chadzynka 15.05.08, 00:02 Jak zawiązać chustę żeby sukienkę było choć trochę widać i żeby się za bardzo nie pogniotła. Czy to wogóle możliwe? Chciałabym użyć chusty na chrzest. Czekam na leo natur 4,10. Pomóżcie proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
377sil Re: sukienka i chusta 15.05.08, 11:07 Pytanie z czego uszyta sukienka. Na Komunie mojego chrześniaka miałam sukienkę z lejącego sie materiałau i byłam zawiązana w 2X. Większych zgrzytów po zdjęciu chusty nie było. Odpowiedz Link
chadzynka Re: sukienka i chusta 15.05.08, 14:42 Niezbyt jasno się wyraziłam, chodziło mi o sukienkę mojej córeczki:-) Ithilhin, też myślałam o wiązaniu na biodrze, ale pytanie czy chusta 4,10 nie będzie za długa? No i muszę się nauczyć tego wiązania. Czarno to widzę. Pewnie skończy się na trzymaniu na rękach. Odpowiedz Link
m.mada wiązania na biodrze na długą 15.05.08, 22:24 te wiązania na biodrze są bardzo fajne, bardzo wygodne i dokładnie na długą chustę pl.youtube.com/watch?v=QnXkN3Hqkq0 pl.youtube.com/watch?v=F3CT-ohXWaA&feature=related Odpowiedz Link
viewiorka Re: sukienka i chusta 15.05.08, 20:42 Za długa na biodro? Kochana, ja mam 5,20cm i też na biodrzse noszę. Ogon zawiązauję naokoło własnej talii i jakoś jest, nawet nie najgorzej. A dodam, że sama jestem w romiarze 34-36. Chustę przez głupotę kupiłam za długą:) Odpowiedz Link
zulam3 Re: sukienka i chusta 18.05.08, 09:33 2X z rączkami na wierzchu albo na biodrze-z x jeśli dziecko dobrze stabilizuje plecy (jest w instrukcjii hoppa, w storchu nie ma) Odpowiedz Link