stasihelenka 27.12.07, 23:41 www.youtube.com/watch?v=4x-IW1x9MOg&feature=related ufff- dotrwaliście do końca??? Moja refleksja- zdecydowanie wolę swoje długaśne chusty i MTaje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 27.12.07, 23:51 ok wytrwałam w okolcy 6tej minuty jest mały koszmarek (pomijając chustwoe pajacyki przodem do świata ) ok 5 letni na oko chłopiec w wózku podwójnym z młoszycm rodzeństwem ok 2 letnim plus młode wchuście. szok Aga mama Ani(16.06.04) i Franka (30.08.06) kocham, przytulam,noszę czyli o chustach wszystko Odpowiedz Link
stasihelenka Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 27.12.07, 23:59 hehehe- powinnam była dodać, że to nie tylko dla cierpliwych, ale i dla ludzi o mocnych nerwach ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 07:27 he he a efekt koncowy jak nie przymierzajac na zdjeciach z rapalu. troche wisi to dziecko jakby, nie? Odpowiedz Link
ithilhin Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 07:29 kurde, sorki. chyba cos innego widzialam - to znaczy zakladnaie w tym ustrojstwie dziecka na plecy. i to na koncu wygladalo jak zdjecie z rapalu. Odpowiedz Link
hki1 Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 10:49 uff, to niewiarygodne, jak mozna zawiazac chuste. Przestaje sie dziwic, ze niektorzy rehablitanci chust nie polecaja, bo boja sie co rozdzice moga z nimi zrobic ;) czemu ci ludzie nie rozkladaja paska poziomego? czemu z uporem pokazuja dzieci przodem do swiata? czemu itd Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty hehe :) spojrzcie pozytywnie 28.12.07, 11:42 maja ładne czapeczki w kolorze "tego czegoś" :) Odpowiedz Link
grimma Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 13:08 hmm ale wlasciwie to o co chodzi? mam sie oburzyc ze jest kilka zdjec dzieci przodem do swiata? w naszej forumowej galerii jako jedne z pierwszych jest zdjecie Emmy Guru przodem do swiata razem z dyskusja z Mysia na ten temat czy mam sie oburzyc ze tak duzo inne maja chust? czy moze ze zle cos zawiazaly? Odpowiedz Link
agamamaani Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 13:36 tu nie chodzi o fakt, źle zawiązanej, tego ustrojstwa się nie wiąże ( parę postów niżej jest inny link do tego) to takie udziwnione coś - trzeba dwójki ludzi aby do tego włożyć człowieka małego.. stąd moje własne zdziwienie Odpowiedz Link
guruburu Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 20:27 Grimmo - tych zdjęć już daaawno nie ma. Usunęłam, zeby nie mieszać w głowach i nie dawać ewentualnie złego przykładu :). A co do filmiku - musze poczekać aż dorwę normalne łącze. Odpowiedz Link
mysia125 Re: TYLKO dla BARDZO CIERPLIWYCH 28.12.07, 21:15 heh, to chyba po powrocie wam wstawie koszmarek z jednej ksiazeczki... takie urocze wiazanie, zwane " noszeniem po francusku". Pajacyk na plecach z miejscem na bagietke ;) a najpiekniejsze - w german wersji do tlumaczenia dodali bibliografie...miedzy innymi Kirkilionis ;) co do pajacykow: podoba mi sie niemiecka instrukcja babylonii - pieknie wybrneli z problemu. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
mysia125 instrukcja obslugi: 28.12.07, 21:45 www.babyktan.com/hug1.html -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link