Dodaj do ulubionych

forum-meska rzecz?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 17:35
Mam wrazenie ze panowie nie pzrepadaja za naszym towarzystwem anzywajac nas
pogardliwie "ciotki forumowe"

A jesli juz chca nam dac po lbie (zamiast sie umizgiwac i byc milym i darowac
nasze wybryki rozne) to uciekaja sie do argumentow z dziedziny fizjologii
seksualnej.

jestem zdruzgotana i wysoce oburzona tym faktem

I tylko Dorot sie tak nie oberwalo. Cos takiego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal Ach tak dorotka ... IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 17:40
      Przecierz wiadomo ze to pedal.
      • Gość: marcel_prostak Re: Ach tak dorotka ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 17:47
        wlasnie ze nie bo Bisniaki sie zachwycalay jej fotkami na tajnym Albumie ro-
        bereta
        • Gość: --Michal Te fotki to sciema. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 17:51
          Co tam fotki, ja nie uwieze dopoki sie nie przekonam WLASNORECZNIE
          [Organoleptycznie]! Moze nie pojde do nieba ale nie dam sie rolowac. Wiem swoje.
          • Gość: marcel_prostak Re: no nie wiem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 18:12

Ro-berecik wymyslil nowa zabawke dla swoich podopiecznych i anwet mi oswiadczyl
            ze ja nigdy tam nie bede miec wstepu. O malo sie nie poplakalam z zalu.
            Oczywiscie chetnie bym obejrzala sobie to wszystko a juz zwlaszzca te podwodne
            zdjecia Luizy.
            I ponoc jest tam dorota bo sie zachwycaly panie ze to istna Pieknosc Dnia...
            Dorot na litosc boska coz ty im za fotki wyslalas????

Giermo a coz toba? Podobno jestes osobnik niesmialy i z kompleksem malego
            czlonka a tu jakies organoleptyzmy chcesz wykonywac...ha ha.
            • lolo271 Re: no nie wiem 23.01.03, 18:23
              <>...Marecel, naucz mni po polkiemu!bu sie ludzi czepiaja zem duren!
              Ja byc mundry i szybko siem uczyc!...............
            • falszywystarywiarus Re: no nie wiem 23.01.03, 18:39
              ty jestes jednak niezle pojebana
            • Gość: Albertine Zboczona organoleptyczna schizofrenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 18:50
              Marcepruscie, kurde jak fotki ma robert, to nie moge byc ja. Bo jemu bym nie
              dala, a zdjecia to juz na pewno nie. Wiec nie wiem. A Ty Michal juz calkiem
              ocipiales, od ostatniego razu tak bardzo sie nie zmienilam, bynajmniej nie w
              pedala, jesli juz to wrecz przeciwnie. Ta skaza genetyczna o ktorej mowiles na
              szczescie ujawnia sie tylko w meskiej linii, a i to co druga generacje, bo
              tatus jest ok. Wiec to raczej jakas schizofrenia, multiple-personality, czycos,
              zwlaszcza ze juz sam nie wiesz czy masz duzego czy malego. Kutasa, jakby sie
              kto pytal.
              • falszywystarywiarus Re: Zboczona organoleptyczna schizofrenia. 23.01.03, 18:51
                Kobito pomoz Marcelowi bo jej totalnie odpierdala z
                powodu braku rzeczonego kutasa.
                • Gość: --Michal Czy chodzi o mojego kutasa? IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 19:19
                  Bo jesli tak to "sluze" [jak mawia kelner w "krysztalowej"]. Nie wymydli sie.
                  • falszywystarywiarus Re: Czy chodzi o mojego kutasa? 23.01.03, 19:23
                    Gdybys zobaczyl marcepanne na wlasne oczy to bys wiedzial
                    ze masz za malego kutasa na nia wiec sie nie wcinaj.
                • Gość: Albertine Jak ja mam jej pomoc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:18
                  Zglos sie do Michala, on ma dwa. Ktorys sie nada na pewno.
                  • Gość: --Michal Zostaw mnie w spokoju. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 21:21
                    Ja mam wade? Ja mam dwa? To ciekawe skad wiesz ze tata jest OK? Podgladalas.
                  • Gość: --Michal A swoim sprzetem ... IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 21:22
                    ... bede dysponowal jak mi sie spodoba!
                    • mania_k Re: A swoim sprzetem ... Michal 23.01.03, 22:34
                      To jest bledny tok myslenia, to nie ty nim a on toba bedzie dysponowal jak
                      bedzie chcial.>>>>
                      • guajazyl Re: A swoim sprzetem ... Michal 23.01.03, 23:35
                        mania_k napisał:

> To jest bledny tok myslenia, to nie ty nim a on toba bedzie dysponowal jak
                        > bedzie chcial.>>>>

Blad! Nie osadzaj wszystkich po sobie!

guajazyl
    • poledwica forumnie sluzy twojemu zdrowiu psychicznemu 24.01.03, 00:16
      i masz do wyboru albo podwojenie dawki postow albo dac sie komus zaplodnic.
      • Gość: marcel_prostak Re: poledwica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 00:35
        bede robic tutaj co mi sie podoba i tyle bez wzgledu na wasze opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka