kizmi 23.11.08, 10:53 Co sądzicie o klinice na promienistej w Poznaniu? Mam dylemat gdzie mam iść na usuniecie dużego miesniaka (10 na 7 cm). Pozdrawiam i licze na jakąś odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffix Re: Cześć forumianki mam pytanko:) 23.11.08, 21:11 A tu dodam jeszcze, że widziałam różne pozytywne opinie o klinice promienistej więc może ja po prostu miała pecha. W każdym razie, jeśli chcesz mięśniak usuwać tam to musisz zostać pacjentką prywatnych gabinetów tamtejszych lekarzy. Bo pani dr Fischer powiedziała mi wyraźnie, że "nasze pacjentki" mają pierwszeństwo. Odpowiedz Link
sonja12 Do Kizmi 24.11.08, 17:10 Czy mogłabyś mi napisać, czy miałas jakieś dolegliwości bólowe ze strony twojego mięśniaka? Ja ide 12.XII na usg , i już rózne mysli przychodzą do głowy. Boli mnie z prawej strony , okolice jajnika ,i noga ,jak przy rwie kulszowej . Nie wiem czy ten mięśniak może powodować takie objawy. Bardzo proszę , jeżeli możesz to napisz. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link
kizmi Do Sonja12 24.11.08, 22:11 Witam Sonje12. Zadnych dolegliwosci zbytnio nie mialam oprocz tego ze mam bardzo obfite miesiaczki i nabawilam sie anemi.Jedynie to bola mnie troche plecy a tak pozatym jest wszystko ok. Jak pojdziesz na usg to napewno Ci wykryje czy cos masz. Nie chce Cie straszyc ale mozesz miec jakiegos torbiela na jajniku jak masz takie objawy.Odezwij sie jak bedziesz cos wiedziec.pozdrawiam. Odpowiedz Link
beata199800 Re: Cześć forumianki mam pytanko:) 26.11.08, 12:56 Ja leczę sie na promienistej w tej klinice. Przez cały poprzedni rok chodziłam od lekarza do lekarza z plamieniami i nikt z nich nie mogł okreslic czy mam polipa czy miesniaka. Leczyli mnie hormonami i nic nie dało. W koncu zaczełam szukac po internecie i znalazłam ta klinike. Poszłam akurat do dr Natalii Fisher. Szczerze mi powiedziała ze tak na 100% to ona mi nie powie czy to polip czy miesniak ale skłaniała sie ku polipowi. Bardzo mi pomogła rowniez psychicznie bo byłam wykonczona tymi przypuszczeniami lekarzy. Zdecydowałam sie na histeroskopie.Potem czekanie na wynik i okazało sie ze był to polip. Uwazam ze dr N.Fisher jest dobrym lekarzem,zawsze mozesz do niej zadzwonic i cie nie zbywa. Nie wiem jak inni lekarze bo nie miałam z nimi stycznosci. Zdaje sobie sprawe z tego,ze nie kazdemu ta kilnika przypadła do gustu,ja jednak tam chodze i jestem zadowolona. Znieczulenie do zabiegu tez było super,nic mi po nim nie było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kizmi Beata199800 26.11.08, 21:39 Dziekuje bardzo za odpowiedz.Własnie słyszalam kilka opini o tej klinice. Koleżanka miala teraz operacje tam i tez była bardzo zadowolona zwłaszcza z opieki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link