Dodaj do ulubionych

GALAXY CLUB

17.12.04, 09:19
kilka lat temu zapisalam sie do GALAXY CLUB, wszystko bylo ok, ale po jakims
czasie zaprzestalam zakupow; teraz nie moge znalezc zadnego info nt galaxy
club; czy wiecie moze co sie stalo? czy mozna jeszcze gdzies kupic te
kosmetyki; a jesli tak to gdzie? bede wdzieczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukas Re: GALAXY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:49
      Witam serdecznie !
      Jestem dystrybutorem kosmetyków firmy której Pani szuka z Częstochowy. Nie wiem
      z jakiego jest Pani miasta, więc jesli prześle Pani tę informację to ja Pani
      odpowiem :)

pozdrawiam !
      • Gość: mirka Re: GALAXY CLUB IP: *.wroclaw.mm.pl 13.01.05, 18:52
        poszukuję produktu z Galaxy Club z serii Personal care. Chodzi mi o ICE COLD
        ANALGESIC GEL. Też kiedyś byłam dystrybutorem ale od lat już nie a teraz
        sąsiadka zwróciła się do mnie z prośbą o ten produkt. Jestem z Wrocławia. Proszę
        o kontakt na maila frosze@onet.pl
        Mirka
      • Gość: maester@go2.pl Poszukuję GALAXY CLUB w Trójmieście IP: *.attu.pl 22.01.05, 00:13
        Witam i pozdrawiam. Chciałbym kupić pewien produkt z GALAXY. W internecie jednak jest na temat firmy niewiele. Czy mógłby mi ktoś poradzić, czy wskazać adres, bądź osoby, które rozprowadzają produkty w Trójmieście. Za wszelką pomoc z góry dziekuję. Pozdrawiam.
        • vitalia Re: Poszukuję GALAXY CLUB w Trójmieście 27.01.05, 21:44
          Mogę pomóc w sprawie galaxy jak i tego konkretnego produktu...Proszę o
          maila..na adres gazetowy.
          • Gość: bobula Re: Poszukuję GALAXY CLUB w Trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:15
            a moze znacie kogos od tej firmy w Szczecinie bo tez szukam żel Ice Cold
            Analgesic Gel
            • vitalia Re: Poszukuję GALAXY CLUB w Trójmieście 28.01.05, 22:54
              Napisz do mnie na skrzynkę gazetową to powiem Ci jak kupić w Szczecinie.
    • Gość: KAAA Re: GALAXY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:15
      Na próżno szukasz produków Galaxy Club ponieważ firma zmieniła nazwę na NU
      SKIN.Zmienili się producenci towarów,ale jest jeszcze w ofercie
      parę"starych',dobrych produktów m.in.Cold as ice/dawny Ice Gel/
      • vitalia Re: GALAXY CLUB 03.02.05, 20:49
        Z oferty faktycznie zginęło wiele rzeczy ,ale te akurat najbardziej chodliwe
        jeszcze są..Nu Skin też wkrótce wycofa resztę pogalaxowskich produktów..Póki co
        jeszcze można zamówić co nieco .
      • vitalia Re: GALAXY CLUB 03.02.05, 20:51
        Gość portalu: KAAA napisał(a):

> Na próżno szukasz produków Galaxy Club ponieważ firma zmieniła nazwę na NU
        > SKIN.Zmienili się producenci towarów,ale jest jeszcze w ofercie
        > parę"starych',dobrych produktów m.in.Cold as ice/dawny Ice Gel

Firma w żadnym wypadku nie zmieniła nazwy!!!!!
        Nu Skin Enterprises ..Kupiła całe Galaxy i w ten sposób przestało istnieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna