kukulka11 25.03.08, 20:19 Potrzebuje kontaktu z ekspertem - terapeuta, biologiem, psychologiem dzieciecym lub cos w tym stylu. Pisze artykul do gazety o chustowaniu. chcialabym podeprzec sie tez autorytetami. co radzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukulka11 Re: Znacie eksperta? 25.03.08, 20:20 O chustowaniu oczywiscie za - artykul bedzie zachecajaco- uswiadamiajacy Odpowiedz Link
abepe Re: Znacie eksperta? 25.03.08, 21:59 Ja jestem psychologiem dziecięcym i terapeutką SI, ale czy ekspertem, a tym bardziej autorytetem:))?? Odpowiedz Link
agamamaani Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 20:26 a czemu nie pz ;) jak co to on ostatnio nawet o pionizowaniu malucha dość pozytywnie się wypowiadał.. a noszenie w chustach ceni i lubi, choć czasem wykazuje dość odmienne zdanie .. ale w głównej idei się zgadzamy.. NOSIĆ warto :) jak co zahaczyć go można.. :) Odpowiedz Link
agnen Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 14:37 jestem biologiem, specjalizuje się w pająkach, ona za bardzo to się nie noszą, czasem się trochę noszą a potem zjadają....ogólnie mało chustowo;) Odpowiedz Link
ciotka_lilka Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 14:58 ja też jestem biologiem, specjalizuje sie w drożdżach, dródż drożdża trochę "niesie" ale tylko do momentu odpoczkowania drożdża potomnego i co gorsza pozostaje mu po tym blizna ... też średnio chustowe te moje drożdże :) Odpowiedz Link
ciotka_lilka Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 14:59 ale pająki TKAJĄ może w odpowiednich warunkach laboratoryjnych utkałyby i chustę :) Odpowiedz Link
lola_22 Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 18:48 dziewczyny boskie jesteście !!!! niestety tez nie jestem ekspertem ale sprobuje cos poradzic - daj mi troche czasu - wystepujesz na chusty.info ? pod tym samym nickiem ? Odpowiedz Link
kukulka11 Re: Znacie eksperta? 26.03.08, 20:47 Nie, jestem tylko tu. Jak bede pisac art (za kilka dni), to sie odezwe na pw. dzieki. do abepe tez :) Odpowiedz Link
abepe Re: Znacie eksperta? 27.03.08, 12:01 Ja chętnie coś skrobnę, mam kilka przemyśleń i jako psycholog i jako terapeutka SI (w terapii Si wykorzystuje się hamaki, wszelkie "bujawki", więc dlaczego nie chustę:))Tylko poproszę o więcej czasu, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Odpowiedz Link
kukulka11 Re: Znacie eksperta? 27.03.08, 13:45 mAM CZAS NA ARTYKUL DO KONCA KWIETNIA, OD 11. 04 przez ok 2 tyg mnei nei bedzie, bede z synkiem w szpitalu Odpowiedz Link
kukulka11 Re: Znacie eksperta? 27.03.08, 10:53 a wiecie jak namierzyc PZ? chce zrobic krotki wywiad tez z nim, wlasnie zeby zdemenbtowac to, ze on niby przeciw chustom, bo potem ktos go oglada wybiorczo, zrozumie, ze on przeciw chustom i to szkodzi chustowaniu, tymczasem warto utworzyc wspolny front - wykazujac oczywiscie roznicwe w szczegolach nosz4enia. to jak namierzyc PZ? Odpowiedz Link
ciotka_lilka Re: Znacie eksperta? 27.03.08, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1017 PZ tu sie wypowiada jako ekspert no i jest napisane gdzie pracuje inaczej ja nie wiem aaa, był na tym forum kilka razy więc może jego adres gazetowy działa?? Odpowiedz Link