kamyszkasia 04.09.07, 07:05 aaa i co ja mam teraz zrobic? Przeciez sie nie rozerwe? :))) Sliczne sa :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 07:31 Ja się już nie mogłam doczekać i pięć razy dziennie sprawdzałam czy może są :)))) No i sie doczekałam i jestem zachwycona:P Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 09:31 Rzeczywiście śliczne są, zresztą moja Sawanna też niczego sobie:) Odpowiedz Link
ewold Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 08:43 Aaa jakie sliczne kolory !!! Ciekawa jestem jakie beda zielenie :))) I kiedy ;) Odpowiedz Link
ypsi79 Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 08:49 to wszystko??? miało byc więcej kolorów... Nati wystawia naszą cierpliwośc na próbę ;-/ Odpowiedz Link
377sil kolory Nati 04.09.07, 09:37 kontaktowałam się z Nati. Pozostałe kolory maja być dopiero październik - listopad Odpowiedz Link
hodos hmm.. 04.09.07, 12:09 .. ja też czekałam na nowe kolory i jestem trochę rozczarowana, bo miałam nadzieję na czerwienie i pomarańcze.. zobaczymy:) Odpowiedz Link
hanti Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 13:58 noooo rynku to oni nie zawojują.... teraz można mieć nati niebieskie, albo ciut niebieskie, albo bardziej niebieskie ;))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ypsi79 Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 14:02 wyjełaś mi z ust ;) tym bardziej jestem rozczarowana, bo mam nati (fale dunaju) i dobrze mi sie w niej nosi, ale nie kupię przecież kolejnej niebieskiej (bardziej lub mniej)... ech! Odpowiedz Link
michon Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 19:05 no i ja czekam na coś w innej tonacji: brązowej? czerwonej? byle nie róż :)))) poczekam wiec. cóż na przyjemności warto czekać. Odpowiedz Link
andziulindzia śliczne te niebieskie kolorki 04.09.07, 21:22 Z wszystkich niebieskich jakie widziałam te podobają mi się najbardziej :) Mam nadzieję, że niedługo będą i zielenie, czerwienie i inne. Powodzenia Nati! Odpowiedz Link
dvoicka Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 22:38 szkoda, że nie było ich tydzień wcześniej, bo podobają mi się bardzo, a byłam w potrzebie i kupiłam ich granatową. chodzi mi po głowie sprzedanie granatowej i kupno granatowej w paseczki. chustowanie wciąga... Odpowiedz Link
abepe Re: Nowe kolory NATI 04.09.07, 22:58 dvoicka napisała: > szkoda, że nie było ich tydzień wcześniej, bo podobają mi się bardzo, a byłam > w > potrzebie i kupiłam ich granatową. > chodzi mi po głowie sprzedanie granatowej i kupno granatowej w paseczki. > chustowanie wciąga... Hehe, ja kupiłam granatową, bo była przeceniona a ja chciałam wypróbować, czy chustowanie chwyci. Teraz się zastanawiam, czy by jej paseczków nie zrobić - po prostu maszyną do szycia przejechać wielokrotnie różnymi kolorami. Jednokolorowa jednak ma też swoje zalety-nie gryzie się z wzorzystymi ciuchami:)) Odpowiedz Link
anntenka jakoś mnie nie urzekły :/ 05.09.07, 00:01 ciekawe jakie będą jeszcze inne kolory Odpowiedz Link
budzik11 Re: Nowe kolory NATI 05.09.07, 11:21 Dostępne są właściwie wszystkie dotychczasowe kolory, nie tylko niebieskie (Colorado, Sunset i inne) ale mają niewielkie tłuste plamy, które sprzedający chciał usunąć i wystawić do sprzedaży, ale zdecydował, że sprzeda je z upustem w takim stanie, w jakim są. Ja właśnie wczoraj zamówiłam taką przecenioną chustę, plamy ponoć znikają po zastosowaniu płynu do mycia naczyń, a w ogóle to są prawie niewidoczne, dopiero pod światło je widać (podobno) :) Kolorów jest więc więcej niż na stronie. A nowe kolorki nie pojawią się raczej przed końcem września. A tak w ogóle to mój pierwszy post na Waszym forum. Czytałam ostatnio dość regularnie, ale nie miałam na razie nic do powiedzenia, bo to będzie moja pierwsza chusta więc co ja wiem? ;-)Ale już nie mogę się doczekać chustowania :) Odpowiedz Link