Gość: paati2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 17:27 Jeśli ktoś był w tym hotelu, proszę o opinie. Lecimy z małym dzieckiem i nie wiem na który hotel zdecydować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: Iberostar las Dalias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:08 Byłem w tym hotelu w sierpniu. Bardzo dobre jedzenie, ciekawe animacje, pokoje czyste. Nie jest położony przy samej plaży, ale to jest jego atutem, ponieważ nie jest narażony na wieczorny zgiełk. Mimo wszystko do plaży jest tylko 3-5 minut drogi. Niedaleko jest centrum handlowe z samoobsługowym dużym sklepem spożywczym. Bardzo miła obsługa. Spotkałem tam dwóch barmanów i jedną barmankę z Polski. Generalnie Bardzo Dobry Hotel. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paati2 Re: Iberostar las Dalias IP: *.oil.lublin.pl 04.10.07, 09:17 Wieeeeelkie dzięki!! Co prawda w biurze powiedziała mi pani że jest to stary hotel i tak za bardzo nie namawiała mnie na niego, ale myślę że jeśli jest to iberostar i dostał 4 * to musi mieć jakiś tam standard. Jeśli piszesz że jest czysto i jedzonko ok, to to mi wystarczy. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Iberostar las Dalias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:28 www.travelzone.pl/hotele/hiszpania/wyspa-teneryfa/iberostar-las-dalias.html Odpowiedz Link Zgłoś