Dodaj do ulubionych

Nosidło Mei Tai

01.08.12, 12:00
Chciałabym dokonać zakupu nosidła Mei Tai dla malucha i zastanawiam się na ile jest ono wytrzymałe i jak długo człowiek jest w stanie nosić dzieciaka (do jakiego wieku, wagi). Chodzi mi bardziej o takie, które są dla dzieci już około półrocznych i żeby starczyło w miarę jak najdłużej (najlepiej do 3 lat). Jeśli możecie się podzielić jakimiś opiniami i polecić producenta, to będę wdzięczna. W temacie jestem kompletnie zielona. Chciałabym, żeby nosidło służyło nam nie na godzinkę dziennie, ale na jakieś dalsze wyprawy również.
Obserwuj wątek
    • kaszunia Re: Nosidło Mei Tai 01.08.12, 19:39
      Ja mam hybrydę (góra meitai, dół klamra jak w nosidle) od paniolo. Panel jest rozszerzany, właśnie po to by nosidło służyło jak najdłużej. Polecam

nasz:
      paniolos.blogspot.com/2012/04/kolorowa-hybryda.html#comment-form
    • p-a-g-o-n-g Re: Nosidło Mei Tai 03.08.12, 09:27
      Ja mam MT szyte na zamowienie przez dziewczyny z www.froufrou.webnode.com. Z czystym sumieniem mogę polecić. Chustę używam co dziennie od kiedy synek skonczyl 6 m-cy. Teraz ma prawie 3 latka i 15kg i czasem nadal go noszę. Jemu oczywiście super wygodnie tylko moje plecy już nie wytrzymują dłuższych dystansów. Ale jak idę na zakupy i nie chcę żeby latał miedzy półkami to jest super przydatne. MT uzywam prawie co dziennie (wcześniej na długie spacery również, małemu się fajnie w tym spało), kilka razy prałam i wygląda prawie jak nowa, troszkę panel się sprał. Jak chcesz nosić na zmianę z mężem to zamów odpowiednio dłuższe pasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka