stasihelenka 30.08.07, 00:26 www.youtube.com/watch?v=gI3uWHB3fy0&NR=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 09:25 akurat zatrzaskom specjalnie nie ufałabym ale.... pani ma koszulkę we.. Florencję :D Odpowiedz Link
lola_22 a ja widzialam ostatnio szalik we florencje - 30.08.07, 12:35 tylko nie pamietam w ktorym sklepie - jakijs sieciowce typu camaieu albo orsay ! --------------------------------- zamotana.blogspot.com czyli Vatanai i Ellaroo w Polsce Matylda Odpowiedz Link
marta_nie_martka a ja mam buzkę we florencję 30.08.07, 15:21 dokładniej w negatyw, bluzkę kupiłam w zeszłym roku w C&A, niestety nie jest mi w niej do twarzy ;) Odpowiedz Link
michon Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 09:43 fajne. ale po przeczytaniu historii ypsi79 o babie macającej Frania w tramwaju przed oczami mam taki obrazek : "człek wesołek" sprawdza sobie czy zatrzask z tyłu działa prawidłowo... brrr. jednak zwykły węzeł trudniej rozwiązać. Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 11:32 Coś nie budzi to mojego zaufania. Mei tai z długimi paskami można zawsze zawiązać tak, że węzeł ma się na brzuchu i w każdej chwili można sprawdzić jego stan. A tutaj na zatrzask jest największy nacisk, na nim opiera się cały ciężar dziecka. Widać też, ze zatrzask wcale nie przyspiesza wiazania. Im mniej udoskonaleń tym wygodniej i bezpieczniej. Odpowiedz Link
dorianne.gray Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 12:50 O matko, zawiązałaby to w pół minuty, a z tymi zatrzaskami straszliwie się dziewczyna męczy - bez sensu! Odpowiedz Link
kaszka13 Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 13:45 www.ecobabies.com/ ecobabies.com/pages/aboutbeco.php Beco sie fajniej zapina Odpowiedz Link
petisu Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 13:56 jeszcze www.angelpack.com, mają i tradycyjne i na zatrzaski. Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: MT na zatrzaski 30.08.07, 15:19 Tylko Beco i angelpack mają po dwa zatrzaski i w inny sposób są zapinane. W nich dziecko nie siedzi bezpośrednio na zatrzasku. Wg. mnie są lepiej zaprojektowane, niż ten z youtube. Odpowiedz Link