martina.15 29.07.07, 12:44 może stworzmy taka baze co kto ma, jaki kolor, jaka firma, jaki typ- tak by w razie czego moc latwiej sie skonsultowac, no i do celow statystycznych :) ja mam wiazane: rozowa samorobke bawelniana Amazonas natura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenia33 Re: Co kto ma 29.07.07, 12:56 Nati Kalahari, standard, Didymos Katia, rozmiar 4, Mei Tai - już niedługo :). Odpowiedz Link
monjan Re: Co kto ma 29.07.07, 13:16 pouch z chusta.pl niebieski w kratkę, rozmiar chyba 2 albo 3 Hopp Rio standard MT różowy samoróbka stosik rośnie:))) Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Co kto ma 10.08.07, 20:34 Mam jeszcze vatanai kipawa. Cienka, mięciutka, delikatna - podoba mi się! Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Co kto ma 11.08.07, 13:18 Mam już mojego uszytego dwustronnego mei taja :)) Odpowiedz Link
wiola500 Re: Co kto ma 29.07.07, 13:28 Niebieski w kratke pouch z chusta.pl,rozm.3. Hopp Dublin Odpowiedz Link
anifloda Re: Co kto ma 29.07.07, 13:37 -granatową kółkową z wypełnieniem z poradni dla matek -piaskową Hamalu w paseczki -Nati Fale Dunaju -Hoppediz Paris -czerwony Polekont -Didymos Nino jeansblau, rozmiar 5 Odpowiedz Link
olioliwa Re: Co kto ma 29.07.07, 14:51 wymienię wg starości:) premaxx granatowy pasiasta w frędzelkami 3,20 m niemiecka firma nieznana pomarańczowe sari w czerwone kwiaty 6 m hopp dublin mei tai hand made oj rośnie,rośnie:)) Ola Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
mysia125 no tak... 29.07.07, 15:39 Tyle ze to sie u wielu dziewczyn szybko zmienia. Nie chodzi o przybywanie, tylko o chust sprzedawanie/oddawanie/pozyczanie. Sama puscilam w dobre rece 5 chust, a w zeszlym miesiacu wymienilam sie z dwiema dziewczynami. To co mam napisac? ;) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
martina.15 Re: no tak... 29.07.07, 18:02 stan obecny+ pozniej poprawki, Pani Profesor od chust ;) Mysiu, na Twoich zdjeciach wystepuje jakies niemowle czy lala? a jak niemolw to czyje? Odpowiedz Link
mysia125 Re: no tak... 29.07.07, 22:20 to bedzie nieustajacy watek, niczym "skad jestesmy" ;) nie mam jak sciagac pudel z szafy, ale tak z pamieci wychodzi ze przynajmniej 20 tkanych nieHoppow ;) na zdjeciach jest Felix w roznym stadium zaawansowania (od ppierwszych dni zycia w chuscie) oraz lala :) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
hanti Re: Co kto ma 29.07.07, 17:48 nati kalahari hopp dublin hopp florka pouch MT różowy a już za parę dni storchenwiege ulli :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Co kto ma 29.07.07, 18:39 mam: hopp Nairobi ( z całym ekwipunkiem tj lalkową, ciamkatką i workiem ) szalik mój kochany jako krótka 2,5m kółkowa fizzabella niedługo może Paris Hoppa :D pouch samoróbka(w lutym przerobiony na temblak i chwilowo nie używany z tego tytułu - nie chce mi sie go znów przerabiać :D) miałam : premaxxa w paski oczywiście co go choć trochę może nobilituje :) Nati Fale dunaju chusta.pl i czerwoną oppe sobie poużywałam zanim trafiła do kumpeli :D aa ciągle się zastanawiam czy czegoś nie uszyc.. albo ni kupić.. ale szczerze mówiąc.. po pierwsze nie chce mi sie.. a po drugie.. mi chyba więcej chust nie potrzeba... z natury jestem minimalistką :) co nie przeszkadza mi marzyć o innych i inne chusty podziwiać :D Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Co kto ma 29.07.07, 20:23 No wiec narazie mamy: kolkowa od Oppamamy Amazonas laguna Didymos Elisa (6) Mei Tai Kozy Victoria W drodze do nas, kupione, czekam z utesknieniem na: Didymos Laura (5) Didymos Katja (6) Didymos Nils (6) Didymos Lisa (6) .... staram sie wiecej nie kupowac...ale to jest dopiero wyzwaniem :( Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Co kto ma 10.08.07, 21:11 No wiec tak: Katja z bolem serca sprzedana, bo okazala sie ciut za krotka, teraz bede szukac dluzszej. Laura didy baardzo mi sie podoba, jest dwustronna, taka troche art deco :) Kupilam ja zupelnie nowa, wiec musi sie troche 'wynosic', aby zrobila sie mieciutka, choc jest to zakardowa chusta, ale Elisa, bo juz uzywana, jest nadal przyjemniejsza w dotyku. Nils didy to po prostu rewelacja w noszeniu! Maz smieje sie, ze wygladam jak z izraelskiego kibutza, bo ta chusta w kolorach izraelskiej flagi, taka bialo niebieska. Ale tak wygodnej chusty jak ta, to jeszcze nie mialam, naprawde rewelacja w noszeniu, nie za gruba, nie za cienka, w sam raz. W drodze do nas dwa didymosy: Lisa i indio w kolorze lila... Odpowiedz Link
dioneja Re: Co kto ma 30.07.07, 14:28 mam: - hopp antigua standard (5m!?) - hopp antigua lalkowa (2,5x0,7m) - hopp casablanca maxi (5,20m) - oppamama kółkowa - oppamama MT dwustronny :) - bebelulu kangalu (kol. paisley, rozm. M) - podeagi (made-by-me) miałam: - hopp kairo standard - bebelulu hamalu Odpowiedz Link
ithilhin Re: Co kto ma 30.07.07, 22:04 dioneja napisała: > - hopp antigua lalkowa (2,5x0,7m) lalkowa to chyba 2.50 na 0.30, bo na 0.70 to zwykla krotka jest :-) (sie musialam czepic, nie? :-D) Odpowiedz Link
rudy_kot Re: Co kto ma 30.07.07, 21:59 Nati Colorado maxi Gypsy Mama bbb Morgaine 6 same długie, bom duża - ale chyba standardowego hoppa kupię, żeby mi się lepiej na biodrze wiązało Odpowiedz Link
seala1 Re: Co kto ma 10.08.07, 20:57 hopp rio oppamama kółkowa dwie kółkowe samoróbki hopp tuluza girasol teczowy Odpowiedz Link
olusia_a na ta chwile 10.08.07, 21:26 samoróbka wiazana - swietnie sie nosi i czekam na wymarzonego hoppa antigua:))))) juz pewnie niedługo Odpowiedz Link
guruburu a ja mam 10.08.07, 21:38 Storchenwiege 4.60m model Leo rouge Easycare 4m model nr 11 bezfirmowa z Gwatemali, z frędzlami o normalnym splocie, tęczowa,ok. 4m (leży teraz w szafie, bo już niewygodna). Kółkowa z materiału Hoppediz kolor Acapulco. Mei Tai Kozy materiał bodajże Gwynn. Wolne miejsce w szafie na: - którką 2,70 (ach - może pewnego pięknego dnia Didymos indio lub Nati, jeśli wypuszczą coś ładnie zielonego;)) - może elastyczną do kolejnego dziecka Odpowiedz Link
blige Re: a ja mam 10.08.07, 22:20 od najstarszego: hopp costa rica calin bleu naturalny hopp panama Odpowiedz Link
coliander chwilowo jeszcze Hopp Rio, ale... 10.08.07, 22:17 juz wkrotce zamieniam go na 2 nowe Hoppy w kolorach: 1. Curacao ? 2. Delhi ? 3. La Paz ? nie moge sie zdecydowac... ale juz sie ciesze!!! yeyeye:-) Odpowiedz Link
lola_22 w szafie... 10.08.07, 22:30 vatanai Aialik 5 m (miałam 4,5 ale kumpela tonęła w 5m wiec zamieniłyśmy;-) hopp costa rica 4,7 m plażowa samoróbka 5 m kółkowa oppamama - margerytki czekam na Ellaroo Ysabel (mam nadzieje, ze tej nie ukradną po drodze !) Odpowiedz Link
ithilhin Re: w szafie... 10.08.07, 23:25 uzywane aktualnie: hopp paris 4.60 hopp florenz 4.60 hopp acapulco chyba 3.20 ze skosami (mniej wiecej, bo sie skurczy nieco) kolkowa z krotkiego hoppa antiqua juz nie uzywane: czerwony hopp elastyczny hopp helsinki 4.60 - bo pozyczony posiadane dla mania: selendang niebieski batikowy made in indonesia :-) uszyte: mei tai lniany (przydal sie na slubie Agimamyani) pouch: maz czasem uzywa dla starszaka, ale to krawcowa mi zszyla :-) kolkowa z hoppa (kiedy samorobka flanelowa wiazana - poszla w swiat i przez kolezanke kolkowa wedlug wykroju z "Dziecka" - porazka bo ogon miala zamkniety i uzylam zlych kolek) no i Maja i Maciek czasem sie bawia lalkowym dublinem :-) a mi podegi sie marzy. juz wiem jaki material bym chciala :-) Odpowiedz Link
abepe Re: Co kto ma 10.08.07, 23:43 -granatowa kółkowa z poradni dla matek -Nati Navy Blue -Hopp Havana Odpowiedz Link
green69 Re: Co kto ma 11.08.07, 22:56 Hopp Nairobi 4,6 chusta.pl, żółta nr4 kółkowa kangoo Odpowiedz Link
vipunia Re: Co kto ma 12.08.07, 11:14 Hopp Nairobi pouch z chusta.pl w perspektywie hopp osaka lub kairo :) Odpowiedz Link
anormalia Re: Co kto ma 12.08.07, 13:54 hoop dublin standart kółkowa kremowa w brązowe kwiaty? oppamama pouch czekoladowy oppamama Odpowiedz Link
visenna2 Re: Co kto ma 13.08.07, 11:06 Nati kalahari 4m Nati sunset maxi Nati fale dunaju maxi vatanai Naglikti 2,5 m Didymos Katja rozmiar 5 - 4,20m Didymos Lars rozmiar 7 - 5,20 Didymos indio rozmiar 7 Maya wrap s Oppa zielona Oppa granatowa MT przerobiona Hamalu bebelulu samoróba ze sztruksu w paski Amazonas lollipop maxi (na razie bo idzie na sprzedaż ;) ufff, chyba o niczym nie zapomniałam... Odpowiedz Link
hanti rozrosło mi się 18.08.07, 22:30 nati kalahari hopp dublin hopp florka pouch MT różowy storchenwiege ulli didymos niebieskie listki 6 Odpowiedz Link
vailima Re: rozrosło mi się 19.08.07, 00:11 Mi tez powoli sie rozrasta :) Do Hoppa Nairobi doszedl dzis przecudny Didymos Lena 6, no i czekam na Hoppa Dublina od mysi. A i za jakies dwa tygodnie pewnie dojdzie pouch, prawda hanti? :)) Odpowiedz Link
annamamaalexa Re: Co kto ma 19.08.07, 11:36 no to teraz ja: hopp toronto długa didymos katia 5 marzenia: didymos kółkowy pouch z chusty.pl girasol we wzory indiańskie. a ztym wątkiem super pomysł!!przynajmniej mam wewnętrzne usprawiedliwienie przed następnymi zakupami! Odpowiedz Link
zuza112 Re: Co kto ma 19.08.07, 17:24 no to i ja sie dopiszę,chociaż mój stosik skromny w porówaniu z Waszymi :))) - Hopp Oslo Standard - Hopp Delhi Standard - Oppamama kremowa w zielone kwiaty Nowych marzeń na razie nie mam, co nie znaczy, że to się nie zmieni wkrótce :))) Odpowiedz Link