ratpole 12.09.12, 23:58 www.fakt.pl/Katarzyna-Figura-byla-przez-lata-bita-Kasia-Figura-byla-bita-i-ponizana-Dlatego-rozwodzi-sie-z-mezem-,artykuly,177245,1.html Jakos mnie to nie dziwi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warcholski Re: hehe 13.09.12, 00:26 myslisz, ze mleczasz potraktuje ksieznicze K. az strach pomyslec jakby to byl pieczarkasz ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Warchoł, przyznaj się... 13.09.12, 08:31 ile razy dziennie dostajesz wpie...od ślubnej? Cud, że jeszcze ci rogów nie połamała... Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski fan.club, przyznaj się... 13.09.12, 08:56 masz jakies przykre doswiadczenia z grucha w reku hehe nie zal mi cie Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem doswiadczenia swiniaka... 15.09.12, 19:45 warcholski napisał: > masz jakies przykre doswiadczenia z grucha w reku hehe > nie zal mi cie "warcholski napisał: > polki sa grube i sie nie myja jebie od nich jak z obory > do tego tluste zaropiale geby do tego tandetnie sie ubieraja TRAGEDIA najgorzej > to w autobusie jak taka stanie spocona to ratuj sie kto moze zeby tego bylo ma > lo to sa wulgarne prymitywne i malo inteligentne" swiniak jak widac nie ma letko - u know what swiniak, do tych 20$ dodam ci piataka na flea shampoo. przyda ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Warchoł, przyznaj się... 15.09.12, 19:29 Jego meksykanka napi...a go tylko wtedy jak zbierze za malo puszek. Odpowiedz Link Zgłoś