luska_mamuska 19.10.10, 09:41 Czy jak nosicie dziecko pod kurtką, a pada deszcz, to czy używacie parasola? Nie boicie się, że dziecko złapie za druty i np. wsadzi je sobie do oka? Ciągle się o to martwię.. www.planetadziecko.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangurkowo.pl Re: pod parasolem? 20.10.10, 12:14 ja wogóle nie używam parasoli, więc nie miałam dylematu. Jak pada, to okrywam dziecko kurtką i staram się wleźć gdzieś, gdzie nie pada :) Odpowiedz Link
ruffe Re: pod parasolem? 20.10.10, 19:23 Moja 18m siedzi na plecach w mietku ja trzymam parasol za rączkę a ona swoją łapką prawą trzyma go w połowie długości z taką zawziętością że biada temu kto spróbuje ten parasol z łapki wyłuskać, musimy trzymać obie i koniec. Drugą ręką pcham wózek z 3m i deszcz nie straszny i na pewno nie powstrzyma od spaceru. Odpowiedz Link
margonik Re: pod parasolem? 20.10.10, 20:45 Chodzimy pod parasolem i prawdę mówiąc nie wybrażam sobie, jak młody miałby go dosięgnąć.... Odpowiedz Link
morepig Re: pod parasolem? 20.10.10, 21:54 moj juz tak zrobił i od tamtej pory nosimy tylko takie ogromne parasole nie skladane w polowie, tylko takie 'laski'... :) Odpowiedz Link
myszkowska4 Re: pod parasolem? 21.10.10, 12:02 Moja uwielbia parasol :) Nie ma mowy o schowaniu rączek pod chustę, bezwzględnie musi pomagać mamusi trzymać ten śmieszny daszek. Do drutów nie sięgnie, nie ma mowy, zresztą po co skoro pod ręką ma ten największy do trzymania? Odpowiedz Link