szakal321 06.05.06, 19:10 Co jesli na tescie polonistycznym używało sie w niewielkich ilosciach korektora? jakie sa tego konsekfencje czy ktos moze wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:31 Zależy gdzie go używałeś. Jeżeli w teście to komputer moze nie odczytać niektórych twoich odpowiedzi. A jesli w wypracowaniu, to nie mam pojęcia. Ale na pewno konsekwencje nie będą jakies straszne. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal321 Re: korektor 06.05.06, 19:48 to bylo w wyprawcowaniu.. napisalem slowo 'nieodlacznie' zmazalem 'nie' potem pomyslalem i znou napisalem nieodłacznie razem ale zmazalem to tak minimalnie ze dopiero po wpatrzeniu sie bylo to zauwazalne.. nauczyciele strasa mnie ze moze byc 0 pkt za rozprawke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:54 Nie, na pewno nie dadzą ci 0 pkt. Nie martw się, nauczyciele czasami lubią postraszyć:)Ale ja myśle, że nie powinni dać ci 0 pkt. pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:48 pewnie dostaniesz 0pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mottyls Re: korektor IP: *.28.udn.pl 06.05.06, 22:33 0pkt to raczej nie dostaniesz. Chociaż na pierwszej stronie arkusza pisało aby go nie używać, to trudno powiedzieć jakie mogą być tego konsekwencje. Głupotą by było jakby ci przez to nie uznali całej pracy. Jak będzie jakiś spoko sprawdzający to nawet nie zwróci na to uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:30 gorzej jak nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:31 nie moga ci dac 0pkt wg mnie dlatego nie wolno korektora aby uczniowie nie pobazgrali calej pracy bialymi maziami a nie jak ktos troche sobie poprawi bo mu sie pociagla jakas linia za mocno a tak musialby kreslic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshep Re: korektor IP: 80.51.232.* 07.05.06, 18:25 Nie mowili Tobie aby korektora nie używać?? Teraz zależy od pana egzaminatora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 17:13 napewno dostaenisz 0pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mottyls Re: korektor IP: *.28.udn.pl 16.05.06, 19:59 do twojej szkoły napewno przyszły już informacje mówiące o tym czy ktoś nie zrozumiał tematu albo popełnił błędy dyskwalifikujące prace. W mojej szkołe już takie inf. są:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam kycler z całego serca życzę ci 0 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 07:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me_em Re: z całego serca życzę ci 0 punktów IP: *.28.udn.pl 17.05.06, 16:12 nie ma jak być miłym dla innych:) taka polska rzeczywistość, a ja z całego serca życze tobie byś się nie dostał do średniej szkoły, na której ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: z całego serca życzę ci 0 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:52 a ja z calego serca zycze wam niech was huj strzeli :) Odpowiedz Link Zgłoś