_enola 20.05.02, 20:01 Czesc Napisz mi, kiedy sie konczy Byk... Chyba mi jednak przejdzie kolo nosa, szkoda. Pozdrowionka, Enola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: !!! Karelia !!! 20.05.02, 20:06 mam wrazenie, ze Byki kroluja do jutra 21.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aries Re: BYK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.02, 20:23 Ale nie najpiekniejszy.....no i nie pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: BYK 20.05.02, 20:29 Do jutra tylko, buhuuuuuuuu........ Zero szans, nic sie nie dzieje...... Kto mnie pocieszy na temat Blizniat? A tak liczylam na Byczka........ buuuuuuuuu do potegi entej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: BYK 20.05.02, 20:54 zarty sobie stroisz dobra kobieto? TAURUS? przed upartym baranem ma chylic czola???? never! Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: BYK 20.05.02, 21:06 No coz, mam nadzieje, ze sie nie przeciagnie do Lwa, lol, tego nie chcialabym w moim domu :-p Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: BYK 20.05.02, 21:13 aaaaa rozumiem, moze bys jaka gimnastyke uskutecznila???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: LEW IP: *.extern.kun.nl 20.05.02, 21:25 Lewki sa super, mam takiego jednego w domu I z baranem niezly duet tworza - myself Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: LEW IP: *.fastres.net 20.05.02, 21:27 Gość portalu: Pola napisał(a): > Lewki sa super, mam takiego jednego w domu > I z baranem niezly duet tworza - myself >Najlepszy znak to rak i wara innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re:RAK IP: *.fastres.net 20.05.02, 21:34 _szwedka napisał(a): > Okropny.... > Niestety....hehehe >Bo niezalezny i silniejszy niz mito lew? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re:RAKi domowe 20.05.02, 22:09 mam dwa raczki w domu (maz i starsza coreczka), nie narzekam )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Szwedka, Karelija, Rozanna, Kanola! IP: *.netcom.ca 20.05.02, 21:33 Zazywajcie na milosc boskom wiecej witaminy S, czego Wam Wszystkim szczerze zycze w Nowym Roku! A w miedzyczasie do garow, bitte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Szwedka, Karelija, Rozanna, Kanola! 20.05.02, 21:40 oj Boczku, Boczku. jako zes nie wtajemniczony, to wiedz, ze tu wlasnie o ta witamine chodzi, a dokladniej o efekt jej zazywania :o) Enolu!!! a moze jednak cud sie zdazy i jeszcze zdazysz? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Sposoby na przyspieszenie 20.05.02, 22:12 Chcialabym.... ale probuje i schodow, i Twojego sposobu, i nic, hihi. Co moge jeszcze? Moze tak stoi w moim horoskopie, ze w tym zyciu Byczka nie bedzie... Bo to mialo byc ostatnie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Sposoby na przyspieszenie 20.05.02, 22:14 bo to sie tylko tak mowi, ze ostatnie hi hi hi a podloge juz szorowalas i robilas przemeblowanie? Chmielewska Joanna, pisarka, doradzala jeszcze wielkie pranie Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Sposoby na przyspieszenie 20.05.02, 23:24 roseanne napisał(a): > bo to sie tylko tak mowi, ze ostatnie hi hi hi > > a podloge juz szorowalas i robilas przemeblowanie? > Chmielewska Joanna, pisarka, doradzala jeszcze wielkie pranie Przemeblowania nie Podloge odkurzam. Pranie robi pralka, a ja sie tylko gimnastykuje przy wieszaniu (plus jakies 30 stopni w cieniu ) Kosci miednicy mnie bola, ale krzyz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Sposoby na przyspieszenie 20.05.02, 23:50 zazdroszcze tej pogody. a tak poza tym, to trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
_enola nadzieja... matka glupich ;-))) 20.05.02, 22:12 Ale jeszcze caly dzien przede mna, kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Ech, caly dzien minal, a tu nic... 21.05.02, 21:45 buuuuu, no to bedzie blizniak, nie tak zle :o) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ech, caly dzien minal, a tu nic... 21.05.02, 21:49 no jeszcze kilka godzin, moz ezrob pranie w balii i na tarze, albo w strumieniu? Moze trzepanie dywanow by pomoglo???? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Ech, caly dzien minal, a tu nic... 21.05.02, 22:35 trzepanie dywanow o tej porze? sasiedzi na mnie policje napuszcza, hihi mam latac po tych schodach? ale teraz juz i tak sie nie oplaca, nawet jesli by mnie bole zlapaly, nie wyrobie sie przed polnoca Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Ech, caly dzien minal, a tu nic... 21.05.02, 22:40 joj, strasznie mi przykro, ze nie bedzie byczka Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ech, caly dzien minal, a tu nic... 21.05.02, 22:53 co by tu zrobic, a moze by jakie "ostre" ciecie? )) no zartuje)) Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Znajdzcie mi lepiej cos fajnego na temat 21.05.02, 23:09 blizniakow juz sie pogodzilam z faktem, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
_enola A moze chlopak sie ociaga, bo imienia nie mam? 22.05.02, 09:23 Trzeba wreszcie cos wymyslic... Milego dnia zycze pa Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: A moze chlopak sie ociaga, bo imienia nie mam? 22.05.02, 10:29 byc moze, byc moze postaram sie cos , gdzies o Blizniakach Odpowiedz Link Zgłoś