Dodaj do ulubionych

egzamin gimn. - prośba

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:57
Ciekawa jestem, kto ułożył tak trudny test dla gimnazjalistów? Dlaczego na
początku kariery szkolnej (a może i naukowej) tak stresować uczniów? Wielkie
dzięki paniom lub panom przygotowującym tegoroczny test egzaminacyjny!
Jednogłośnie ogłoszony przez wielu uczniów jako trudny i nie dla
przeciętniaka. Mam prośbę: może by tak ukarać tych układających testy za
stosowanie przemocy psychicznej wobec uczniów?
Obserwuj wątek
    • templario Re: egzamin gimn. - prośba 28.04.06, 14:59
      A może by tak ciebie ukarać za tak małą inteligencję?
      • Gość: gośc Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 15:03
        A może by tak ukarać większość czwórkowych i piątkowych uczniów za to, że
        brakowało czasu na zrobienie zadań?? Większość "prymusów" sobie nie poradziła,
        o czym tu gadać.
      • Gość: kasia Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:32
        a może ciebie templario za chamską postawę wobec innych! A ty pisałeś ten
        egzamin?
    • latajacy-rosomak Re: egzamin gimn. - prośba 28.04.06, 15:12
      To jest genialne, co ty dziecko całe życie bys bez stresu chciała? Kolejna
      ofiara bezstresowego wychowania!!

A o jakiej karierze naukowej my mówimy, jak ty egzaminu po gimnazjum zdac nie
      potrafisz?
      • Gość: kasia Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:35
        A ty latające gó.. pisałeś egzamin? Jak mata była dla ciebie taka łatwa to
        zostań drugim Einstainem!Twoja postawa jest beznadziejna, uważasz,że jesteś
        taki MĄDRY I WSPANIAŁY ,a tak serio jesteś pusty jak ta beczka na egzaminie!
    • Gość: hahaha Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:23
      hahahah chyba ciebie ukarać za taką porazkę i glupote. tescik byl banalny mowie
      o mat-przyr bo z rozprawka gorzej-coz mowic-po prostu temat wypracowania
      beznadziejny i po prostu bardzo szczegolowy, a zreszta c smiech ma do nauki to
      nie wiem :|. no ale wracajac do tematu to dziewczyno powinnas sie byla nauczyc
      bo zadanka byly latwiutkie i mysle ze chociaz 40pkt to kazdy madrzejszy
      POWIENIEN miec !!
      • Gość: kasia Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:30
        Ty głupolu, rozprawka była łatwa! Na matematyczny było za mało czasu i było
        trzeba wykonywać żmudne(głupie) obliczenia. Jak dla ciebie ta rozprawka była
        trudna, to jakiej ty sie spodziewałeś- ,,Jak masz na imię?" , a może i to bu
        buło dla ciebie za trudne.
    • Gość: Kara Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:35
      Jestem za !!! :)
    • Gość: J.L Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.06, 20:03
      Układanie zadań, szczególnie testowych, to duża sztuka i nie każdy parający się
      nią jest w stanie podołać wymaganiom. Przykład w mojej wypowiedzi z 19:42.
      Bądźmy wyrozumiali dla nauczycieli, oni się starają. Szczególnie fizycy, a jak
      któryś nie podoła to zostaje za karę politykiem, a nawet...
    • Gość: Kath Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:21
      Don't worry i tak wszyscy spotkamy się w Anglii [tudzież w USA] przy czyszczeniu
      kibli.
    • Gość: moniczka90 Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:25
      heh ciekawe czy ktos wyslucha twojej prosby! ja sie do niej goraco dolaczam bo
      tez jestem z tego powodu poszkodowana!! examin byl koszmarem;/
    • Gość: kasia Re: egzamin gimn. - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:27
      W zupełności się z Tobą zgadzam. Test matematyczny był nawet trudny, a przede
      wszystkim było za mało czasu!Ja się nie wyrobiłam z czasem. W tym roku tych co
      układali ten test posrało i to nieźle. Śmieszy mnie postawa osób, które nie
      pisały ten test , a piszą ,że był łatwy. Ciekawe tylko ile by mieli jakby
      pisali?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka