Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Krakowie

12.03.07, 10:18
Drogie Krakowianki i mieszkające w Krakowie, nie miałybyście ochoty na jakieś
wiosenne spotkanie? Czy jest może jakaś mama bardziej doświadczona w
noszeniu/wiązaniu? Zazroszczę Warszawie co się spotyka co chwilę..
Do dzieła, zobaczmy ile nas jest w Krakowie i gdzie mogłybyśmy się zobaczyć.
pozdr Magda
Obserwuj wątek
    • kasiunki Re: Spotkanie w Krakowie 12.03.07, 20:06
      Ja bardzo chetnie! wybieralam sie nawet do wawy ale moja chusta nie dojedzie
      chyba na czas (marudzilam mysi i wymienialam kolore, dzieki ci raz jeszcze!) a
      ja jestem zupelne nemo jesli chodzi o wiazanie, wiec tym bardziej jestem za :)
      Sama nawet mialam w planie napisac taki post, jak juz dostane chuste ale mnie
      ubieglas :)
      • moon83 Re: Spotkanie w Krakowie 12.03.07, 21:36
        gdzie i kiedy byloby takie spotkanie? moglabymsie dolaczyc? ja mam bebelulu i
        szczerze tez mam mnostwo pytan i obaw...i moze ktoras doswiadczona mama moglaby
        mi w tym pomoc...:) czekam na znak!
    • mala.meg Re: Spotkanie w Krakowie 13.03.07, 10:02
      Widzę że na razie jestesmy same zielone.
      Halo, czy jest jakaś chustomaniaczka z Krakowa co by się wiedzą podzieliła? A
      może jakaś doświadczona przyjezdna?
      No i myślcie gdzie by sie można spotkać..
      Magda
      • lola_22 Re: Spotkanie w Krakowie 14.03.07, 17:37
        mam hoppa i dopiero sie wprawiam wiec doswiadczona raczej nie ale
        chustoMANIACZKA NA PEWNO ;-) niestety raczej przyjezdna bo w Krakowie bywam ale
        spotkanie chustomaniacze wydaje mi sie doskonala okazja do kolejnych odwiedzin
        rodzinnego miasta, wiec chetnie sie pojawie. Proponuje zaczac od czegos
        niezobowiazujacego w ktorejs galerii handlowej - duzy plus bo pod dachem;-)
        Dajcie znac kiedy !!!
    • kasiunki Re: Spotkanie w Krakowie 21.03.07, 21:21
      no i jak bo cos ucichlo.. ja jeszcze nie mam hoopa wiec i tak jestem za
      odwlekaniem poza tym pogoda zupelnie nie ta. ale podbijam bo spadlysmy na druga
      strone a moze ujawnia sie jakies doswiadczone choustowniczki ;)
      • cirrii Re: Spotkanie w Krakowie 21.03.07, 21:59
        witam, jestem zupelnie nowa zafascynowana chustami mamą, moja Nati powinna
        dotrzec w piatek, wiec przez weekend bedziemy cwiczyc wiazanie hihi ciekawe jak
        Mikolaj to zniesie? Tez chetnie bym sie spotkala....pozdrawiam
        • kakot sobota Galeria Kazimierz, godz.11 ? 22.03.07, 15:03
          może być? Zosia już zdrowa, wiec dotrzemy, bo na warszawskie sie nie udalo :((
          • kasiunki Re: sobota Galeria Kazimierz, godz.11 ? 22.03.07, 20:20
            termin jak najbardziej tylko nie mam jeszcze hoppa buuu :( no chyba ze uzyczycie
            do nauki, to ja chetnie sie zjawie
            i oczywiscie jesli tylko wam pasuje to ja bez chusty tez dojade :)
            • kakot Re: sobota Galeria Kazimierz, godz.11 ? 22.03.07, 20:22
              mam hamalu i dluuga wiazana produkcji marty_nie_martki ;) moge przyniesc obie
              • mala.meg Re: sobota Galeria Kazimierz, godz.11 ? 23.03.07, 22:10
                To co dziewczyny, jutro o 11 jest aktualne w Galerii Kazimierz?
                Ile nas bedzie? Gdzie się spotykamy?

• sabba Re: Spotkanie w Krakowie 22.03.07, 21:04
      bede w Krakowie miedzy 26.o3 a 5.04 z moja chusta marki Weltladen:) umiem tylko
      jedno wiazanie:) ale za to mam fajne dziecko:)
    • cirrii Re: Spotkanie w Krakowie 22.03.07, 22:27
      dziewczyny tylko nie centrum handlowe, duze skupisko ludzi, ktorzy choruja
      kichaja, kaszlą...nie chce zeby nasze dzieciaczki cos zlapaly. Nie przesadzam
      my z Mikolajem odbylismy juz 10 dniowa "wizyte" w szpitalu na wirusowe
      zapalenie pluc.... moze lepiej jakas przyjemna kawiarnia w okolicach rynku?
      • kakot miejsce poszukiwane, termin tez! 23.03.07, 13:09
        tubylki, do dzieła! Ja jestem element napływowy, nie mam pojęcia, gdzie najlepiej się spotkać. Piszcie, to dotrę. A sam termin - sobota 11 - zostaje czy też do wymiany?
        • kasiunki Re: miejsce poszukiwane, termin tez! 23.03.07, 22:28
          kakot, malameg tez chyba zaintteresowana jutrem. to i ja bede i moze juz
          zostawmy te galerie co? proponuje w grycanie na gorze kolo duki- jesli chcemy
          przy okazji wsunac jakies lodziki, albo tam w okolicach kina- jest duzo miejsca,
          kanapy..
          to jak i kto jeszcze bedzie? juz zaluje ze nie mam jeszcze chusty :( ale bede bede
          • kasiunki jutro rano prosze o potwierdzenie kto bedzie 23.03.07, 22:41
            cobym nie jechala na darmo, a okaze sie ze bede sama jedna i bez chusty ;)
          • agiw Re: miejsce poszukiwane, termin tez! 23.03.07, 22:47
            sorrki do mnie chusta nie doszla...wiec nie przyjde no i miejsce tez wolałabym
            inne, pozdrawiam
            • kakot Re: miejsce poszukiwane, termin tez! 24.03.07, 08:06
              Grycan na górze koło Duki, 11.oo, sobota, tak jest! Będziemy z Zosią i dwiema chustami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka