mariken 28.06.07, 21:12 widziałam dwie chustomamy, jedna na moje oko w delhi, druga chyba w niebieskawym amazonasie :) któreś forumowe mamy czy jeszcze-nie-zindoktrynowany-forumem-narybek? j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzy9 Ja bylam w amazonasie :) 28.06.07, 23:58 Dobrze zauwazylas... Ta w hoppie, to marcowka 2007, a ja to kwietniowka 2007 :) Mam amazonas kolor laguna, bardzo lubie te chuste :) A co srode spotykam sie z innymi kwietniowkami w kinie, gdzie po filmie przekonuje dziewczyny do chustowania :) W chuscie moj maluch podrozuje ze stacji metra Plac Wilsona, nie wyobrazam sobie tej 'wycieczki' z dzieckiem w wozku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariken hehe :) 29.06.07, 08:28 a ja tam chodzę z listopadówkami, i to praktycznie wszystkie są zachustowane, ale po kinie zwykle idziemy jeść i na pogaduchy więc bierzemy wózki :))) za tydzień będziecie? joaska Odpowiedz Link
vega_k_w Re: hehe :) 29.06.07, 08:31 oświećcie mnie dziewczyny, do którego kina można z niemowlakami tak żeby mnie nie zabili jak Mały będzie marudził? Odpowiedz Link
agamamaani multikino 29.06.07, 09:01 w środy bodajże o 12 ma seanse dla matek z dziećmi do 1 roku życia.. Odpowiedz Link
mariken :) 29.06.07, 09:40 dokładnie :) multikino przy metrze imielin bodajże :) joaska Odpowiedz Link
grimma Re: Ja bylam w amazonasie :) 29.06.07, 10:06 mieszkasz kolo wilsona? hoho to ciebie keidys kolezanka moja listopadowka widziala w sadach zoliborskich? Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Ja bylam w amazonasie :) 29.06.07, 10:41 Nie mieszkam kolo Pl. Wilsona, ja mieszkam poza Wwa, ale na Zoliborzu mieszkaja moi rodzice. Przyjezdzam do nich samochodem, potem do metra :) Czasami przychodze z dziecmi do Parku Zeromskiego przy Pl. Wilsona, bylam tydzien temu, tez zachustowana. Za tydzien tez bede w kinie, ale tez bez wozka. Wyprawa autobusem, metrem z wozkiem to dla mnie za duze wyzwanie. Odpowiedz Link