Dodaj do ulubionych

jaka kolkowa?

03.02.08, 13:45
no wlasnie - jak w temacie - pewno gdzies juz bylo, ale nie moge znalezc :( mloy wyje jakby go kto ze skory lupil po wlozeniu w wiazanke - bo cyca nie ma... we srode idziemy na kontrolke - jak mi lekarka powie, ze biodra ok, to natychmiast kupuje kolkowa (dostalam w pracy sciepowe pieniadze, wiec bedzie jak znalazl :) ). tylko jaka? na oku mam trzy, szczerze mowiac - maya wrap, storchenwiege i bb-sling - bo mi sie kolory podobaja i ceny nie powalajace z nog przy okazji. ale jestem elastyczna - jak napiszecie, ze te do d... a inne lepsze, to sie bede zastanawiac. byleby sie to dalo kupic w uk, bo chodzi o to, zeby szybko bylo...
Obserwuj wątek
    • anifloda Re: jaka kolkowa? 03.02.08, 14:52
      Wszystkie dobre (z tego co czytałam he he). Z tych trzech brałabym Storcha albo
      Babylonię, bo mają splot chust wiązanych, ale to tak na wyczucie, bo nie nosiłam
      w żadnej z nich ;-).

A wiesz, że ze swojej wiązanej możesz zrobić kółkową?
      Np. tak:
      www.didymos.de/cgi-bin/didy.pl?ba_hs.htm
      Albo po prostu wiążąc supeł i opasując się resztą materiału:
      www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/Najprostsza_ko%C5%82yska___jak_wiazac
      Albo dokładając kółka (ostatnio modne na forum ;-)
      www.didymos.de/html/ringtrick.htm
      Poza tym możesz karmić w chuście z dzieckiem zawiązanym w 2 X - wystarczy
      poluzować węzeł i opuścić trochę dziecko.
      • mama_frania1 Re: jaka kolkowa? 03.02.08, 18:05
        dzieki za linki. rzecz w tym, ze ja zlapalam bakcyla i mam swietna wymowke, zeby zrobic nastepny zakup :) a, ze pieniazki jakby z nieba spadly, wiec przynajmniej zostana milo spozytkowane :)
        ale swoja droga za chwile sprobuje mlodego wlozyc w 2x i nakarmic, moze to go przekona, ze chusta nie gryzie...
    • ithilhin Re: jaka kolkowa? 03.02.08, 14:53
      one wszystkie sa z otwartym ogonem wiec sa jak najbardziej ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka