Gość: Seb IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pippi Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 10:25 GRATULUJĘ!!! A GDZIE SIĘ DOSTAŁEŚ? POZDRAWIAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.pendel Re: Dostałem się!!!!!!! 05.07.02, 11:02 Gratulacje!!!! Naprawdę mam nadzieję, że takich wątków będzie teraz tutaj więcej. Pozdro Kujon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 12:30 Zdawałem do Prusa, byłem na rezerwie nawet daleko. Ale mama wczoraj zadzwoniła do szkoły i okazało sie , że wskakuje na litę przyjętych!!!!!!!!! Całyję wszystkie buziakai. Może ktoś coś powiedzieć o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssylvia1 Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 20:08 GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tue... Re: Dosta?em sie˛!!!!!!! IP: 3.5.* / *.chello.pl 05.07.02, 22:47 Gratulacje!!......moze mi tez kiedys.....ktos..... bedzie mogl pogratulowac....jak na razie to nie widze powodu..... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.zigzag.pl 06.07.02, 00:43 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 08:57 Dzięki wszystkim. Najważniejsze, że mama może spać spokojnie bo śniły jej się listy na których mnie nie ma :-)) Innym też powinno się udać. W jednej szkole z miejszcza 480 znalazłem sie na 23. Dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Dostałem się!!!!!!! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 06.07.02, 10:49 BRAWO GRATULUJĘ JESTEŚ DOBRY I TO JEST NAGRODA DLA CIEBIE TAKIE AWANSE NA LISTACH REZERWOWYCH BYŁY DO PRZEWIDZENIA - OD DAWNA PISZĘ O TYM WE WSZYSTKICH WĄTKACH REZERWIŚCI - NIE TRAĆCIE NADZIEI I BĄDŹCIE CZUJNI Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Mirowski dyrektor LXVII LO Warszawa dyrmir@ids.pl Gość portalu: Seb napisał(a): > Dzięki wszystkim. Najważniejsze, że mama może spać spokojnie bo śniły jej się > listy na których mnie nie ma :-)) > Innym też powinno się udać. W jednej szkole z miejszcza 480 znalazłem sie na > 23. Dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś