mysia125 20.07.07, 22:04 osob, ktore maja samodzielnie uszytego MT --> taki dopisek pojawic sie moze w naglowku forum ;) Maszyny nie mam, wiec ide po Harrego. Wracam jak przeczytam ;) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzy9 Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:11 nie bardzo rozumiem, moze mi ktos wyjasni o co chodzi... Odpowiedz Link
mysia125 Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:18 dla Ciebie mam po angielsku napisac ? ;) taki zart. podsumowanie tego, ze za chwile wiecej bedzie posiadaczek wlasnorecznie zrobionych MT niz nie;) a to drugie to nie zart. samo sie nie przeczyta, mimo ze szybko czytam. ale do ksiegarni mi sie nie chce po nocy, zamowilam w amazonie ;) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
hanti Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:17 myślę sobie że wiele z nas szyje samodzielnie MT, bo ich ceny są zabójcze :/ czy coś w tym złego ??? Ja miałabym kaca moralnego gdybym zapłaciła ok 300 zł za coś co mogę uszyć w ciągu dwóch wieczorów, ot tyle. Odpowiedz Link
mysia125 Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:20 alez ja nie krytykuje nikogo, tylko zazdraszczam :) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:21 No pewnie, jezeli ktos ma smykalke do szycia i moze sam uszyc, czemu nie! Zawsze wlasna praca bardziej chyba cieszy! Dla mnie 300 zl za MT to tez za duzo, ja akurat kupilam uzywanego z UK, razem z przesylka zaplacilam 132 zl, wiec nie narzekam, tyle, ze oprocz przymierzenia jeszcze nie nosilam, bo poczekam, a moj synek bedzei troche wiekszy. Ale czy dobrze rozumiem, chcecie zamknac forum dla osob, ktore kupily MT, a nie dla tych co je uszyly? No bo jesli tak, to co z osobami, ktore kupily chusty (hoppy, nati, didymosy i inne), a nie same je uszyly? Moze cos nie kontaktuje, moze ktos mi to wytlumaczy... Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Forum zamkniete. Tylko dla... 20.07.07, 22:23 OK, juz rozumiem, odpisywalam na drugi post, a w miedzyczasie wy napisalyscie swoje posty. Ale mnie nastraszylyscie, nie poznalam sie na tym... Odpowiedz Link
mysia125 to sie nazywa symultanka ;) 20.07.07, 22:25 ..palce szybsze niz mysl , hehe . Dobra, ide pomidory podlac i spac ! -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
mysia125 o raaaanny... !!! 20.07.07, 22:24 nikt nic nie chce zamykac :) poza tym no co ty, lizz, przeciez ja nie zarzadca ;) tylko tak mnie refleksyjnie naszlo...ot, tyle. 132pln? ty wiesz, takie okazje sie zdarzaja - sama kupilam ellaroo za mniej wiecej tyle samo. -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
lizzy9 Re: o raaaanny... !!! 20.07.07, 22:28 Okazje sie zdarzaja, trzeba tylko poszukac, a na to potrzeba czasu, ja nie mam za duzo czasu, ale jak wieczorem dzieci juz spia, a akurat nie mam zadnej pracy, to tak sobie szukam... Ja tez ide podlac moje pomidorki, mniam mniam. Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: o raaaanny... !!! 20.07.07, 23:07 Choroba, Dziewczyny, ale mi na ambicję wchodzicie tymi pomidorami. Ja to nie wiem, czy na ogródku jedną tuję dam radę posadzić, a tu takie Agromiłośniczki na forum. A ile kosztują MT Oppamamy, chyba nie są aż tak drogie, prawda ? Odpowiedz Link
dioneja Re: o raaaanny... !!! 20.07.07, 23:26 ktoś wspominał, że 150zł. ale to na stronie Marty można sprawdzić, chyba ;). Odpowiedz Link
abepe Re: o raaaanny... !!! 21.07.07, 23:56 Moja matka własna ma zamiar kupić sobie jakąś fajną maszynę. Moze zanim Kacper dorośnie do MT dałabym radę coś poszyć??? Najpierw worek:)) W podstawówce szyłam ciuszki dla Barbie:)) Odpowiedz Link