Dodaj do ulubionych

co mam zrobić

30.06.06, 22:02
Cześć, nie dostałem się na 1 priorytet brakło mi do ostatniej osoby przyjętej jakieś 5 pkt, bardzo chciałem iść do tej szkoły co ja mam teraz zrobić bardo bym chciał żeby mnie przyjęli... są jakieś możliwości ktoś tu pisał o jakiś odwołaniach itp. bardzo proszę o pomoc :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ika.des Re: co mam zrobić IP: *.telpol.net.pl 30.06.06, 22:18
      raczej nie masz szans dostać się z odwołania. Może jakby ci brakło jednego
      tylko punktu ale pięć to trochę dużo... przykro mi.
      • Gość: :) zależy od województwa :) IP: *.c160.msk.pl 01.07.06, 11:26
        w śląskim jest system KSEON, który przydziela Cię do szkół. 28 czerwca każdy
        dowiedział się, gdzie go przydzielili i jeżeli mu nie pasiło, to czekał na 30
        czerwca - na wolne miejsca i jak się okazało - duzo osób zrezygnowało i dostali
        się Ci, co chcieli :). życzę powodzenia :) napewno uda Ci się dostać tam, gdzie
        chciałeś - w końcu 5 pkt, to niedużo. ja bym poszła do dyrka i błagała go o
        przyjęcie, bo bardzo Ci zależy i takie tam :) Uda Ci się - zobaczysz :D
        • Gość: xxx Re: zależy od województwa :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.06, 17:54
          Ja bym tam za bardzo nie liczyła, jeśli to dobra szkoła to kandydaci nie rezygnują raczej na rzecz gorszych, bo trudno zakładać, że ci z lepszych wycofają się, zwłaszcza że system przydzielał do jednej szkoły.
          Ale próbuj, to nie kosztuje, a czasem może się śmignąć.
    • ines10 Re: co mam zrobić 04.07.06, 15:06
      nie martw sie ja te ztak mam i pare innych osób które znam ;]

w tamtym roku z odwołanie dostał sie mój kumpel .i wiekszasc ludzi sie dostaje
      napisz to odwołanie moze akurat;] sie uda ;]
    • Gość: Mi Re: co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:27
      Ja napisałam odwołanie bo okazało sie, że ostatnia osoba, która sie dostala na
      liscie ma tyle samo pkt. co ja. Radze ci zaniesc oryginały do tej szkoły, do
      której sie dostales żebys w razie czego nie zostal bez szkoly, a jesli
      dostaniesz sie z odwołania mozesz przeciez zabrac papiery z tamtej szkoły

powodzenia
      • Gość: //// Re: co mam zrobić IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.07.06, 21:49
        taaa to nie jest takie proste,ja sie niezle wkopalam i moze sie okazac ze
        zostalam bez szkoly:(dostalam sie do liceum drugiego wyboru do pierwszego
        zabraklo mi 1 pkt bylam pierwsza pod kreska,w terminie zawiozlam oryginaly do
        liceum ktore mnie przyjelo i czekalam czy zwolnia sie miejsca w tym
        pierwszym,zwolnily sie 2 wiec naiwna myslalam ze automatycznie wskakuje na liste
        przyjetych,wycofalam papiery z liceumu w ktorym mialam miejsce i zostalam
        skreslona z listy pojechalam do wymarzonego liceumu ale okazalo sie ze mimo tych
        2 wolnych miejsc musze wziac udzial w rekrutacji dodatkowej ,jutro bedzie
        wiadomo co i jak ale jezeli zlozone zostaly podania przez osoby lepsze ode mnie
        pozostane na lodzie:(
        • Gość: Mi Re: co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:08
          mogłaś sie dowiedzieć co i jak zanim zabrałas papiery, lubią nam utrudniać
          życie i jak mamy cieszyc sie z wakacji
          życzę powodzenia wszystkim, którzy złożyli odwołania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka