Gość: Sonia IP: 217.96.107.* 06.05.03, 08:06 A przedszkola mogą wołać pieniadze na komitet rodzicielski ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enigmatic Re: Rozyebać te komunistyczne świnie IP: *.crowley.pl 06.05.03, 09:26 poznać kulturalnego po mowie jego! "Gościu"! gościem to ty raczej nie jesteś mając taką kloakę w gębie. Możesz mieć inne poglądy polityczne i inne zpatrywania na świat, ale powinieneś nauczyć się ludzkiego artykuowania własnych myśli, a nie wywalania "na wprost" tego co ci się w głowie ulęgło............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Enigmatic IP: 213.77.21.* 06.05.03, 11:01 Moje poglądy jak i język, którym je wyrażam są moją osobistą sprawą. Konstytucja RP w art. 54 gwarantuje wolność słowa i wypowiedzi, a że do yebanych komunistów mam wrodzoną, niemalże genetyczną, awersję więc będę ich opluwał najgorszymi inwektywami i przekleństwami, a Tobie nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
shaddock :-) 06.05.03, 11:36 Gość portalu: 123 napisał(a): > Moje poglądy jak i język, którym je wyrażam są moją osobistą > sprawą. Konstytucja RP w art. 54 gwarantuje wolność słowa i > wypowiedzi, a że do yebanych komunistów mam wrodzoną, niemalże > genetyczną, awersję więc będę ich opluwał najgorszymi > inwektywami i przekleństwami, a Tobie nic do tego. Podoba mi sie Twoj sposob myslenia. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyny Re: MENiS o świadectwach i składkach na komitet r IP: 213.199.128.* 06.05.03, 08:53 Trochę może, obok tematu. w warszawie prezydent Miasta postanowił dobrać sie \do skóry tym niesamowicie dobrze zarabiajacym nauczycielom - obniżono dodatki motywacyjne, zabrano wszystkie pozostałe dodatki i premie. Ludzie w stolicy!!!!!!! Wasze dzieci czeka świetlana przyszłość, Wasze dzieci beda uczone przez juz całkiem najgorszych nauczycieli, bo ci co mają choć odrobinę oleju w głowie to za 850 PLn pracować nie bedą. A ja tak sobie myśle, ze jak Pan Kaczyński chce wygrać wybory na przydenta wszystkich Polaków skoro na razie poza chomikowaniem pieniędzy kosztem miasta zraza do siebie wszystkich,nawet swój najwierniejszy elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Unia zapłaci przecież za wszystko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.05.03, 09:06 Gość portalu: pyny napisał(a): > Trochę może, obok tematu. w warszawie prezydent Miasta > postanowił dobrać sie \do skóry tym niesamowicie dobrze > zarabiajacym nauczycielom - obniżono dodatki motywacyjne, > zabrano wszystkie pozostałe dodatki i premie. Ludzie w > stolicy!!!!!!! Wasze dzieci czeka świetlana przyszłość, Wasze > dzieci beda uczone przez juz całkiem najgorszych nauczycieli, bo > ci co mają choć odrobinę oleju w głowie to za 850 PLn pracować > nie bedą. A ja tak sobie myśle, ze jak Pan Kaczyński chce wygrać > wybory na przydenta wszystkich Polaków skoro na razie poza > chomikowaniem pieniędzy kosztem miasta zraza do siebie > wszystkich,nawet swój najwierniejszy elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: MENiS o świadectwach i składkach na komitet r IP: liceum2:* / 192.168.0.* 06.05.03, 09:37 Gość portalu: Sonia napisał(a): > A przedszkola mogą wołać pieniadze na komitet rodzicielski ?? Głupia pipo - wołać mogą a ty nie musisz dawać. Zbieraja nie na pensje czy kawe, ale żeby np kupić zabawki, bo gmina daje za mało pieniedzy. Mogłyby nie prosic o te twoje zasmolone 10 złotych, ale wtedy powiedziałabyś, że dyrektor nie potrafi zadbac o swoja placówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x przedszkolak, wez zabawki i idz juz do domu... IP: 217.153.49.* 06.05.03, 15:03 Z jakiej paki placic na jakies komitety ? Nie dosc ze nazwa komitet wieje komuna na maksa, to jeszcze jest to zakamuflowany haracz. Za przedszkole sie placi i zabawki maja w nim byc bez wymuszania dodatkowej kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: przedszkolak, wez zabawki i idz juz do domu.. IP: liceum2:* / 192.168.0.* 06.05.03, 15:12 Tak powinno być, ale tak nie jest i co zrobisz? Chcesz zaklinać rzeczywistosc? Poza tym niekt nie każe Ci płacić. Nie płać i nie pieprz. Ja chce i płace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: przedszkolak, wez zabawki i idz juz do domu.. IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.05.03, 23:25 A tobie wszystko się kojarzy z komuną. A białe (o przepraszam - czerwone) myszki widzisz? Człowieku lecz się - najlepiej na nogi, bo na rozum to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalista Rozstanmy sie w koncu z KOMUNA IP: *.shizuoka.ocn.ne.jp 06.05.03, 11:35 Dla biednych ale zdolnych i ambitnych fundowac stypendia, a reszta powinna placic za edukacje, a jak nie chce, to... jest duzo do zrobienia w naszym zapuszczonym przez komuchow kraju / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke100 Re: MENiS o świadectwach i składkach na komitet r IP: 213.77.21.* 06.05.03, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś