 róznych sposobów - zaczynając od kupienia ich w internecie. Tak czy inaczej przepraszam za zamieszanie, myslałam że wiedza typu np. "jutro zaczyna się promocja u turoperatora x zaglądnijecie na jego strony internetowe" komus sie przyda, a tak wyszłam na jakąs naciągaczkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox może "Austria turystycznie" 18.02.09, 10:46 No dobrze, ale Ty oczywiście także sprzedajesz takie oferty, propozycje i możesz je nam sprzedać ... prawda? I to już niestety nie jest zgodne z regulaminem, bo jest to oferta sprzedaży. Oczywiście tylko oferta, bo nikogo nie zmuszasz. Również samo przedstawianie ofert promocyjnych, jest swojego rodzaju promocją jakiejś firmy i jako takie nie jest zgodne z regulaminem i zwyczajami tu przyjętymi. Walczymy z tym (przynajmniej ja i jeszcze kilku innych), bo nie chcemy zamienić tego forum w słup ogłoszeniowy. Nawet, jeśli te oferty mogły być korzystne. Od samego początku właśnie tak rozumiałem Twój post i dlatego, tak zareagowałem. Kolega siejest, założył sobie własne (prywatne) forum pt "Austria turystycznie", gdzie jak napisał, mile widziani są także organizatorzy wyjazdów. Może spróbuj tam, choć według mnie on tam też łamie regulamin, ale ja tego nie czytam i wiec mnie to nie przeszkadza. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel113 Re: może "Austria turystycznie" IP: *.chello.pl 18.02.09, 21:58 Mam cie w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 08:56 Zapraszam ewel jak masz coś ciekawego do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 09:39 Twoja reakcja ewel jest zrozumiała. "Dostałaś po łbie" a chciałaś pomóc (zarobkowo czy mniej obojętnie) ale nie schodź w przyszłości (może pod nowym nickiem) do poziomu dupy ;) bo to właśnie tylko nie ma sensu ;) Nikt nie jest idealny, ja też nie. Chcesz to robisz (piszesz) a krytycy..., no właśnie, bez nich to wszystko byłoby nudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 10:32 Siejest, to nie ta sama ewel113 ... to dyżurny pajac forumowy z domeny chello.pl pozdro. p.s. Jak odwiedzę Zeel, dam Ci znać w sprawie piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 14:05 ...już się mrozi. Napisałem na etykietce datę dzisieszą i godzinę na etykietce. Brrr, ale będzie krytyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 15:01 ...ale po co ktoś miałby robić coś takiego, w jakim celu????!!!! My, ok, sprzeczki, krytyka, waśnie, temu w mordę albo tamtemu w brzuch ale my sie znamy i zawsze tak powstaje średnia dla zainteresowanego ewentualnie tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: może "Austria turystycznie" 19.02.09, 08:57 Dzięki za reklamę. masz u mnie piwo albo nawet 2 :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: może "Austria turystycznie" 24.02.09, 11:13 Ja jak coś pisze to sie loguje, więc różnica miedzy gościem ewel113 a kimś kto się loguje jako ewel113 jest przynajmniej dla mnie oczywista. pozdrawiam tego co napisał " mam cie w dupie", a dla tych któzy komentuja to niech lepiej wczytają się czy na 100% chodzi o mnie. Ja tam nikogo nie mam w dupie, choć czytając to jak się nakręcacie zastanawiam sie czy nie macie troche przerostu formy nad teścią. Nic nikomu nie wysłałam nic nie poleciłam, nic nie sprzedałam, ani nikomu nie odpowiedziałam, a chcielibyście żebym biła się w piersi - że niby coś jest moją winą. Wiec następnym razem zanim mnie skrytykujecie to najpierw sprawdzcie czy to był moj login. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkaaattt Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: 94.47.229.* 19.02.09, 18:07 ewel113 nie martw się tym co piszą. Większość tu piszących to eksperci z koziej wólki. Znawcy tematu od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: pomogę przygotować ofertę na narty 24.02.09, 11:16 Zgadzam się z Tobą. Nawet czytac nie umieją. Pewnie któryś z nich napisał coś na forum jako Gość ewel113 i od razu dopisał kwiecistą krytykę pod moim adresem. Moje uznanie dla Waszej inteligencji. Jeszcze raz pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Do ewel113 02.03.09, 19:38 ... a cz Ty umiesz czytać, czy może tylko pisać nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: 94.254.226.* 02.03.09, 19:10 szukam oferty wyjazdu od 13-28 marca, powrót najpóźniej 05.04.2009 na 1 tydzień, włochy (dla dwóch osób),koniecznie ze szkoleniem instruktorskim. Przejazd bez znaczenia. kontakt mailowy: joncak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkaaattt Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.09, 13:07 No i jednak sie przydaje taki post. A pięknoduchy już EWELA powisieli i zwyzywali. Żenada i drobnomieszczaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fichtel Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:21 Myślący człowiek sam sobie znajdzie w godzinę w internecie co tylko mu się podoba. To naprawdę nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkaaattt Re: pomogę przygotować ofertę na narty IP: *.lewandow.net.pl 03.03.09, 19:18 A pięknoduchy nie potrafią. Tylko obrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: pomogę przygotować ofertę na narty 03.03.09, 21:02 ... a kto tu kogo obraził? Odpowiedz Link Zgłoś