kukulka11 14.02.08, 20:14 Gdzie w Pl go kupic (wysylkowo)? Grzebie po internecie, ale nie widze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anifloda Re: didymos 14.02.08, 20:21 Np. tu: www.gugu-gaga.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Odpowiedz Link
kukulka11 Re: didymos 14.02.08, 20:23 bo na chustomanii tylko hoppy z tgo co widze. pyatm, bo spodobalo mi sie indio natur to z lnem. wiecie cos na ten temat? mocne to jest, dobre, a ten splot zakardowy? jest OK? mam dziecko 7 kg i zamierzam je nosci do kilku lat Odpowiedz Link
donkaczka Re: didymos 14.02.08, 23:50 w tej chwili chyba nie bardzo mozesz kupic w pl od reki kup w didymosie, przyjdzie w 3 dni, placic mozna karta, problemow nie robia, wysylaja szybko Odpowiedz Link
jazzoo Re: didymos 14.02.08, 20:43 Mozesz tez kupic uzywane u DonKaczki: chuscianyzakatek.blogspot.com/ Uzywane sa juz miekkie i zlamane. Ja osobiscie wole uzywane, wszystkie co mam to juz wczesniej ponosily pare chuscioszkow. :)) Odpowiedz Link