ikabg 05.03.08, 11:45 Jestem ciekawa waszych opinii o tych nosidłach. A może ktoś już ma, czy są wygodne, dobrze zrobione? czy warto kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbober2 Re: Kozy m-t 05.03.08, 12:12 na chusty.info/forum był wątek, nie pamiętam gdzie ale na pewno niedawno dziewczyny się wypowiadały Odpowiedz Link
guruburu Re: Kozy m-t 05.03.08, 21:05 My mamy Kozy, kupiliśmy je, jak córka miała 9 miesięczy, teraz ma prawie 30 ;). Kozy są uszyte bardzo solidnie - nasz MT był używany raczej dużo. Co prawda zewnętrzy materaał już trochę spłowiał, ale tak jak mówię - nie oszczędzaliśmy miętka ;) - konstrukcja podstawowa nie jest nadwyrężona w żaden sposób. Pasy górne nadal mnie nie uwierają, a córka w tej chwili waży coś koło 13 kg (niby nie dużo, ale teraz już znacznie mniej nosze, więc jestem też bardziej odzwyczajona i więcej czuje, jak coś mi przeszkadza). Minus, jaki wychodzi przy większym dziecku to to, że zagłówek już nie starcza, kiedy dziecko zaśnie - ale to cecha wspólna MT z niskim zagłówkiem a nie z kapturem. Ale radzilismy sobie bez problemu sposobem domowym :P, widać zreszta na drugim zdjęciu: fotoforum.gazeta.pl/3,0,987579,2,1.html - ok 15 miesięcy fotoforum.gazeta.pl/3,0,788887,2,10.html - prawie dwulatka śpiąca ;) Jedyna uwaga - pasy górne mogłyby być trochę dłuższe, gdybym miała kupować jeszcze jednego Kozy'ego to z opcją dłuższych pasów. Odpowiedz Link
mbober2 Re: Kozy m-t 06.03.08, 10:20 guruburu,super macie ten sposób,pewnie my też kiedyś z niego będziemy korzystać:))) Odpowiedz Link