didolec2000 23.05.06, 13:35 Na razie przeszukuję allegro...żeby nie zbankrutować... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaczekk Re: DVD 23.05.06, 14:02 ja ściągnęłam kiedyś z netu materiały o tai chi, nie wiem czy dobre, bo się na tym nie znam. jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę spróbować przesłać. Pozdr Odpowiedz Link
izaczekk Re: DVD 23.05.06, 16:47 Muszę Was poprosić o cierpliwość, bo gdzieś posiałam płytę z tai- chi. Ale na pewno ją znajdę i wtedy wyślę. Odpowiedz Link
izaczekk Re: DVD 24.05.06, 16:21 zanalazłam płytę. tylko, że materiału za dużo, żeby wysłać mailem. jeśli chcecie, wyślijcie na moją pocztę swoje adresy domowe, to prześlę Wam płytki. Pa! Odpowiedz Link
didolec2000 Re: Izaczkuuuauuuuauuuuauuuuuuu..... 09.06.06, 15:43 No więc otrzymałem twoją przesyłkę dzięki ale... No weszła mi tylka ta czerwona chinka tajii! reszta się zawiesz od razu... Mimo wszystko wielki dzięki ta skośnooka jest niesamowita, zainspirowany tym co zobaczyłem pokuszę sie o zdobcie videa do książek ymaa o tai che. uch.Dzięki Izaczku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
izaczekk Re: Izaczkuuuauuuuauuuuauuuuuuu..... 09.06.06, 16:16 Kurcze, strasznie mi przykro....moze za jakis czas sproboje jakos inaczej nagrac i wyslać Odpowiedz Link
izaczekk Re: Izaczkuuuauuuuauuuuauuuuuuu..... 09.06.06, 16:20 może spróbuj zgrać na dysk i dopiero otworzyć?? może jakiś inny program do odtwarzania, kodek, cokolwiek???? Odpowiedz Link
didolec2000 Re: hlip hlip 09.06.06, 16:26 Próbowalem zgrać.Odrazu wszystko sie zawiesza.Dyskietka jest glucha na moja argumenty.No jeszcze ściągnę brata niech rzuci okiem, ale jak już pisalem, teraz polakomie sie kupic wideo, aby sie wdrożyc. Nia ma sprawy Izaczku. Odpowiedz Link
izaczekk Re: do Jamili 14.06.06, 22:02 Nieśmiało chcę zapytać czy dotarła przesyłka (tak jak obiecałam wysłałam poleconym)? Zmartwiłam się, że Didi nie może odtworzyc zawartości plyty, a jak u Ciebie? pozdrawiam Odpowiedz Link
jamila Re: do Jamili 16.06.06, 22:25 Witaj, Izaczku:) Nic nie pisalam narazie, bo jeszcze jej nie mam, ale jest dla mnie awizo na polecony, moze to jest wlasnie od Ciebie? Czy dostalas mailika? Pozdr:) Odpowiedz Link
izaczekk Re: mail 19.06.06, 22:06 Właśnie sprawdziłam pocztę, dzięki za maila Jamila:)! Odpowiedz Link