flower_v 28.02.11, 07:24 czy jest na forum ktoś z Leszna (wielkopolska) kto może mi doradzić jak dobrać chustę, wiązać ją itp pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flower_v Re: doradca chustowy-leszno 18.03.11, 09:47 jako, że odzewu brak postanowiłam działać sama. dziewczyny czy możecie mi doradzić jakie wiązanie na początek, jak zacząć, na co zwrócić uwagę? oczywiście mam instrukcje, ale wiadomo, że doświadczenie jest ważne, a Wy je macie :) córeczka ma skończone 4 miesiące, mam złamaną tkaną Babylonię. z góry dziękuję. Odpowiedz Link
truscaffka Re: doradca chustowy-leszno 19.03.11, 09:44 Hej hej :) Ja nie z Leszna, a z Poznania - ale na ten wiek chyba najlepiej z kieszonką spróbować :) Fajna i rzetelna instrukcja kieszonki jest na stronie www.chustomania.pl (zakładka: instrukcje,porady) - tam polecam Ci zerknąć i spróbować samodzielnie się nauczyć :) Jesli dałabyś radę, moze wpadnij do Poznania kiedyś - tutaj dużo chustowego się dzieje, są warsztaty, spotkania otwarte, spotkania nieformalne na kawie itp. I kto wie - może tak sie wkręcisz w to noszenie, że sama zostaniesz doradcą kiedyś :) Acha, i poszukaj kogoś z Leszna na drugim chustowym forum www.chusty.info - kojarzę, że ktoś tam kiedys pisał, że nosi i jest z Leszna...Raczej nie doracdca, ale jakaś doświadczona chustowa mama też się zna na rzeczy i może pomóc :) Powodzenia! Odpowiedz Link