lobuz28 12.01.10, 21:19 No właśnie... jak Mila miała 2 latka to chodziliśmy z Manducą, teraz młodszą bym wsadziła w Manducę (będzie miała rok na wakacjach) a starszą nie wiem do czego... Poradźcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja268 Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 12.01.10, 22:08 W NubiGo:) szczerze polecam:) Odpowiedz Link
morepig Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 13.01.10, 20:20 w druga manducę? :D albo młodszą w ONO (taniej) a starszą w manduce :) Odpowiedz Link
lobuz28 Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 13.01.10, 21:13 Dzięki Dziewczyny - napiszcie proszę jeszcze czym się różni Nubigo od Manducy? Odpowiedz Link
morepig Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 13.01.10, 21:30 nubigo- szyte na miare :) i kolorystycznie i rozmiarowo manduca- a nie znasz? pas biodrowy wypelniony, na klamre, naramienne na klamry. ergonomików trochę jest :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 13.01.10, 21:54 ja polecam szyte na miare podeagi z materiału chustowego.. mam takowe uszyte przez anntenkę z rapalu ( jeszcze dla Ani jak miała 4 lata) i świetnie się spisuje teraz - w zeszłą zimę nosiłam jeszcze w niej Franka w górach a i teraz zabieram na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link
roneczka Re: A co w góry dla trzylatka? Poradźcie:) 15.01.10, 18:48 Ja dla trzylatki polecam własne nóżki :-)))i ewentualnie MT na chwile sabości. Odpowiedz Link
lobuz28 roneczka 21.01.10, 10:26 Co do nóżek to nie ma wątpliwości ale parę godzin na nóżkach to nawet nasza trzylatka nie da rady. Dlatego potrzebujemy coś na awarię:) Odpowiedz Link
lobuz28 Re: roneczka 22.01.10, 23:21 Milka waży ok 13 kg. Chodziła już z nami trochę, wtedy jej młodsza siostra siedziała w chuście, a jak Milka się zmęczyła to wskakiwała do Manducy. Teraz chcemy trochę więcej pochodzić, i chciałabym mieć nosidła dla obu. Jakoś chusta dla roczniaka wydaje mi się mniej wygodna niż nosidła... Odpowiedz Link