Dodaj do ulubionych

jaka wybrać szkolę

IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 17:38
Moi drodzy zastanawiam się do jakie szkol wybrać się po
gimnazjum,chciaż to dopiero za rok warto juz teraz pomyśleć.Czy
moglimyscie mi doradzić czym sie kierować,jak szukac szkoly i
przedewszystkim jaki mam wybór oprócz technikum i liceum.Jakie sa
rodzaje szkół ,jakie profile.Zaznaczan,że wiąże swoją przyszłość az
muzyką. Więc może szkola muzyczna,teatr,aktorstwo.Prosze pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • iar_sb Jaka wybrać szkolę - gimnazjum 14.06.08, 08:48
      Na stronach www.iar.pl udostępniono opracowania na temat
      wyników z egzaminu gimnazjalnego 2008.
      Wyniki szkół prezentowane sa metodą porównawcza: województwami i
      powiatami.

Zespół IAR
    • zsgdpoznan Re: jaka wybrać szkolę 19.04.13, 10:31
      Nie wiesz jaka wybrać szkołę po gimnazjum? Przyjdź do Nas ZSGD - atmosfera super sam sprawdź:) www.zsgd.poznan.pl/index.php/pl/ Poznań ul Szamotulska 33

zsgd.poznan.pl/ind...%B3r-rekrutacja
      ZESPÓŁ SZKÓŁ GEODEZYJNO-DROGOWYCH W POZNANIU - DAJE GWARANCJE PRESTIŻOWEJ PRACY
    • Gość: uczeń Re: jaka wybrać szkolę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.13, 09:16
      Szczerze polecam szkołę Twoja- Szkoła, sama ja skończyłam i jestem bardzo zadowolona ;) Maja 62 odziały w całej Polsce, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
      Kilka słów o tych szkołach :)

Naszym słuchaczom oferujemy bardzo bogatą, urozmaiconą i dostosowaną do potrzeb rynku ofertę programową. Duży wybór kierunków w szkołach policealnych daje gwarancję, że każdy znajdzie u nas kierunek dostosowany do swoich potrzeb, zainteresowań i predyspozycji.

Ujednolicony program nauczania we wszystkich placówkach Twojej Szkoły, pozwala na swobodną kontynuację nauki w innych oddziałach partnerskich.

W naszych placówkach troszczymy się nie tylko o rozwój słuchaczy, ale także o klimat panujący w szkole. Starannie dobrany, życzliwy i kompetentny zespół administracyjny i pedagogiczny zadba o pozytywny wynik Twojej edukacji.

Prywatne Liceum Ogólnokształcące (2 lata) po szkole zawodowej
      Szkoła o dwuletnim okresie nauczania i skierowana jest do absolwentów którzy ukończyli zasadniczą szkołę zawodową.
      Prywatne Liceum Ogólnokształcące (3 lata) po gimnazjum i szkole podstawowej
      Szkoła o trzyletnim okresie nauczania. Oferta edukacyjna adresowana jest do absolwentów gimnazjum lub 8-letniej szkoły podstawowej.
      Szkoła Policealna
      Szkoła, w której możesz kontynuować lub rozpocząć naukę, aby uzupełnić wykształcenie średnie.
      technik administracji
      technik informatyk
      technik BHP
      technik logistyki
      Kwalifikacyjne kursy zawodowe
      Gimnazjum

link do strony: www.twoja-szkola.pl
      Pozdrawiam :):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka