Dodaj do ulubionych

Polacy sa cwani

02.02.12, 05:26
a Polki to juz w ogole takie cwane, ze nikt ich nie wyroocha.
A i gust wyrafinowany majom hehehe

www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/obiecywa-dziewczynom-ze-beda-modelkami-a-potem-okrada_225314.html
Mozna tylko przypuszczac ile setek pieknych kobiet musial zbalamucic nasz przystojny i bogaty pjeczarkasz buhahahaha
Obserwuj wątek
    • warcholski Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 05:44

Okradzionych kobiet jest naprawdę sporo - mówi podkomisarz hahahahaah
      hahaha rzeczywiscie maja gusta - widac lubia zarosnietych zaniedbanych pieczarkazry, hehehehe ...musi pachnial konskim lajnem, zapach very sexy
      • rat_canals Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 08:26
        a ten very sexy to z victoria secrets?
    • czapaiew_pl Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 11:12
      u hu hu szczurku to teraz juz gul i skorka razem ci lataja hehehe, od kiedy makak cie zostawil to strasznie sie rzucasz, no żeby topmenadzier z milionami na koncie i maybachem w garazu nie mial powodzenia i musial skorka na forum trzepac swiat sie konczy! Bierz przyklad z makaka ta to miala bajer potrafila wcisnac ze jest portugalka a po dwudziestu piwach to nawet na rodowita przedstawicielke rasy aryjskiej wygladala.
      • ontarian Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 15:10
        dla ciebie przedstawicielka rasy aryskiej wyglonda tak
        www.tapeciarnia.one.pl/data/media/382/big/Koza_01.jpg
        nawet piwa nie potrzebujesz, hehe
        • czapaiew_pl Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 16:17
          > dla ciebie przedstawicielka rasy aryskiej wyglonda tak
          > rel="nofollow">www.tapeciarnia.one.pl/data/media/382/big/Koza_01.jpg

ciebie tez 'kobieta' rzucila ? nie trzeba bylo bialaski brac na princezse teraz ja ten sam pan mudzin co ciebie w pupala zapina hehehe
          • ratpole Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 19:20
            czapaiew_pl napisał:

> ciebie tez 'kobieta' rzucila ?

A ty ciagle z tym samym żonem?
            Powiedz mu, zeby juz spyerdalal i poglaszcz ode mnie dziecko po glowce hehehe
            • czapaiew_pl Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 19:28
              twoje niezdrowe i bardzo częste zainteresowanie pedrylstwem może wskazywać na to żeś jeden z nich to może florencja cię nie rzuciła dlatego żeś nieudacznik i żeś nie potrafił zapewnić dostatecznego poziomu życia rodzinie tak jak sąsiad włoch może po protu ty żeś się włochem zainteresował?! Ze zdjęć wyglądasz mi na ciepłego smarowanego w kakao.
              • ratpole Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 19:30
                czapaiew_pl napisał:

> twoje niezdrowe i bardzo częste zainteresowanie pedrylstwem może wskazywać na t
                > o żeś jeden z nich to może florencja cię nie rzuciła dlatego żeś nieudacznik i
                > żeś nie potrafił zapewnić dostatecznego poziomu życia rodzinie tak jak sąsiad
                > włoch może po protu ty żeś się włochem zainteresował?! Ze zdjęć wyglądasz mi na
                > ciepłego smarowanego w kakao.

Cieply? Smarowany? Kakao?
                Kurna, twoja znajomosc szczegolow pedrylstwa przycmiewa mnie dokladnie.
                Hats off! hehehehe
    • warcholski Re: Polacy sa cwani 02.02.12, 19:09
      tak samo bardzo inteligentne i kochliwe do murzyna pisarza,
      ktory za milosc dawal im za darmo adidasy
      • fuck_u Re: Polacy sa cwani 03.02.12, 03:53
        a najcwaniaszy jest Czapoyyeb !! umie oszukac Urzad Podatkowy !!,,ehehheheheheheheeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka