Dodaj do ulubionych

Chusta tkana od Pentelki.. pilne

15.06.11, 22:34
Ma/ miała któraś z Was dziewczyny?? Bardzo mi zależy by kupić chuste lecz nie stać mnie na firmową.. Chciałam kupić na all ale wiecie jak to jest z tymi licytacjami.. Non stop przebijali cene.. Prosze o opinie..

A moze ma któraś z Was odsprzedać tanio jakąś dobra chuste?
Obserwuj wątek
    • agnieszka_i_dzieci Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 16.06.11, 18:58
      A do jakiej ceny chciałabyś kupić?
      • klemcia1244 Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 16.06.11, 19:24
        No niewiiem.. Tak do 120zl.. Bo nie wiem czy naucze sie wiazac i czy mala bd chciala w niej siedziec..
        • asik_w Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 16.06.11, 19:38
          Firmowa, nowa i w dobrej cenie, tylko musisz troszkę ją złamać, Bebelulu Rapalu: www.mamuka.pl/category/chusty-dla-niemowlat-i-dzieci/2

albo z allegro Almelle tylko kupuj skośnokrzyżową: allegro.pl/almelle-chusta-tkana-skosno-krzyzowo-4-6-zobacz-i1648687805.html
        • agnieszka_i_dzieci Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 16.06.11, 23:16
          Właśnie o rapalu z mamuki chciałam napisać. Ja tam kupowałam i polecam (nie musiałam jakoś specjalnie łamać)
    • bolsz Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 24.06.11, 20:52
      Bebelulu Rapalu na allegro niedrogo kupisz.A fajna,porządna,milutka i nośna.Ja kupiłam używaną,od razu była super.Dałam wtedy 130 zł.,ale jeśli teraz nówki chodzą po 99zł.,to sądzę,że używane za rozsądną cenę nabędziesz.
    • annya11 Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 25.06.11, 12:27
      Za 120zł to i pasiaka natkowego możesz upolować.
      Napisz ogłoszenie na bazarku albo chusty.info, a może ktoś się odezwie.
      • klemcia1244 Re: Chusta tkana od Pentelki.. pilne 25.06.11, 15:06
        Juz kupiłam sobie chuste Zaffiro:) ale.. dziekuje dziewczyny:)
    • pieluszkomania Re: Chusta tkana też kupić chciałabym do 150zł 29.06.11, 11:03
      Może ktoś ma na zbyciu- mam do 150zł na tkaną przeznaczone, a cieżko cos trafić... maży się natek pasiak, lub coś cienkiego :) pomóżcie dziewczyny:)
      • ana_pe Re: Chusta tkana też kupić chciałabym do 150zł 08.07.11, 15:14
        pieluszkomania pisałam do Ciebie na priv ale wiad. wrocila do mnie
        mam do sprzedania amazonie w idealnym stanie, napisz do mnie na pugafon2@poczta.onet.pl jesli jestes zainteresowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka