Dodaj do ulubionych

Quiz do lekcji pierwszej

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 08:37
Znakomity pomysł: tworzenie powszechnej konieczności płynnego posługiwania
się językiem angielskim jeśli chcemy mieć takie same szanse pracy,
satysfakcji zawodowych i osobistych w porównaniu z innymi narodami.
Tematyka lekcji: bardzo dobra!
Powodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: szalek Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 09:46
      Super. Wkońcu ktoś pomyślał o wykorzystaniu telewizji do celów edukacyjnych a
      nie tylko do pokazywania przemocy. Wielkie dzieki. ja mam zamiar uczestniczyć
      we wszystkich lekcjach. tylko nie mam pojęcia jak odsłuchac nagrania ze trony
      www.gazeta.pl/edykacja.
      • Gość: Szczuply Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:38
        Ściągnij sobie RealPlayera !!
        • Gość: Paulina Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: 62.233.139.* 20.04.04, 10:49
          A jak zapisć w komputerze ?
      • Gość: alicja Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 00:49
        Trzeba zainstowania RealMediaPlayer klikająć na link w artykule. Gdy otworzy
        się strona RealMedia trzeba kliknąć zakładkę Free i postępować zgodnie z
        instrukcją.Ale jesli nie zna się agielskiego, to nie można zrozumieć
        insturkcji.Kółko się zamyka. Gazeta powinna podać wszystkie kroki niezbędne do
        zainstalowania tej BEZPLatnej wersji, gdyż po wejściu na stronę producenta
        można się w tym pogubić- o ile nie zna się angielskiego- a przecież
        zainteresowane osoby nie znają tego języka.
    • Gość: esia Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:53
      czy tylko u mnie sie tak dzieje ze naciskajac w quzie "dalej" nic sie nie
      dzieje??:)
      • Gość: piter Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 20.04.04, 12:21
        trzeba pierw zaznaczyc odpowiedz
    • Gość: Monika polish your english IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:06
      wszystko fajnie tylko raczej teksty do sluchania powinny byc w jakims
      dostepniejszym formacie np. do odsluchania w winampie pozdrawiam
    • Gość: Marzena Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.digimer.pl / *.digimer.pl 20.04.04, 20:11
      Popieram takie "uczące" quizy i proszę o więcej i częściej...
    • Gość: bea Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.04.04, 16:37
      zdaje sie ze jest blad w tescie.pytanie pierwsze odpowiedz prawidlowa to chyba
      economics nie economic.beebee
    • Gość: Maciej Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.zabrze.net.pl 21.04.04, 17:25
      Dlaczego nie chodzi wersja "do druku"? Kliknięcie odnośnika "dalej" wcale nie
      przenosi do następnej części quizu.
      • Gość: aśka Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 17:37
        Widocznie jestem wyjatkowo tępa. Angielski znam na tyle dobrze, że z grywaniem
        nie powinnam miec kłopotu, a jednak nic nie rozumiem. Pierwszy raz cos takiego
        widzę, że po kliknieciu na download otwiera się czysta strona z napisem real i
        nic wiecej. Kilka razy próbowałam i ciągle tak samo. Co jest grane i gdzie
        robię błąd?
    • Gość: Aśka Re: Quiz do lekcji pierwszej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 06:40
      Dlaczego program do odsłuchu nie chce się instalować. Po wejściu na stronę
      download otwiera sie pusta strona z jednym tylko napisem real. Gdzie robię
      błąd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka