Dodaj do ulubionych

nienawidze zabkowania!!!! :/

01.08.07, 12:06
jedynie chusta sprawia, ze jeszcze jako tako funkcjonuje!!!!! od kilku tygodni
mam taki sajgon, ze sama sie dziwie, ze jeszcze nigdzie mnie nie odwiezli :)
haneczka jedynie w chuscie sie uspokaja, i jak tu nie postawic pomnika osobie,
ktora chuste wymyslila?
teraz malutka spi w nairobie a ja czytam forum:)
Obserwuj wątek
    • hanti Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 01.08.07, 12:23
      tylko dzięki chuście przetrwałam kilka tygodni temu czas kiedy Kindze wyrzynały
      się cztery ząbki jednocześnie. Dałyśmy radę, ale przed nami jeszcze duuużo zębów:/
      • green69 Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 01.08.07, 14:02
        U mojego szkraba ząbkowanie trwa i chusta jest wybawieniem!!!
        • tolka11 Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 01.08.07, 14:19
          O to to.
    • yrden11 Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 03.08.07, 13:34
      kachna2001 napisała:

> teraz malutka spi w nairobie a ja czytam forum:)

Co masz na myśli piszac spi w nairobie? Chodzi mi o to czy piszac posta masz
      malą w chuscie? Czy pozycja siedzaca jej nie przeszkadza? Jakie to wiazanie? Ja
      głównie korzystam z chusty na spacerach albo wyprawach w miasto. W domu jakos
      nie korzystam z chusty. Moze dlatego, ze Paulinka lubi jak sie przemieszczam,
      najlepiej miarowym spokojnym krokiem. Czeka nas jednak zabkowanie i chetnie
      wykorzystalabym wspaniale wlasciwosci chusty jeszcze bardziej. Tak wiec w domu
      na razie wrzucam ja do łózeczka lub fotelika, co sprawdza sie niestety na krótko.
      • kachna2001 Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 03.08.07, 16:38
        jak hania zasnie, to nic jej juz nie przeszkadza. jak zasypia to najlepiej,
        zebym sie poruszala: chodzila lub kolysala sie. a jak zasnie to zasiadam do
        komputera. klikanie myszka chyba ja jeszcze bardziej uspokaja :) zawiazuje ja w
        koale (podwójne wiązanie na krzyż). jak zasnie juz naparwde mocno to nie mam
        problemu z wyciagnieciem jej i polozeniem do lozeczka.
        naprawde polecam chuste na zabkowanie, dzieki temu chyba tylko funkcjonuje:)))
        POWODZENIA:)
    • nelles u nas też ząbkowanie 06.08.07, 11:35
      My właśnie też przechodzimy ząbkowanie - cztery czwórki wychodzą Szymonkowi na
      raz a do tego byliśmy u mojej babci gdzie się przewija dużo, bardzo dużo ludzi
      (dla mnie rodziny a dla małego na razie jeszcze wszyscy obcy) więc siedział w
      chuście prawie cały czas:)
    • agiju Re: nienawidze zabkowania!!!! :/ 08.08.07, 03:38
      Ja nawt nie zauważyłam kiedy małej pierwsze zęby wyszły. Jak marudziła to ją
      pakowałam do chusty i był spokój. A tu któregoś dnia coś ostrego w buziaku.
      Teraz idą górne jedynki. To mój trzeci dzieć i nie wiedziałam, że można obejść
      się bez Dentinoxu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka