padthai 12.04.08, 23:03 biale z kolorowymi paskami w trzech wersjach www.babydesign.se/shop/dept.aspx?groupid=43354&smap=1&lng=SWE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padthai Re: widzialyscie te hoppy 12.04.08, 23:06 niestety link przekierowuje na pierwsza strone trzba na dole strzalkami przejsc na nastepna strone, gdzie znajduja sie owe hoppy Odpowiedz Link
run_away83 Re: widzialyscie te hoppy 12.04.08, 23:16 też jeszcze nie śpisz? :P a hoppy chyba fajne na lato, takie jasne, mnie sie ten ostatni w różowe paski podoba, ale obawiam się że płeć mojego dziecka wyklucza taką kolorystykę :D Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: widzialyscie te hoppy 12.04.08, 23:14 a to ciekawe... bo na stronie hoppediza ich jeszcze nie ma... albo ja niedowidząca jestem... ale za to na babydesign nie ma różowego Maiami :) Odpowiedz Link
martina.15 Re: widzialyscie te hoppy 13.04.08, 00:17 no Lille jest a reszta moze jakas starsza... Amsterdam cudo, Timbuktu teraz osiagnelam to kolorowe paski na bialy tle dla odmiany by byly :) dla mnie miodzio- choc rzeczywiscie na takim zdjeciu recznikowe, to chocby na chustomanii Kasia pokazuje wiazanie na kolyske w Lille i wyglada to super Odpowiedz Link
petisu Re: widzialyscie te hoppy 13.04.08, 01:23 Widziałam na TBW, tylko nie miałam pojęcia, ze to Hoppy. Odpowiedz Link
hanti Re: widzialyscie te hoppy 13.04.08, 08:04 moja córka ma lalkową lille i jest naprawdę ładna :) Odpowiedz Link