Dodaj do ulubionych

Chusty firmy Lotties

30.08.07, 09:15
Czy któraś z was słyszała coś na temat tych chust? Czy są one może
skośnokrzyżowe? Ze strony producenta nie potrafię tego wyczaić (dokładne opisy
tylko po niemiecku) a pani w sklepie na Grzybowskim może mi sprowadzić chustę
ale nic o niej nie wie :-)
W sumie chyba nie jestem zainteresowana kupnem ale to by była kolejna dostępna
w Polsce.
Strona producenta www.lotties.de
Magda
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: Chusty firmy Lotties 30.08.07, 09:20
      znalazłam tylko tyle : Specially woven to provide sufficient elasticity. nie
      piszą nigdzie o splocie..
      • kurcze Re: Chusty firmy Lotties 30.08.07, 09:49
        Też to znalazłam. Mam wrażenie, że jak się wejdzie na ich sklep online to piszą
        więcej ( ale sklep jest tylko po niemiecku )
        Magda
        • mysia125 Re: Chusty firmy Lotties 30.08.07, 20:37
          po niemiecku tez jest tylko to, ze "specjalny sposob tkania nadaje elastycznosc"

--
          Kasia, mama Felixa (23/01/2005)
          www.kasiamarcin.com
          założycielka Chustomanii
          • guruburu Re: Chusty firmy Lotties 30.08.07, 22:19
            A może napisz do nich z pytaniem wprost?
            • kurcze Re: Chusty firmy Lotties 01.09.07, 01:36
              Aż taka ciekawa nie jestem ;-))) Myślałam, żemoże ktoś już testował i powie czy
              cieńsze od hoppa czy grubsze itp. Jak dla mnie to one troszkę za mdłe w kolorze
              ( lubię "natural" ale w małych dawkach, bo w dużych źle wyglądam )
              Tylko, że jak cztery lata temu zaczynałam nosić córę to w polsce pojawiały się
              dopiero chusty firmy Zefir ( kółkowe z brzydkich, sztywnych prześcieradeł ) a o
              wiązanych opowiedział mi człowiek z "zachodu" ofiarowując czarno-białą
              instrukcję od Didymosa po niemiecku ( a nie jest to mój język ;-) Małą nosiłam
              ponad dwa lata w samoróbce z materiału z ikei ( ale wtedy mieli taki fajny
              pseudobatyst ) Więc jak teraz widzę to bogactwo firm i kolorów to "Raduje się
              serce, raduje się dusza...". I każda nowość interesuje mnie chociaż platonicznie.
              Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka